Jump to content

Mazda Hakaze

KnocKout
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

06.02.2007 at 16:12, KnocKout :

ben bu geleceğin otomobillerini pek sevmeyecem galiba abi yaw çok itici geliyor nerdeyse bütün conceptler

Aynen, sevmiyorum böyle aşırı fütüristik tasarımları, araba dediğin arabaya benzicek biraz, uzay mekiğine değil... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

06.02.2007 at 16:26, volkan :

bende beğenmiyorum bunları yaa  :-\

Şimdi İzmir de doğal olarak bi tek sende olsaydı fena olmazdı be Volkanım. 8:):tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

06.02.2007 at 18:07, Superas :

Şimdi İzmir de doğal olarak bi tek sende olsaydı fena olmazdı be Volkanım. 8:):tey:

haklısın Özhan abi,hiç o açıdan düşünmemiştim  ;D  :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

06.02.2007 at 18:12, OveRMinD :

Abi İzmir'de bi tek bende Şahin olsaydı da "bi tek" olurdu yine, eğer tek olacaksam Ferrari'm olsun :D

Ferrariyle tek olunmaz bence, olursa bugatti, tvr falan olsun... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

TVR var burda Alman plakalı, arada sırada gelip gidiyo, 3 kafadar bunlar, birinde F360 var, diğerinde TVR, diğerinde de yine öyle ruh hastası bi makine. İzmirliler için: Plevne Bulvarı'ndaki Palermo'nun sahibi ve kankaları... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

06.02.2007 at 18:50, OveRMinD :

TVR var burda Alman plakalı, arada sırada gelip gidiyo, 3 kafadar bunlar, birinde F360 var, diğerinde TVR, diğerinde de yine öyle ruh hastası bi makine. İzmirliler için: Plevne Bulvarı'ndaki Palermo'nun sahibi ve kankaları... :D

Bizi kesin kanka olarak kabul etmezler. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

ustu full cam olan arabardan her zaman uzak durmusumdur, mazda almadan once c4 full camliyi onermislerdi dedim, aman uzak dursun , takla makla olur allah gostermesin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

20.02.2007 at 21:12, cerman :

ustu full cam olan arabardan her zaman uzak durmusumdur, mazda almadan once c4 full camliyi onermislerdi dedim, aman uzak dursun , takla makla olur allah gostermesin.

Hem film parasıda çok tutar. :eek:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...