Jump to content

Xenon Far Işık Renkleri

KnocKout
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 340
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

73

• MuRDoC_111

21

• Murat b

19

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

• 4 ay sonra ...

Arkadaşlar yarın xenon far taktırıyorum.

Cenmax marka , montaj dahil 500 kağıda gelecek, izmir normlarına göre nasıl fiyat?

Bu arada araba rengi gümüş gri, renge uygun olarak 6000k almayı düşünüyorum  beyaz renge en yakın bu mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

beyaza en yakını 6000 ama o fiyat fazla gibi, 500lü fiyatlar 5-6 ay öncede kaldı sanki_hatta ben 6-7 ay önce 400-450 gibi bişeye taktırmıstım h7 leri yani kısaları..

edit: Fuar tarafından gelip Alsancak Camii ni gectikten sonra sagda ziraat bankası var_onun orda Ra Elektronik var orda taktırmıstım.. bide bakayım bi telefonu varmıydı bende sorarsın telefonda fiyatı arkadas taktırmıs falanda dersin eger telefonu bulursam ama sen yinede bi git yüzyüze konus derim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

telefon bulamadım silmişim sanırsam ama gidip bikaç ay önce bi arkadas mazda 3üne xenon taktırmıs sizden sislerede taktırmıs hatta toplamda 2 çift 8000 falan dersen hatırlar beni, o zamanda taktırdıgı fiyat bu o burayı tavsiye etti dersen halledersiniz_tabi önce benim fiyatı söylemezsin çünkü şimdi daha düsüge yapması lazım, bunun üstünde bi fiyat verirse o zaman sölersin.._kısaları 400-450 sisleride 500-550 gibi bişeye takmıslardı o zaman..markası cyclone ve cok memnunum cok kaliteli gercekten ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

dün akşam dolanırken farlarımın az aydınlattıgını farkettim aracı park ederken bi baktım sag xenon ölmüş bu sabah erkenden metaşa ışınlandım saolsunlar garantiye dahil edip hemen ampülü deiştirdiler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim sağ xenon tutukluk yapıyodu, bazen yanmıyodu, bazen de yolda giderken sönüyodu, farları kapatıp tekrar açmam gerekiyodu, servis direkt komple sağ xenonu balastıyla filan değiştirdi garantiden. Şimdi de sol xenon göz kırpıyo, onu da göstericem...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Benim sağ xenon tutukluk yapıyodu, bazen yanmıyodu, bazen de yolda giderken sönüyodu, farları kapatıp tekrar açmam gerekiyodu, servis direkt komple sağ xenonu balastıyla filan değiştirdi garantiden. Şimdi de sol xenon göz kırpıyo, onu da göstericem...

3000 saat ömür için çabuk pörtledi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bişi demeden değiştiriyolar hemen Bülent Abi, o yüzden pek önemsemiyorum. Bi mucize olur da şu hasar için arabayı götürebilirsem onu da göstericem... Hatta nasılda 1 hafta yatacak araba, her yerini sökün, çıtırtı tıkırtı yapan neresi varsa hepsini yamalayın dicem...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bişi demeden değiştiriyolar hemen Bülent Abi, o yüzden pek önemsemiyorum. Bi mucize olur da şu hasar için arabayı götürebilirsem onu da göstericem... Hatta nasılda 1 hafta yatacak araba, her yerini sökün, çıtırtı tıkırtı yapan neresi varsa hepsini yamalayın dicem...

bak o güzel olur cıtırtılardan kurtulmak yani desene zibidi yeniden dogacak ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Xenon olayını bugün yaptırdım.

Cenmax h7 6000 k montaj dahil 350 ye bornovada show auto diye bi yere yaptırdım.Üstüne bide parklar için beyaz ampül hediye olarak taktılar.

foto çekmeyi becerebilirsem koyucam...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:) dün akşam xenonlarımı test ettim

renk aslında bakıncada kesin belli olmuyo

iiki 8000 k almamışım zira 6000 ler bile bana mavimsiymiş gbii gelio 8:)

beyaz park ampulerini sanırım çıkartacam çok sönük yanıyo....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:) dün akşam xenonlarımı test ettim

renk aslında bakıncada kesin belli olmuyo

iiki 8000 k almamışım zira 6000 ler bile bana mavimsiymiş gbii gelio 8:)

beyaz park ampulerini sanırım çıkartacam çok sönük yanıyo....

ustam 6000 sana mavi geliyosa 8000 lerin daha bi mavi gelmesi lazım bence yanılıyoda olabilirim güle güle kullan

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gümüş griye 6000 yakısır gerceten güle güle kullan, hayırlı olsun :)_8000de iyi giderdi ama beyaz daha iyi gider kanımca.. beyaz ve tit.griye 8000lerin mavisi cok daha fazla yakısıyor, gri ortada bence ama beyaz biraz daha uygun, bunlardan sonraki daha koyu renklerde 6000lerin mavi-beyaz ı daha bi yakısıyor arabaya.. aracın rengi önemli gercekten, özellklede xenonun gece görüsü arttıması kadar aracın dıs görünüşüne katacagı güzelliğide ön planda tutanlar için..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...