Jump to content

RX ile yapılan en yüksek hız ?

KING OF DRIFT
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

radyatör ikaz ışığı kronik sorun diye duymuştum. Bende de aşırı devirli kullanınca bir kaç dakika direk yanıyor ama sonra 15-20 saniye içinde sönüyor...

MPS konusunda ise,

MPS gerçekten kalıbından fazla bi araç japonyada video ve testlerini görmüştüm. yol tutuş, hızlanma, slalom, en yüksek hız ve tur zamanı konusunda sti, 130 falan hepsine tur bindiriyordu...

Ancak yeni mps için bu konularda eskisi kadar iyi değil yorumları var.

RX-8 bir çok açıdan marjinal bir araç ancak "en hızlı" olma gibi bir iddiası da yok..

Bunun yanında BBC sixth gear'ın meşhur tur zamanlamasında BMW M3 ve Nissan 350z ile aynı zamana sahip...

Bu da bu arabanın nasıl bir yerde olduğu konusunda biraz fikir veriyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 61
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Superas

5

• OveRMinD

4

• Ali

8

• KING OF DRIFT

11

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

MPS görmedim kullanmadım ama turbo var ise araçta bir adım öndedir zaten diye düşünmekteyim...

türkiyede bir aracın son hızını test etmek için en iyi yerler aydın -izmir otobanında olabilir.

sene 99, 2.0 vectra ile bodruma gidiyoruz otobandan...hızımızı alıp tırmanışa geçmiştik yokuşa ve hala ibre 220 idi...Sonra sağımızdan siyah bi şey geçmişti... :) m5 mi bu yaa diye düşünürken selçukta otobandan çıktık baktık adam domates alıyo. yanında durup arabadan inip "abi walla tebrikler ne güzel geçtin bizi" falan gibi bi saçmalamıştık.. :):)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...