Jump to content

Bu aracın değeri nedir?

Guest Osmanlı1299
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşımda Toledo Signo var. Her zaman arabasının güzelliğini ve ekonomik olduğunu anlatır. Bilmiyorum ama eğer ekonomikse yakışıklı arabalar bence. Yanlız bir durum var. Kadir Valfleri kaç bunların? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Toledolar iyi arabadır, benimde bi arkadaşımda vardı 6-7 yıl kullandı çokda memnundu, sonra otomatik vites almak için mecburen sattı.

Üstelikte yakışıklı araba bence. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşımda Toledo Signo var. Her zaman arabasının güzelliğini ve ekonomik olduğunu anlatır. Bilmiyorum ama eğer ekonomikse yakışıklı arabalar bence. Yanlız bir durum var. Kadir Valfleri kaç bunların? :D

Toledolar iyi arabadır, benimde bi arkadaşımda vardı 6-7 yıl kullandı çokda memnundu, sonra otomatik vites almak için mecburen sattı.

Üstelikte yakışıklı araba bence. :)

Konunun özüne dönersek,  bu fiyat eder mi ?  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

hayır etmez.

13-14 civarı diye biliyorum piyasasını.

kalite v.s. konularındaysa; vw' nin artıklarıyla yapılıyor olsa bile reno ve fiat grubundan daha iyi olduğu kesin. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Konunun özüne dönersek,  bu fiyat eder mi ?  :)

Konunun gözündeyiz yau hacım :D

Beğenildiğinden, iyi araba olduğundan bahsediyoz işte. :)

ama en gözüne gir konunun diyosan biniciye o para eder bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o para etmez yahu... etse de şu kriz de etmez. accık uyanık olun kriz var ayağına yapışın adamın yakasına sirkeleyin accık düşsün şöle 14lere  düşmüosa da piyasada araba mı yok yahu :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence etmez edice 13-14 o da maximum seat işte canım ya 14.e orda Volvo S40 linki koydum ikisi arasında dağlar kadar fark var...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

konunun özüne dönelim ben aracı beğendim şahsen ama 14 taş çatlasın 15 verirdim şu kriz ortamında ;) (tabii satıcının söylediği herşeyi doğru kabul edersek)

satıcının yazdığı herşey doğru deil kanka toledo arkadan itiş deil önden çekiş :D 14.5 a el sıkışın gitsin güzel araçtır toledo yere sağlam basar yani :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilandaki fiyat abartılı bencede.. tamam istanbul un fiyatları genelde cok daha uygun oluyor ama istanbul dısında da olsa o fiyat biraz zorlama olmus.. bana kalırsa da 14e gider o araba.. zaten dikkatimi cektigi kadarıyla bu arac fiyatları sadece istanbul da bi standart altında, istanbul dısında istanbul daki kadar bol secenek olmadıgından aracını temiz ve hatasız olarak niteleyen satıcılar pek takılmıyorlar fiyat belirlerken..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilandaki fiyat abartılı bencede.. tamam istanbul un fiyatları genelde cok daha uygun oluyor ama istanbul dısında da olsa o fiyat biraz zorlama olmus.. bana kalırsa da 14e gider o araba.. zaten dikkatimi cektigi kadarıyla bu arac fiyatları sadece istanbul da bi standart altında, istanbul dısında istanbul daki kadar bol secenek olmadıgından aracını temiz ve hatasız olarak niteleyen satıcılar pek takılmıyorlar fiyat belirlerken..

ben istanbul şartlarına göre konuşmak zorundayım.. ama dediğin gibi olabilir..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest Osmanlı1299

toledo alırsan kardeş tamircilerlede akraba olursun ama bi mazda alırsan 5 yılda bir belki gidersin para kolay kazanılmıyo yerinde olsam vazgeçerim toledodan

Toledo hakkında forum.donanımhaber deki uzuuuun forum dahil birçok forum-yorum okudum. Tamam mutlaka sorun yaşayanlar var bunlar birazda kızgın oldukları için fazla abartarak yazıyorlar bu tarz yorumlar. Fakat ben deneyimlerim sonucu böyle ekseriyetle üzerinde hemfikir olunmayan yorumları çok da dikkate almıyorum şahsen. Yorumunuz için teşekkür ederim.

626 veya 323 tavsiye eden arkadaşlar var. önceki aracım zaten 99 323 tü. esasen amacım biraz modeli yüksek araç almaktı. Fakat istediğim donanımda olup yüksek modelli araçlara gücüm yetmeyeceğini gördüm. Bu araçla ilgilenmemin sebebi donanımı (ABS-ASR-ESP-DİJT. Klima ,yol bilg) ve tip olarak çok hoş olması, bence mazda kadar yakışıklı bi araç.  Ha mazdaya laf yok mazda hayranlığım sürüyor. zaten daha önce buraya yazmıştım büyüyünce mazda3--6 alacam Allah nasip ederse :) (nişanlımı şimdiden ikna etmeye çalışıyorum altın konusunda heheheheh)

Şanssızlığım Gaziantep'de -"tutulmuyor" denilen ki doğrudur genel olarak- toledonun çoook tutulan bi araç olması. Siz bide antepdeki toledoların fiyatlarına bakın da şaşırın derim.

Aracın sitedeki bazı arkadaşların tabiriyle "düplü" olmasıda benim açımdan önemli. 1.8 20V lik bu araç performans konusndada beni tatmin edecektir diye düşünüyorum.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. vesselam...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest Osmanlı1299

Haklısınız bu da var. Alacağım araçta sayılan özelliklerin hangisi var hangisi yok nasıl anlayacağıma dair en ufak bi fikrim yok. Ve bu özelliklerin çalışıp çalışmadığını anlamanın yolu yöntemi nedir?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Haklısınız bu da var. Alacağım araçta sayılan özelliklerin hangisi var hangisi yok nasıl anlayacağıma dair en ufak bi fikrim yok. Ve bu özelliklerin çalışıp çalışmadığını anlamanın yolu yöntemi nedir?

yetkili servise götürüp 101 nokta testine sokacaksınız.. exper yaptıracaksınız.. ayrıca bu araçta esp yok 2004 ünde bile yok..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...