Jump to content

Makyajlı Mazda3 için spor tampon ve panjur

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sadece valflerin değil anlayışın da eksik :D

olabilir :D daha yeni kalkmış sayılırım :D ama hala anlamadım şu facelift muhabbetini neyse bu hafta uyumsuz bey açıklar :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Facelift benim arabam emre abi ben yine sade diyorum sen faruk nededi onu duysan bizim arabaların önü kümes gibi o nasıl havalandırma ondan sonra düşündüm ve en iyisi bunu taktırmak çünkü tek ben o düşüncede değilmişim  :D

sen herkesin lafıyla iş yapacaksan bende bişey söyleyeyim kendini at 5. kattan  comforta binen adamların lafını ne ciddiye alıyon anlamıyorumki :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sen herkesin lafıyla iş yapacaksan bende bişey söyleyeyim kendini at 5. kattan  comforta binen adamların lafını ne ciddiye alıyon anlamıyorumki :D :D

paramız yok die umarım bize laf sölemiosundur abi :(
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bülent abi sadece faruk dedi diye değil zaten ben arabayı alırkende çok istiyodum bunu forumada yazmıştım herkez beğeniyor arabanın önünü ben panjura ısınamadım ama  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

güzel olmasına güzelde o fiyatı eder mi orası biraz göreceli :D ben vermezdim 1000ytl :D

yani 1000 liraya daha iyi bi çalışma isterdim ben ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ne 1000 lira mı :eek::D eski tamponu panjuru falan satın servise üstüne para ekleyin öyle yenilerini alın.. sonra bi tamponun boyasız fiyatını alın onu soruşturun diger bayilerden.. boyalı boyasız fiyatlar arasında cok fark varsa ki tahminimce olabilitesi yüksek boya niye bu kadar farkediyor diye bi boya ücretinin pazarlıgını yapın falan ne bileyim.. genelde aksesuarda pek oynama olmayabilir bayiden bayiye hani kar marjı bellidir onun fazla da üstüne cıkılmaz ama boya işi pazarlığa acık bi konudur cogu zaman o yüzden söylüyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Spor dediğiniz çirkin panjuru takınca görüntü aynen böyle benim gözümde :) Üstelik Dacia malzemeyi bol kullanmış; 2 değil 3 çizgili yapmış  :tey:

Dacia%20Logan%20MCV%201.4%20Laureate%201024x768.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yahu servisi aradım sis farı taktırmak istiom dedim 560 mı ne dediler spor tampona ise 930 demişlerdi aliyle ikimiz yaptırırsak dahada inermiş küçücük sis farı taktırcağıma tamponun tamamını değiştirmek daha mantıklı geldi bana nasıl olsa spor tamponu aldığımda sis farıda olcek ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Spor dediğiniz çirkin panjuru takınca görüntü aynen böyle benim gözümde :) Üstelik Dacia malzemeyi bol kullanmış; 2 değil 3 çizgili yapmış  :tey:

eferim len  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kankama bi eferimde benden  :tey: :tey: :clap:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maalesef sıradan bir demagoji örneği...:D Sanki forumda mahallede Mazda fotosu yokmuş gibi koyarsın Dacia fotosunu, batırırsın iyice dibe, kendilerini tavuk hissedenler de alkışlar....:tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Maalesef sıradan bir demagoji örneği...:D Sanki forumda mahallede Mazda fotosu yokmuş gibi koyarsın Dacia fotosunu, batırırsın iyice dibe, kendilerini tavuk hissedenler de alkışlar....:tey:

sanadamı kaktılar spor pancur diye senden beklemezdim be ihtiyar :D :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beğenmediğim panjurun aracı basitleştirdiğini,hatta Dacia panjuruna benzediğini örneklemek için Dacia fotoğrafı koydum abi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herşeyin kökeni tek bu alemde, benzersiz olanı bulmak zor, Mazda'nın üzerinde nasıl durduğuna bakmak lazım, çakma Reno fotolarıyla varılacak yer yok...:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herşeyin kökeni tek bu alemde, benzersiz olanı bulmak zor, Mazda'nın üzerinde nasıl durduğuna bakmak lazım, çakma Reno fotolarıyla varılacak yer yok...:D

Mazda üzerinde de benim gözümde aynen böyle duruyor. Hatta Dacia'dan daha kötü. Başkası dese kıskanıyor derler ama ben bi Opelci olarak göz zevkim adına tarafsız konuşuyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...