Jump to content

Xenon Far Işık Renkleri

KnocKout
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 340
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

73

• MuRDoC_111

21

• Murat b

19

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

yolun parlaması deildi kastettiğim çizgilerin çok daha net görünmesiydi demekki 600lerde de görüntü kaybı var ısık vurunca yola şu halde 8000lerin dezavantajı yok diorum ben :D

yok yolun görülmesi zaten gayet net ... ben sende yol çizgileri parlıyor sandım... 8000 lerde görüş kötü diye düşünmüştüm ben de...

6000 olsun 8000 olsun bizim olsun abi salla... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağol abi.Galiba sonunda dönüp dolaşıyor zevk meselesine geliyor konu.Dün gece eve giderken lastiği kaldırım gibi çıkıntıya benzer bir yere çarptım.Nerdeyse karşıdan gelene giroyordum.Direksyon bir sağ,bir sol yaptı,zor toparladım.Olay görüş kaybındanmı yoksa benim dangalaklığımdanmı meydana geldi çok emin değilim fakat görüşü biraz düzeltmekde fayda var galiba.

Hayırlısı olsun Murat.Bencede 8000 daha hoş duruyor az performans kaybı da olsa.Ama Bülentin dediği gibi çizgileri daha parlak göstermeside bir avantaj.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağol abi.Galiba sonunda dönüp dolaşıyor zevk meselesine geliyor konu.Dün gece eve giderken lastiği kaldırım gibi çıkıntıya benzer bir yere çarptım.Nerdeyse karşıdan gelene giroyordum.Direksyon bir sağ,bir sol yaptı,zor toparladım.Olay görüş kaybındanmı yoksa benim dangalaklığımdanmı meydana geldi çok emin değilim fakat görüşü biraz düzeltmekde fayda var galiba.

aynen ben de gece vakti hiçbir ışık olmayan bir yol çalışmasının yanından geçerken bişeye çarptım ciddi bi vurma gibi hissettim ama inip baktığımda hiçbir yerde hiçbirşey yoktu...

arabanın altını mı vurdum die düşündüm ama ne alaka orda da bişey yok...

ondan sonra ertesi gün hemen xenon taktırdım... önce gidiceğin yeri gör sonra git abi...  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o nasıl bir fiyat ya  :o

350 ytl ye taktırdım, yaklaşık 3 ay oldu,

6000k gece görüşündende gayet memnunum

Marka aynımı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim de cenmax Murat Abi..6000k ve gayet memnunum beyaz olmasından dolayı.. Xenon aldıktan sonra şunu fark ettim, ya da tamamen psikolojik :) gözlerim sarı ışıkta daha çok rahatsız oluyrdu, yoruluyordu. ama xenonda hiç rahatsızlık yok.. yormuyor gözleri..

bir de Murat Abi belki sende de şu problem olabilir. xenonlar takıldıktan bi 5-6 ay sonra xenonlardan biri yanmamaya başladı.. yani bi bakıyosun bi tanesi sönmüş, kapayıp açılınca düzeliyordu.. direk garantiden değiştirdiler. Okan'da da oldu bu sorunun aynısı.. yani cenmax belki problem çıkarabilir, diğermarkaları bilmiyorum ama sorun çıkarsa da garantiden değiştiriyorlar hemen, bilgin olsun Murat Abi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Marka aynımı?

dostum aynı marka, cenmax h7 6000k, satılan yere göre çok fiyat oynuyor, o yüzden mutlaka araştırıpta taktır..

tekinin zamanla yanmaması diğer markalardada var diye biliyorum, biraz şansa kalmış ama garantiden hallediyorlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dostum aynı marka, cenmax h7 6000k, satılan yere göre çok fiyat oynuyor, o yüzden mutlaka araştırıpta taktır..

tekinin zamanla yanmaması diğer markalardada var diye biliyorum, biraz şansa kalmış ama garantiden hallediyorlar...

Bu yazdığın fiyatta işcilik dahilmi?Ayrıca nerden aldın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim de cenmax Murat Abi..6000k ve gayet memnunum beyaz olmasından dolayı.. Xenon aldıktan sonra şunu fark ettim, ya da tamamen psikolojik :) gözlerim sarı ışıkta daha çok rahatsız oluyrdu, yoruluyordu. ama xenonda hiç rahatsızlık yok.. yormuyor gözleri..

bir de Murat Abi belki sende de şu problem olabilir. xenonlar takıldıktan bi 5-6 ay sonra xenonlardan biri yanmamaya başladı.. yani bi bakıyosun bi tanesi sönmüş, kapayıp açılınca düzeliyordu.. direk garantiden değiştirdiler. Okan'da da oldu bu sorunun aynısı.. yani cenmax belki problem çıkarabilir, diğermarkaları bilmiyorum ama sorun çıkarsa da garantiden değiştiriyorlar hemen, bilgin olsun Murat Abi..

Ok Helin.Bide Cenmax reklamında arıza ışığı yakmıyor diye reklam var.Taktıranlarda o tarz bir problem oldumu ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Murat abi,bence kelvin olayını aracın rengine göre belirlemeli,şöyle ki senin araba renginde arabam olsa kesinlikle 8000k takardım uyum açısından,ben arabam kırmızı diye beyaz olan 6000k seçtim,hatta sisler içinde xenon aldım İzmir e dönüşte taktırıcam...Cyclone marka H11,6000k,330 ytl

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ok Helin.Bide Cenmax reklamında arıza ışığı yakmıyor diye reklam var.Taktıranlarda o tarz bir problem oldumu ?

abi bende de oldu aynı problem garantiden değiştirttim,bence Cenmax yerine Cyclone tercih et,Mazda 6 da uzun-kısa Cyclone var 6000k hiç sorun çıkarmadı Maşallah  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benle Okan'da oldu o problem..Başka kimde oldu bilmiyorum.. hatta Okan'da 2 kere oldu.. 2.sinde xenon'lar çakar gibi yanmaya başladı :D

Ben de araba kırmızı olduğu için 6000k almıştım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu yazdığın fiyatta işcilik dahilmi?Ayrıca nerden aldın.

işçilik hatta iki adet hedaye park ampülleride dahil :)

bornova oto sanayide bi modif dükkanından aldım, bir sokak üstündeki dükkanda 475 civarı fiyat çekmişlerdi

xenonların fiyatı bir anda düştüğü için elinde eski mal olanlar yüksek fiyattan satmaya çalışıyor, yeni getirenler ise ucuza satabiliyor.

Tel nosunu falan verebilirim gidiceksen...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

işçilik hatta iki adet hedaye park ampülleride dahil :)

bornova oto sanayide bi modif dükkanından aldım, bir sokak üstündeki dükkanda 475 civarı fiyat çekmişlerdi

xenonların fiyatı bir anda düştüğü için elinde eski mal olanlar yüksek fiyattan satmaya çalışıyor, yeni getirenler ise ucuza satabiliyor.

Tel nosunu falan verebilirim gidiceksen...

Sen İzmirliymişsin.Yinede sağol.Benim arkadaş halledicek.O sordu 450 ytl civarı dedi.Belki mal farklıdır bilemiyorum.Bana kazık atmaz fakat sende ucuza almışsın.İnternettende baktım fiyatlar çok değişken.Senin dediğin gibi 350 diyende var , 600 diyende.Dediğim gibi belki iki farklı kalitede olabilir.Yarın artık işin aslını öğrenirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beyaz ok dir.Koyu gri +beyaz yakışır gibi.

eh be Murat Abi benim guzunun xenonları görsen canlı canlı hele bide aksam aksam 8:) benimde renk titanyum ve 8000ler titanyum gri için biçilmiş kaftan.. hatta baska rengede bukadar yakısmaz acıkcası bu kadr iddalı konusuyom 8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...