Jump to content

Xenon Far Işık Renkleri

KnocKout
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 340
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

73

• MuRDoC_111

21

• Murat b

19

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Ben şahsen bu fiyata satılan ürünlere pek güvenmiyorum.Birkaç ay önce bu işi kafaya koyduğumda xenon far ampulü için çok sağlam araştırma yaptım.Fiyat,kalite vs. her fiyata,her kaliteye vardı ben Philips Crystal Vision 4750 K saf buz beyazı aldım gayet de memnunum.Fiyatı 85 ytl idi (5 ytl ye bile satılan beyaz ampuller var) şimdi mantıken sadece ampul bu fiyat ise H.I.D kit in böyle olması insanın kafasında soru işareti uyandırıyor bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ben ebaydan 25 dolara xenon aldım kargoyla 120 ytl ye falan geldi sislerde 1 yıldır kullanıyorum gecen hafta biran abinin aracınada taktık illede kötü olacak diye şart yok

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben de ebayden aldim xenonlari

bir mazda 3 bir de 6 ya taktik.

3 ay oldu sanirim.belki de gecti. Hicbir problemim yok simdiye kadar..

85 dolara mal olmustu kargo dahil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ben de ebayden aldim xenonlari

bir mazda 3 bir de 6 ya taktik.

3 ay oldu sanirim.belki de gecti. Hicbir problemim yok simdiye kadar..

85 dolara mal olmustu kargo dahil.

85-87 dolar arası bişeye çıkıyor  ben özellikle flush plus adlı satıcıdan çok memnunum anında kargoluyor haftasına kalmadan geliyor ürün
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

85-87 dolar arası bişeye çıkıyor  ben özellikle flush plus adlı satıcıdan çok memnunum anında kargoluyor haftasına kalmadan geliyor ürün

Sattığı ürün ne ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Özhan sende bir markadan bahsediyordu. Beraber getirtirsek kargo düşer diye. Onun linkini verebilirmisin ?

arkadaşlar 5-10 dolar kar edecez die koli takılmasın ayrı getirtin
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bugün gittim xenon için bana bi fikir ver uyumsuz kardeşim :) ne almak lazım

valla benim normal farlarım mtec gayet iyi bi markadır, sislere aldım ebaydan ucuz xenon ama sorun çıkmadı, mtec i öneririm yok ucuz dersen ebaydeki xenonlardan 2 takım alırsın biri yedekte kalır her halikarda ucuza çıkarsın, eger xenon kutularını bendeki gibi tamponu söktürüp çarpışma direklerinin arkasına gizletirsen yaklaşık 50 ytl montaj verirsin yok motor kabininde uygun yerlere sabitlesinler dersen fazla bişi vermessin hesabını sen yapıcan artık ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

450 milyon dediler fiyat nasıl mtec için?

istanbulda mazda servisinde montaj dahil 400 fiyat aldık , ama  malatyada fiyatlar nasıldır bilemem 1-2 yere daha sormanda fayda var
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Aldım mesajı :) irfanda mtec demişti,kafama yattı.Bakalım online bulabilicek miyim,bulursam alayım haftaiçi montajı yaptırırz.Saol dostum :)

rica ederim, senin guzuyada xenon şart :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tolga Beyle görüştük,ankaraya gittiğimde inşallah taktırıcam....bi bilene teslim etmekte fayda var :) Guzunun xenon zamanı gelmişti ben geç bile kaldım yaw.Esas şu tamponları değiştirebilsem çok hoş olucak.Fiyat uygun olursa alıcam valla karardı benim gözler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Tolga Beyle görüştük,ankaraya gittiğimde inşallah taktırıcam....bi bilene teslim etmekte fayda var :) Guzunun xenon zamanı gelmişti ben geç bile kaldım yaw.Esas şu tamponları değiştirebilsem çok hoş olucak.Fiyat uygun olursa alıcam valla karardı benim gözler.

hadi hayırlısı  :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Bülo, ebaydan alınan ürünlerde pay pal ile ödeme yapacağız. bu kısım tamam.

pekala, ürünün kargo parasını da ürün öedemesini çekerken alıyor mu?

yoksa kargo elimize ulaştığında kargoya mı ödüyoruz?

bu sıra ben de taktım şu zenonlara :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...