Jump to content

Marş'a basarken çıkan ses

cem meric
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

marş motorunda mazda 626 larda 3 gen şeklindedir zaman aşımından dolayı ayaklardan birinin yamlmasında bu sorun ortaya cıkıyo benimde başıma eldi git elektirikcine sesi dinlet 80 lirada para götür yanında(denizli fiyatı)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

arkadaşlar benim arabanın marşa bastığımda gıjjj diye ço kötü bir ses çıkıyodu elektirkçiye götürdüm marş dinamosunu söktük ve baktık pendik dişlisi sağlam ama volant dişlisinden epey bi bölüm sıyırmış bizde volantı söktük fakan denildiği gibi dişli döndürülüp takılamıyomuş benim arabada oto vites olduğunu hatırlatiyim bu arada, volant dişlisinde dişilinin dinamoya gelen tarafında böle marşı bıraktığınızda pendik dişilisini ger itsin diye hafif yivler var ama öbür tarafta yok  dişliye bakan elektrikçi vede tornacı eğer çevirir bu bozuk olmatan tarafı takarsak o tarafda dinamoyo geri iten yiv olmadığı için motor çalıştıktan sonra dinamoyu bozacagını söledi vede şu an burada volant dişilsi bulamıyorum arabam sanayide yatıyor ayrıca sökmüşken krank keçesinide değişecem oto vites olduğu iiçin bayağı bir zahmetle bende dahil olam üzere üç kişiyle anca indirdik şanzımanı vede sökmüşken gerekli tüm bakımını taktırmak istiyorum motor bilgisi vede bu konuda önerisi olan oto vites şanzımanı tekrar takarken dikkat etmemiz gereken bişey varsa sölemenizi isterim çünkü burada fazla oto vites şanzıman yok sonuçta ustalarda biraz yabancısı lütfen acil yardım. arabam sanayide ve benim kafam çok bozuk.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...