Jump to content

RX ile yapılan en yüksek hız ?

KING OF DRIFT
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 61
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Superas

5

• OveRMinD

4

• Ali

8

• KING OF DRIFT

11

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

aynn olabılır  bizde 240 basıoz işte gosterdıgını basıo

dogru dıyosun bızımkıler gosterdıgını basıyo 90 kasa ya sahıdım kadranı bıtırp  sona dayadı bızım kasa oyle 98 de oyleymıs cok duydum  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

son hızda ne kadar gittiğinden ziyade o son hıza ne kadar zamanda çıktığı daha önemli. bu sene basmaya başlayıp önümüzdeki 1-2 sene içinde son hıza ulaşan araçlar ilgimi çekmiyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mustafa abi pek oyle dedıgın gıbı degıl bastımı gıdıyo bızımkıler eskıler ama hala cogu yenı arbaaya tas cıkartır bu hafta sonu sırf senın ıcın benım kuzuyla bı kapatıp vıdeoya cekeyım uzun zamandır kapatmadık bakalım hala eskı performansı yerındemı bende merak ettım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

mustafa abi pek oyle dedıgın gıbı degıl bastımı gıdıyo bızımkıler eskıler ama hala cogu yenı arbaaya tas cıkartır bu hafta sonu sırf senın ıcın benım kuzuyla bı kapatıp vıdeoya cekeyım uzun zamandır kapatmadık bakalım hala eskı performansı yerındemı bende merak ettım

ben sizinkiler için demedim ki zaten. 23'ü eksik 3 ler için dedim :D:geyik:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben bolu istanbul arası otobanda 251 gördüm bida da göremem zaten :) şehir içinde daha 4.vitese takamadım ama yalan söylemeyim arada 3ten 4 e atıyorum ama gaza basmıyorum geri 3e takıyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

bence max 270 olur ama diğer markalarla ilgili bi şey demek istemiyorum... japon performansına yetişebilir mi bi düşünmeleri gerek... japon performans olarak cidden önde bence, alman veya amerikan ile karşılaştırmamak gerek. 5 sene alman otomobili kullandım ama 6 aydır da japon kullanıyorum ve yok böyle bir güççççç... fazla mı fanatik oldum neeee:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...

stock rx8 le 264 gördüm 5 viteste sonra kırmızı ısık radyator heralde yanınca kestim gazdan direk sondu 5 vites 8200devir civarı daha 6 vardı

suan aracta kn typhoon 2 var  bide yokohama lasitk bakıorum performans atrırdıgını soyleyenler var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

merhaba arkadaşlar bende 260 gordum edirne otobanında ama radyotor sensor hatasından dolayı sogutma hatası ıkazı verdım gaz kesdım ınternette ızledıgımde yunanistanda max 272 km yapıyordu adam dsc kapalı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayırlı hızlanmalar.... ama mrk ettim bu süratlerde hava ısısı neydi? Radyatör hatası vermesi soğutma da sorun olmasından kaynaklanıyor olabilir. check edin isterseniz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hava sıcaklıgı 25 derece idi rx8 lerin kronik sorunu bu aşırı devirde sensör soğutma suyu seviyesini algılamıyor onun için kısa aralıklarla yakıyor ve kesiyor. yurtdışındakiler sadece harereti izleyerek sensörü iptal ediyorlar ama pek tavsiye edilmiyor bu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

izmir aydın otobanı...

tünelden izmire doğru 273 yaptım.  tırstım kestim. hafif aşağıdır orası.

dönüşte aynı yerde 230u geçmedi, haliyle yokuş olunca.

Ama şunu bilirim, bugün mazda3 mps yi kullandım... :D

rx8in eline verir bu araç(bunu hiç tahmin edemezdim)... mazda3 mps bölümünde detaylı bir şekilde anlatacağım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

izmir aydın otobanı...

tünelden izmire doğru 273 yaptım.  tırstım kestim. hafif aşağıdır orası.

dönüşte aynı yerde 230u geçmedi, haliyle yokuş olunca.

Ama şunu bilirim, bugün mazda3 mps yi kullandım... :D

rx8in eline ayağına heryerine verir araç... mazda3 bölümünde detaylı bir şekilde anlatacağım...

MPS görmedim kullanmadım ama turbo var ise araçta bir adım öndedir zaten diye düşünmekteyim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...