Jump to content

Yangın tüpü & Trafik seti

dublör
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bugün aracıma yangın tüpü almak için carrefour'a gittim. En ucuz 1 kg yangın tüpü 20 TL civarıydı. Tam alırken gözüme bir trafik seti çarptı. Aracımı teslim alırken Bayiim vermişti ama, çok kapsamlı değildi. Rotacar marka Set ve içinde 1kg Yangın tüpü de mevcut. Fiyatı da 28 TL. Satılan ürünün ilkyardım çantası resimdeki gibi değil, daha basit. Yangın tüpünün son kullanma tarihide 2011 yılı olması çok iyi. Üstelik TÜVTÜRK'E de uyumluymuş. Gerçi benim 2012 yılına kadar muayeneyle ilgili sıkıntım yok ama :D İhtiyacı olan arkadaşlarım kaçırmasın O0 Ayrıca carpex marka lastik tamir spreyi de aldım. Onun fiyatı da 9.90 TL

otrota702gwq9.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda2 de var mı bilmem de, ben mazda3 hb'te bu yangın tüpünü nereye koyacağımı bulamadım. bilen var mı?

bagajda langur lungur taşıyorum  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda2 de var mı bilmem de, ben mazda3 hb'te bu yangın tüpünü nereye koyacağımı bulamadım. bilen var mı?

bagajda langur lungur taşıyorum   :2funny:

Yangın tüpü resimdeki çantanın içinde olduğundan ortada kalma ihtimali yok. Sizin yangın tüpü ve trafik setiniz için küçük bir çanta alımanızı tavsiye ederim. İçerisine yangın tüpü, trafik seti, yedek ampul seti vs. gibi şeyleri koyabilirsiniz. Hem de bagajınız dağınıklıktan kurtulur ve yer kazanırsınız O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iyi fiyat ben koçtaş ın kataloğunda gördüm sadece tüp 12 kusurdu. bagajda koyacak yer yok tabi benimkide dönüp duracak ama benim bagajda genelde çok şey olur o yüzden dönemiyor araya sıkıştırdım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim bu konuda kullandığım ürün Modacar Bagaj Organizer. Altı cırtcırtlı olduğu için yerinden de oynamıyor. İçine ne varsa doldurdum  banamısın demedi :)

145121390.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim bu konuda kullandığım ürün Modacar Bagaj Organizer. Altı cırtcırtlı olduğu için yerinden de oynamıyor. İçine ne varsa doldurdum  banamısın demedi :)

145121390.jpg

Bende buna ilave olarak sağa yapışık iki çanta daha var, tüp de o çantalardan birinin içinde baltayla beraber...:D

Yalnız şunu belirteyim 1 kiloluk tüp 2 saniyede boşalır, en azından 2 kiloluk alın arkadaşlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende buna ilave olarak sağa yapışık iki çanta daha var, tüp de o çantalardan birinin içinde baltayla beraber...:D

O çantalar nedir abi ? Ben tüpleri bu kutuya koydum gayet rahatlar ama yana koysak pekde kötü durmaz..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...