Jump to content

Mazda'nın Mahkemelik Olduğu Eski Amblemi

KnocKout
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

saçmalık..bence renault un amblemiyle alakası yok.tüm renaultları toplasalar benim gözümde mazda nın bir amblemi bile edemez.neyse iyi olmuş yeni amblemi daha güzel :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yanıt 40
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

4

• Mücahit

3

• Bodof

2

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

• 3 ay sonra ...

bu amblemi değiştirmekle çok iyi yapmışlar sağolasın reno... benim eski mazdamda o amblem vardı hiç sevmiyordum. ne o öyle bee hayalet avcıları gibi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

japonyada neslı tukenmekte olan ve korunma altına alınan beyaz kanatlı kartal"ın sımgesıdır mazdanın amblemı:)besıktaslılar ıcın ayrı bır ovunc kaynagıdır:)

Biraz zorlama bir yorum olmuş... Mazda, kanatlarını açmış özgürlüğü simgeleyen bir martı figürünü amblem olarak kullanıyor.... http://tr.wikipedia.org/wiki/Mazda l,nkten bakabilirsiniz... Övünç kaynağınız bir martı yani... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 yıl sonra ...

Yeni Mazda amblemi nereden temin edebilirim bilen var mı?

bende eski 323umde o amblemı sokup yerıne yenı mazda amblemı takmıstım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Yeni Mazda amblemi nereden temin edebilirim bilen var mı?

Körfez Sanayi sitesi içinde İş Bankası sırasındaki aksesuarcılarda küçük ve büyük boy yeni amblemden bulabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Marka sembolü, sürekli büyüme ve gelişmeyi Mazda bağlılığını ifade eder.Bu

Mazda'nın  "M" harfi ile sembolik gelişimi ve bir Kartal gibi kanatlanarak geleceğe doğru yüksekmeyi ifade ediyor.  :)

Kaynak : Mazda.com, araştırın bulun :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tüm zamanların en büyük HORTU :D

Kardeşim sizi de anlamak mümkün değil, eski konudan devam edilir, "HORT" dersiniz, vatandaş yeni konu açar, "Önce arama yap" dersiniz, kaba bir tabir var ama anlayan anlasın yani....:D

Konuya gelince, sanayilerde, servislerde, hatta lastik ve jantçılarda bulabilirsiniz muhtelif boylarda...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

yeni amblem tam bur itomobil amblemi. ilk bakışta ne olduğu kime ait olduğu belli oluyor. kime yaptırmışlarsa şahane bir iş çıkarmışlar. buna vesile.olan renoyu ben de kutluyorum hic guzel degildi.

bu arada bu amblemde  "m" harfi goren bi tek ben değilimdir herhelde?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arada bu amblemde  "m" harfi goren bi tek ben değilimdir herhelde?

"M" harfi bariz. Bir de bu logo sayesinde, literatür "mazda kaşlı" esprisiyle tanıştı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...