Jump to content

Mazda için içeriden bagaj açma düğmesi

mebbasayar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Benim bildiğim bu uygulama çok zor değil, biraz kablo bir düğme birde marş otomatiği demişlerdi sanırım (yanlış hatırlamıyorsam) kısa bi sürede yapılabilcek bir işlem, benim antika hastası bir abimin hacı muro 124SLX dediği 84 model antikasında bile vardı, yanlız o bagaj düğmesi hiç hoşuma gitmedi daha estetik bi düğme konulabilir, mesela şu konsol üzerindeki 4lü flaşör lambası (kare yada dikdörtgen) mazda 2 deki o boş alanlardan birine monte edilse kullanılan düğme de konsola uygun bir renk yada flaşör simgesi hafif kazınarak kaldırılsa çok da hoş ve orjinal durur.... diye düşünmüştüm yani

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Bu düğme arka bagaj kapağı üzerindeki düğmeye paralel ise bagajı açacak fakat bagaj kaldırılmaz ise otomatik olarak tekrar kilitleyecektir.Süresini şu anda hatılamıyorum ama 5 saniye civarı birşey sanırım. Herhalde bu şekilde çalışıyor değil mi ? Yoksa tamamen mi açıyor ?

AVM merkezleri girişlerinde çok sıkıntı yaşıyorum, adamlar bekliyorlar bagajı açmamı, bende diyorum arkada düğme var oraya basıp açılacak. Bulamadıkları da oluyor düğmeyi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...