Jump to content

Xenon Far Işık Renkleri

KnocKout
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 340
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

73

• MuRDoC_111

21

• Murat b

19

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest uyumsuzelement

Eh işte farların yarısına denk geliyor :D Benim adım Tomas :D

Tomascım bak 300 e de buldular ben sana gel 25 dolara alalım diyom :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cylone 8000 xenon var benımkılerden 2 ıl garantili 300 ytl

Cyclone iyimidir bilmem ki. MTEC deyip duruyor millet Tarık ...Aynı ürünün 6000i de var mı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cyclone iyimidir bilmem ki. MTEC deyip duruyor millet Tarık ...Aynı ürünün 6000i de var mı ?

her modelın kelvın oranları vardır burak abı, 2 yıl garantısı var ben hala kullanıorm hıcbı sorun cıkarmadı cok sukur ama bulent abının dedııg gıbı ebay faktorunu unutma :)

mtech"ın pazarlaması ıı ve ılk getırenlerden oldugu ıcın arac servıslerıne cok verdıler ve cok kar getırıo malzeme aynı abı okadar paraya gerek yok

ayrıca cylone"da ıı bı marka

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Ben karar verdim kesin 6000 alıyorum.. Madem Cyclone iyi diyorsun o da olur . Tarık sen nerede taktıdın ? Bu fiyata montaj dahil mi ?

neden 6000 kesin???
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben karar verdim kesin 6000 alıyorum.. Madem Cyclone iyi diyorsun o da olur . Tarık sen nerede taktıdın ? Bu fiyata montaj dahil mi ?

ya montajına cogu yer para almıo cokta zor bıse deıl ıkı vıda takıp klipselirini takıolar, ozhan abıye yay aldıgımız yerden aldım ben kadıkoyde, montajı ayarlattırırız
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

BİLGİSAYARLI SON SİSTEM ARAÇLARDA ARIZA LAMBASI YAPMAYAN TEK XENON KİTİDİR

Asıl amacı her türlü hava koşullarında en üst seviyede görüş üstünlüğü sağlamak olan XENON HID sistemleri,yüksek voltajla oluşturulan elektrik arkının xenon gazı ortamında sağladığı üstün bir aydınlatma sistemidir.

Avrupa da 2000 yılında 2 milyondan fazla araçta kullanılmaya başlamış ve günümüze kadar hızla devam etmektedir.Özellikle XENON gazının yaydığı ışık kalitesi ile sürüş güvenliğini en üst seviyeye çıkarması,tüm dünyada bir çok üretici ve tüketici tarafından kabul görmesini sağlamıştır.

Ömrü normal farlara göre 5 kat daha fazladır.Enerjii tasarrufu sağlar.Hem de 2 kat daha fazla ışık vererek,oluşturduğu netlik sayesinde özellikle gece sürüşlerinden gündüz konforu ve performansı sağlar.

TÜM CYCLONE XENON KİTLERİ ISO 9001,CE Belgelidir.80 İLDE YETKİLİ MONTAJ SERVİSLERİ BULUNMASI SİZE MONTAJDA KOLAYLIK SAĞLAYACAKTIR.

İstanbul sınırları dahilinde ürünü satın alan müşterilerimize servise gitmeden kendi bulundukları yerde montaj hizmeti verilecektir. Görüşmeniz sonrasında vereceğiniz adres ve saatte montajınız yapılacaktır.

TÜRKİYEDE İLK DEFA 50 W GÜÇLÜ IŞIK SİSTEMLİ XENON KİTİ!

ISO 9001 , CE Belgeli , T.C Sanayi Bakanlığı Onaylı ,TSE belgeli 400 ün üzerinde satış noktası

2 Yıl garantilidir.

50 W GÜÇLÜ IŞIK SİSTEMİ

Ortalama aydınlatma : 202500 cd

Işık akışı : 3200 Im

RENK TERCİHLERİ :

8000 Kelvin (Kristal Mavi Işık)

6000 Kelvin (Kristal Beyaz Gün Işığı)

Ortalama ömrü 10000 saat

Sis farlarında H4 ampül tipi kullanılan otomobillerde kullanılabilir.Aracınızın ne tür ampül kullandığını yetkili servislerinden telefonla öğrenebilirsiniz.

H4 TEK DEVRELİ modellerde uzun/kısa huzmeler,MOTORLU SİSTEMİ sayesinde tek ampül üzerinden gerçekleşmektedir.Bu uzun huzmelerde performan düşük olabilmektedir.Ancak BU ÇİFT DEVRELİ MODELLERDE İSE UZUN VE KISA HÜZMELER AYRI AYRI AMPÜL ÜZERİNDEN GERÇEKLEŞEREK UZUN HÜZMELERDE DAHA YÜKSEK PERFORMANS ELDE EDİLMEKTEDİR.

cylone hakkında bılgler :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

neden 6000 kesin???

Görüntünün daha iyi olduğunu söylemişsiniz . Zaten konunun başında da lümen değerlerinden o anlaşılıyor. Ayrıca İrfan'ın da dediği gibi 8000 lerin sayısı artmasın :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya montajına cogu yer para almıo cokta zor bıse deıl ıkı vıda takıp klipselirini takıolar, ozhan abıye yay aldıgımız yerden aldım ben kadıkoyde, montajı ayarlattırırız

Tarık baştan konuşmak lazım böyle şeyleri montaj dahil fiyatını alalım öyle gidelim sonra MTEC ile aynı fiyata gelmesin :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Görüntünün daha iyi olduğunu söylemişsiniz . Zaten konunun başında da lümen değerlerinden o anlaşılıyor. Ayrıca İrfan'ın da dediği gibi 8000 lerin sayısı artmasın :D

o zaman 3000-4000 kelvin arası bişi al dövünecen sonra 8bin almadım diye ya karışmıyom ben :2funny: :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...