Jump to content

Mazda3 Spor Ön Tampon

mebbasayar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bu araç 2006 yani makyajsız, makyajlılardan henüz takmadım ama takarsam tabii ki eklerim resimlerini.

Helin Hanım da ve diğer bazı HB'cilerde bu tampon vardır tabii ki ama canlısını değil de resmini görmek isteyenler için ekledim. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben 800ytlye bulmustum belkı daha ucuza cıkar dıye sordum ama olmadı tesekkurler yınede

İskonto  yapılınca belki o rakamlara yaklaşır ancak zaten kargo masrafını da eklerseniz İstanbul'dan almanız daha avantajlı olabilir.Gene de net fiyat için aracınızın modelini yazarsanız sevinirim ya da şasi numarasını.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest speedfan

2005 model sedan mazda3 tıtanyum gri ama arabamda spor panjur war sanırm tampon gelınce spor panjuruyla beraber gelıo, eger panjuru ıptal edıp bnm panjuru kullansak fıyatda bı degısıklk olurmu yada öle bi imkan warmı???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2005 model sedan mazda3 tıtanyum gri ama arabamda spor panjur war sanırm tampon gelınce spor panjuruyla beraber gelıo, eger panjuru ıptal edıp bnm panjuru kullansak fıyatda bı degısıklk olurmu yada öle bi imkan warmı???

Şimdi sistemden baktım,Spor ön tampon,ön tampon montaj kiti ve 2 adet ön davlumbazı ile beraber KDV dahil liste fiyatı 1.238,50 TL.Bunların hepsini 800 TL'ye alabiliyorsanız kaçırmayın,fiyat çok uygun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...