Jump to content

Xenon Far Işık Renkleri

KnocKout
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

gobris madem alıyosun insan haber verir değil mi :) uyumsuz bülom burda 4 tane mazda 6 var ne yazık ki kullanıcıların yaş ortalamaları 65 filan sanırım.burak abimle iki kritik yapmışız noluyo yani :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 340
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

73

• MuRDoC_111

21

• Murat b

19

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest uyumsuzelement

gobris madem alıyosun insan haber verir değil mi :) uyumsuz bülom burda 4 tane mazda 6 var ne yazık ki kullanıcıların yaş ortalamaları 65 filan sanırım.burak abimle iki kritik yapmışız noluyo yani :)

yaş ortalamanız 65 i bulduysa emekli edelim hemen sizi :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün Xenon konusundaki problemi büyük oranda çözdük. Önce problemin ampulden mi olup olmadığını anlamak için ampulleri değiştirdik ama sağda güzel çalışan ampul solda problem çıkarttı. Aynı karartı tekrar göründü. Bu da bizi farda problem olduğuna yöneltti. Sol farımda farın iç yapısı ile alakalı bir sıkıntı keşfettik Halil ile ve neredeyse 2 saat uğraşıp biraz da iptidai yöntemlerle bu yapısal problemi düzelttik. Sorun ışığın odak noktasının yola değil farın içindeki metalin üzerine düşmesi ve bu sebeple yolun yeterince aydınlatılamaması idi. Zaten 298. mesajda bu problemi dikkat ederseniz görebilirsiniz. Problemi çözdükten ve far ayarını tekrar yaptıkta sonra durum oldukça güzelleşti. Soldaki karartı kısmen de olsa var ama en azından ışığın odak noktası artık yolu aydınlatıyor :)

Ayrıca parklara da MTEC 12V 5W T10 Dipsiz Ampul de takınca görüntü bayağı güzelleşti. Bu ampulleri harita lambalarına da taktım ;) Tavsiye ederim ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sallantı devam ediyo mu abi?ben bu ara hiç ilgilenemedim arabayla.Motorla kaza yaptık,şimdi griabl durumdayım sekellerin efendisi oldum :) bu arada forumlarda gezerken gördüğüm farların zımparalanması işlemini bende yapıcam resimlerlede siteye eklicem bilgilernize.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sallantı devam ediyo mu abi?ben bu ara hiç ilgilenemedim arabayla.Motorla kaza yaptık,şimdi griabl durumdayım sekellerin efendisi oldum :) bu arada forumlarda gezerken gördüğüm farların zımparalanması işlemini bende yapıcam resimlerlede siteye eklicem bilgilernize.

Sen yine de daha önce yapan birini tanımıyorsan yani birinci elden bilgi almadan pek güvenme o işlere

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sallantı devam ediyor ama haftasonu farı inceledikten sonra o sallantının çok kolay geçmeyeceği fikri oluştu bende. Sallantının ampul veya montaj ile alakası yok. Ampul oldukça sıkı şekilde oturuyor yuvasına ama merceğinde dahil olduğu blok komple oynuyor. Ampulun de ağır olması bu durumu tetikliyor tabii. Halil bu durumu sol farda engelleyebilecek bir deneme yaptı. Eğer sorun giderse sağ fara da uygulayacağız..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Mazda6 larda durum biraz farklı gibi görünüyor belki de ben alışkın olmadığım için fazla dikkat ettim.

usta halleder bence bana öle gelio ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

usta halleder bence bana öle gelio ;)

Biraz test edeyim bakalım. İşin komik tarafı bizim sokakların bu kadar iyi aydınlatıldığını Xenon alınca fark ettim. Test etmek için bayaa uzaklaşmak gerekiyor evden ama bizim otoparka girişte çok net fark belli oluyor. Şimdi girişte her bir köşesini rahatça görüyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Biraz test edeyim bakalım. İşin komik tarafı bizim sokakların bu kadar iyi aydınlatıldığını Xenon alınca fark ettim. Test etmek için bayaa uzaklaşmak gerekiyor evden ama bizim otoparka girişte çok net fark belli oluyor. Şimdi girişte her bir köşesini rahatça görüyorum :)

alışınca halojen farlı araç kullanmak istemicen :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Önce sis almam lazım :) Bende sis farı yok. Almayı da düşünmüyorum işin gerçeği :)

hiç düşünmedi almayı zaten ben şahidim :D abi boza hazırmı :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak abi o sallantı sanırsam far ayar mekanizmaları ile ilgili elektrikli ayarlı farlara sahip araçların çoğunda olabiliyor.

özellikle mercek farlı araçlarda  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak abi o sallantı sanırsam far ayar mekanizmaları ile ilgili elektrikli ayarlı farlara sahip araçların çoğunda olabiliyor.

özellikle mercek farlı araçlarda  ;)

İşte bizimki tam o dediğinden ve bu akşam gördüğüm kadarı ile pek gidecek gibi değil o sallantı . Napalım alışacağız :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Arkadaşlar,alacağınız ampulün ömrünü(ister halojen,isterse xenon için olsun) etkileyen önemli bir bilgiyi eklemek istedim,ampulün cam olan kısmını sakın ellemeyin,direkt olarak ömrünü azaltırsınız...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...