Jump to content

Lastik Spreyi

sudef
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Lastik patladığında tamir etmeye ve şişirmeye yarayan bir sprey varmış,kullanan oldumu acaba,LPG'den dolayı boşta kalan stepnemi iptal

etmeyi düşünüyorum da  :)

Örneğin aşağıdaki ürün gibi

http://www.hepsiburada.com/rhutten-lastik-tamir-spreyi/productDetails.aspx?categoryid=262977&productid=otsv1101400002684

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

STAC marka ürünün yorumunda yazılan şu: daha önce ürünü kullanan arkadaşlarım ürünü kullandıktan sonra lastiğe birdaha tamir yapılamayacağını spreyin içindeki kimyasalladan dolayı yama tutmadığını belirttiler. ama bayan sürücüler için kara gün dostu...

Sizin incelediğiniz ürün için de geçerli olabilir... O yüzden Selman hocama katılıyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de bundan taşıyorum bagajda. Gerçi daha hiç kullanmadım ama kullananlardan memnun olduklarını duyuyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben kullandım bir defa. lastiğe çivi batmış ve lastik inmişti. kapalı ve dar bir otoparkta kaldım. lastiği değiştirmeye çalıştım ama mekan dar olduğu için olmadı. aracın bağajında bu üründen duruyordu uzun süredirpek işe yarayacağını düşünmesemde uyguladım. köpüklü bişey sibobtan lastiğe sıkıyorsunuz tüp bitene kadar. lastik şişiyor biraz. lastikçiye kadar idare etti. sonrada tamir ettirdim. o tamir ettirilemez yama tutmaz kısımları hikaye. tamir oluyor yani.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Murat, RX8 lerde stepne yok ve bildiğim kadarı ile araba ile birlikte bu tarz bir ürün veriliyor.

Onların kullandığı spreyleri bir sor istersen..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...