Jump to content

Xenon Far Işık Renkleri

KnocKout
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 340
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

73

• MuRDoC_111

21

• Murat b

19

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Maalesef. Hava zeten kapaliydi. Yagmur yagmadan bir an once takalim diye ugrastigimizdan fotoyu hic dusunmedik. Zaten internette cok sayida benzer foto da mevcut diye.

Ama farlardan birine xenonu taktiktan sonra digeri halojenken soyle karsidan dogru bir baktim. Ciddi bir fark var. Hem gorunum hem aydinlatma olarak.

Bir de aksam hazir asfaltta islakken cikip soyle bir turladim. Malum islak zemin genelde siyahimsi gorunur pek birsey goremiyormussunuz gibi gelir. xenonda bariz bir fark olustu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Acikcasi forumlarda okudugum kelvin degeri yukseldikce rengin mora dogru yaklastigi ve ayni zamanda lumen cinsinden parlakligin da azaldigi. 4300te normal halojenin 3 kati kadar bir parlaklik varken 8000 lerde 2 katina azaldigini okudum. Ki bu gayet normal.. SOnucta beyaz isik tum renkleri icerirken renk mora dogru gittikce bazi kayiplar soz konusu. Her halukarda halojene gore parlak ama.. bana maviye yakin renkler fazla modifiye havasi veriyor. Ben mumkun oldugunca dogalliktan yana biri oldugumdan pek hoslanmiyorum. Zevk meselesi. Islevsellik gorsellikten once gelir bana gore.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu konunun ilk mesajında güzel bir karşılaştırma var ama tabii yol görüşü konusunda net bir fikir vermiyor.

Aracımın renginin mavi olması sebebi ile arkadaşlar genelde 8000 önerdiler ama sanırım ben 6000 taktıracağım..

Yaşlanıyoruz yolu daha iyi görmemiz lazım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla Burak, Xenon taktigim M3 mavi renkteydi. Cok ta guzel gorunuyordu beyaz xenon.Hani zaten arabalar guzel. far rengi daha ne guzellik katabilir :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 hafta sonra ...

Herkeze slm O0

2005 mazda 3 e xenon far taktırmak istiyorum..

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan

marka , fiyat , servis ( izmir ), konularında yardım....

edebilirmisiniz :clap:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkeze slm O0

2005 mazda 3 e xenon far taktırmak istiyorum..

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan

marka , fiyat , servis ( izmir ), konularında yardım....

edebilirmisiniz :clap:

abi serviste cyclone takıyorlar.. bende de cyclone 8000k var yalnız zamanında dısarıdan alıp dısarıda taktırmıstım.. fiyat konusunda pek bi bilgim yok ben taktırdıımda baya pahalıydı şimdi muhtemelen yarı fiyatına inmistir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

serviste taktırırsan garanti konusunda basın agrımaz abi yalnız,, bi problemle karsılastıgında sorgusuz sualsiz yeniliyorlar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yalnız xenonu taktıktan sonra far ayarını yaptırmalısınız çünkü karşıdan ışığa maruz kalanlar tarafından sol kulağınızın çınlama ihtimalide var :D

he birde polislerle sorun olabiliyormuş xenon far yıkama sistemi olmayan araçlarda xenon takılınca

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

servise sordum 450 fiyat çektiler irfan

bizim murat karabin OMV marka taktırmış serviste 450 ye ( OMV diye bi marka hiç geçmiyo muhabetlerde, bilemedim nedir ? )

çiğli de bi kaç yer servisteki markayı 200 e takarım diyolar... ( servisten öğrendiler sanırım markayı )

Kafam karıştı ...

cyclone 6000k yı 200-300 civarı taktırabilirim sanırım piyasada...

150-200 fark var değermi değmez mi bilemedim ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi 6000-8000 arasında fiyat oynamaması gerekiyor, ki genelde öyledir.. ben 1bucuk sene önce aynı fiyata yaptırmıstım.. hatta 400e kısaları 500e sisleri takmıslardı.. sislerdeki h11 o o zaman piyasada nadir diye götürmüslerdi ordan 100 kagıdı :)

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=252884&productId=otm011723

bizim kısalar h7 ampuldür abi.. üstteki linkte var.. istege baglı olarak 6000 ya da 8000 secebiliyorsun..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arada benim xenonları alıp taktırdıgım yer Alsancak camii ni gectikten sonra ziraat bankası var ondan önceki eski şurgun yeni ra elektronik idi sanırsam orası.. garaj şeklinde bir gidisi olan bir dükkan..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

biliyorum o dükkanı, benim evin orası  400 mt  :)

akşam iş çıkışı uğrayım, anlaşırsak taktırırım hemen...

cyclone 6000k taktırıcam sanırım irfan o daha beyaz oluyo konuşmalardan anladığım, tercihim beyazdan.

burak abi çok yararlı oldu önceki konuşmalar...

teşekkur herkeze :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...