Jump to content

Xenon Far Işık Renkleri

KnocKout
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 340
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

73

• MuRDoC_111

21

• Murat b

19

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

bende 8000 ustlerde 10000k sıslerde var usskudardan kadıkoyu goruorm:):)

bu arada xenon kıt ısteyen olursa 350 ye 2 yıl garantılı cylone bulabılırım sıslerde 390

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eh be Murat Abi benim guzunun xenonları görsen canlı canlı hele bide aksam aksam 8:) benimde renk titanyum ve 8000ler titanyum gri için biçilmiş kaftan.. hatta baska rengede bukadar yakısmaz acıkcası bu kadr iddalı konusuyom 8)

Benimkide işte beyaz olsun.Farklı farklı ne güzel.Başka yerlerede gözattım.Çoğunluk beyaz diyor ona göre.

Benim kafamı daha çok şimdi aradaki fiyat farkları kurcalıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arada xenon kıt ısteyen olursa 350 ye 2 yıl garantılı cylone bulabılırım sıslerde 390

ben sisler için 330 ytl/10 taksitle aldım Cyclone marka,hepsiburada dan  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok yolun görülmesi zaten gayet net ... ben sende yol çizgileri parlıyor sandım... 8000 lerde görüş kötü diye düşünmüştüm ben de...

6000 olsun 8000 olsun bizim olsun abi salla... :D

farlar merceklı oldugu ıcın megane"lar gıbı yanar 6000 kda hıcbıse goremezsın abı:)4300 gıbı gozukuo
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

farlar merceklı oldugu ıcın megane"lar gıbı yanar 6000 kda hıcbıse goremezsın abı:)4300 gıbı gozukuo

abarttın be Tarık 6000k var bizim arabalarda gayet güzel de gösteriyo,kaldı ki Megane ların orjinal xenonları çok hoş bana kalırsa  8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abarttın be Tarık 6000k var bizim arabalarda gayet güzel de gösteriyo,kaldı ki Megane ların orjinal xenonları çok hoş bana kalırsa  8:)

megane"ların xenonları 4300 k ve merceklı far ıcınde kayboluo bence 8000 k 6000 k bıde megane yanyana gelelım abı farkı gorursun:)yne 6000 tamam aama 4300"unn affı yok volkan ole bı xenon olmaz:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

katılıyorum darısı her modifiyeyi yapıp xenonsuz dolaşanlara yada üst sınıf arabaya bindiğini sanıp xenon taktırmayanlara :D :D

aha kaffası yarıldı,aha  daş sekti ötekinide yardı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

katılıyorum darısı her modifiyeyi yapıp xenonsuz dolaşanlara yada üst sınıf arabaya bindiğini sanıp xenon taktırmayanlara :D :D

aha kaffası yarıldı,aha  daş sekti ötekinide yardı

abi taktırcaz ya ne taş atıon  :D benim araç comfort bu ay sisleri taktırdım.Sis farsız olmuo gerçekten.Görüntü çok değişti.Artık önümüzdeki ayda xenon taktırcam  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Niye sönsün yaw... Normal ampulden çok daha dayanıklı xenon ampulleri...

xenonların ampülleri hakakten çok daha sağlammış normal ampüllere göre fakat bu beyin kısmı var ya o sakat bazıları şansa müktedir sorunlu çıkıo 10 gün sonra farın biri gidebiliyor... ama garantiden 20 dk da deiştiriyorlar...

normal sarı ampüldense her zaman Xenon forever... aradaki görüş farkı inanılmaz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...