Jump to content

Xenon Far Işık Renkleri

KnocKout
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 340
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

73

• MuRDoC_111

21

• Murat b

19

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Şu an bir sorun yok.İkiside sorunsuz yanıyor.Sadece benim alarm olayı biraz kafamı kurcalıyor.Bildiğiniz üzere xenonlar kısa aralıklarlar yakıp kapatma pek iyi birşey değil.Ben arabaya kitlerken farlar kapalı olmasına rağmen iki kere farlar yanıp sönüyor ve son olarak 3-5 saniye açık kalıyor.Bu eskidende vardı ve işe yarıyordu.Arabayı kitleyince gece 3-5 saniye önüm aydınlık oluyordu.Şimdi umarım xenonlara zararı olmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güle güle kullan Murat, ben 6 ay kadar önce kendi servisimizde 400 ytl ye taktırdım yanılmıyorsam, 6000 kelvin, Çin malı, markasını bilmiyorum, Volkan yanımdaydı belki hatırlar...

Pek gece kullanamadığımdan sonucu da bilmiyorum açıkçası.... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

Uygunsa gelmeye çalışırım.Marşpiyel için ben hafta içi sabahtan gidip arabayı bırakmam gerek.Akşamda alırım.Spoyler gibi işi kısa değil.

Abi hadi hallet şu marşpiyeli de xenon taktıracaz . Seni bekliyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Abi hadi hallet şu marşpiyeli de xenon taktıracaz . Seni bekliyorum :D

sen ne bahane edion Biran abiyi taktıracaksan hemen halledelim senin xenon işini ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

taktırırsak orjinal mtec mi taktıracağız ? servis cenmax takıyor bildiğim kadarı ile..

cenmax yada mtec farketmez yeterki sorun cıktıgında karşında ilgilenen bi makam olsun mtec istiosan benim servis mtec takıyor
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...