Jump to content

Mazda ailesinden olmak

Uqur
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ahhh ahh sorma kafamda saç kalmadı allama geçen baktım 5 tane beyaz kıl çıkmış yaşlandık valla

şirket olayları vardı battı kendimi güvenlikte buldum :P

yani anlayabiliyormusun beni ne kadar titiz davranmak zorunda oldugumu

kafanda beyaz saç 5 tane mi çıktı :D ben 26 yaşındayım kafamda siyah saç yok :D :D bu arada ben de geçen sene bir firma kurmuştum bende battım :D :D gerçi 3 tane yat yapıp satmıştık ama sonra baya büyük battık
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 41
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

11

• halil_i

5

• Uqur

15

Popüler Günler

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

ohh ohh çok iyi olur messenger tarzı yada mail vs.. gibi iletişim aracınız varmı

zaten imzanızda adresiniz yazıyor şaşmazdaymış zaten

sizinle aracı iyi bir değerlendirirz valla bi desteğe ihtiyacım olduğu kesin

gerçi abim taksici utanmasa şaşmazlarda yatacak kalkacak ama olsun

sizinlede kesin iletişime geçerim

detaylı bilgi almam için lütfen messenger tarzı yada mail tarzı bilgilerinizi özelden atarmısınız yada genelden

Şirket içerisinde Massenger kullanmıyoruz ancak mail adresim: servismazda@mebbasayar.com.tr dilediğiniz zaman da uğrayabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

muayene konusunda söyleyeceklerim aracına yapacağın tüm body kit uygulamaları onaylı olmak zorunda ve tadilat projesi gerekiyor xenon farlar artık hafif kusur kapsamında değerlendiriliyor  O0

benim aracım istanbulda fakat yaklaşık bir ay gibi bir süre arabamın yanında olamacağım için görmek için sıkıntılı olabilir :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

muayene konusunda söyleyeceklerim aracına yapacağın tüm body kit uygulamaları onaylı olmak zorunda ve tadilat projesi gerekiyor xenon farlar artık hafif kusur kapsamında değerlendiriliyor  O0

Aaa xenon konusunu bilmiyordum.. Merceksiz farlarda Xenon a izin veriliyorsa TÜVTURK gözümde bitmiş demektir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

elimizden gelen bişey değil tüm yetki ulaştırma bakanlığında onlar yönetmelik gönderiyorlar biz uyguluyoruz  :hi:

her gün değişen bir sistem var heran kusur derecesi değişebilir  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

elimizden gelen bişey değil tüm yetki ulaştırma bakanlığında onlar yönetmelik gönderiyorlar biz uyguluyoruz   :hi:

her gün değişen bir sistem var heran kusur derecesi değişebilir  :fiuw:

Dur ben Ulaştırma Bakanlığına bir mail yazayım.. :) Bu konuda kime başvurabileceğimiz konusunda bilgin var mı Halil ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öyle deme Halil, merceksizlerde çok dağılıyor gözü çok alıyor :(

devlet ithal edenlerden vergisini alıyor ama demiyor merceksiz araçalara satmayacaksın herşey burda kopuyor

merceksiz farlarda özellikle transporter traffic jumper tarzı yüksek minibüslerde çok rahatsızlık veriyor kör etme derecesine kadar hemde ama yasak değil bişey yapamıyoruz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

semavi abi sen ne zaman uyuyosun :D :D gece 2 de bu mesajı atmışsın sabah 6 da başka mesajlar :D pille mi çalışıosun abi sen :D

neyse ama metin güzel olmuş eline sağlık :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi allah belami vermesinki ingilizce seyrediyorum filmleri hemde altyazisiz :D pratik olsun diye yahu yoksa eglenme amacim yok :D

yaw boşver sen onu sponsorluktan çekilirse aziz yıldırımı sana sponsor yaparız. çağla kubat gibi seni de yollar amerikanyaya :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

böyle saçma bir şey olamaz

ben sonucta mazdanın yada herhangi bir markanın arabasını alıyorum yani mal sahibi oluyorum ne hakla body kitime vs.. gibi şeylere karışırlar

tamam amennah xenon lara karışırlarda trfafik olayı yüzünden

body kitler vss ne alaka araba benim istediğim gibi şekil veririrm milleti ne alakadar eder neden karışır

işte burasıda türkiye

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim aracım istanbulda fakat yaklaşık bir ay gibi bir süre arabamın yanında olamacağım için görmek için sıkıntılı olabilir :) 

ben ankaradayım zaten

1-2 ay sonra alıcam hemen durumum yok son 1 milyarım kaldı onuda tamamlayım işte ortalama bir araba alıcam zaman geçince seninle irtibatı kurarız birlikte bi anlaşma yaparız

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...