Jump to content

Xenon Far Işık Renkleri

KnocKout
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 340
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

73

• MuRDoC_111

21

• Murat b

19

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

bence 6000k lar yakısır abi senin bogaya..

editt: 8000de yakısır abi aslında ama 8000ler cogalsın istemiyom, yoksa söküp 10 ya da 12binlikleri takmak gerekecek :D masraf cıkarmayın basıma :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:) sonraki hedefim angel eye ama izmirdeki maliyeti bana biraz fazla geldi, ebayla falanda uğraşmak istemiyorum.

Bursada özel aksesuar üretimi yapan firmalar olduğunu duydum, dönünce araştırıcam belki uygun bişey denk getirebilirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi muhtemelen 6000dir diye seziyorum ama rengi azcık maviye dönen beyaz ise 6000dir_yoksa farları yola dogru acıp bi 20-30 m uzaklastıgında farların sactıgı ısık mavi ise 8000dir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de xenon taktırmak istiyorum, Ankara'da bu isi iyi yapacak bir yer tavsiye edebilir misiniz?

Bu arada benimki kırmızı renk, 6000k mi 8000k mi daha iyi olur?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Ben de xenon taktırmak istiyorum, Ankara'da bu isi iyi yapacak bir yer tavsiye edebilir misiniz?

Bu arada benimki kırmızı renk, 6000k mi 8000k mi daha iyi olur?

kesinlikle 8000 derim ctesi Sonerin arabayla dolaştık 8000ler kırmızıda deli duruyor
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Enes büyük organizatörmüş valla. :) Kolay değilmiş bu Ankara yı derleyip toparlamak :)

Mazdaclubtr tarafından, tarafıma maaş bağlanmasını (~$2000) talep ediyorum :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...