Jump to content

Mazda RX8 soru

delta31tr
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

NAvi konsunda sen iice arastir Eyer film isiyorsan ve buyuk ekran o zaman in build bir system olabilir.Alpina,Pionner onlara bir bak istersen(1500 oratalma fiyat). Ama cogu NAVi arac calistinda video ozelini kapatiyor guvenlik icin onlari acitrman gerek

RX8 in arkasi yalan zaten ben oturdum klostofobi oldu baya basik, ama zaten surucu oltugunda olacam icin sorun yok,arkadakilerinde cani ciksin :D.bole yaparak dolmus servisi gorevi gormek zorunda kalmam (bi arkdain s2000 var cocuk cok rahat simdi :D)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

haritalar PC den yukleniliyor direk kablo var, eyer SD giris varsa SD ye yukluyorsun orda da NAviye aktariyorsun.

190 lilar RX8 sevmis gibi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.tomtom.com/ abi siteye bak orda TR pazari buyutecek dio zaten. Yani ben navi alcak olsam TOM TOM alirim. gittigidiyordaki yorumlari da oku ona gore rahat karar veririsn ama navi denildeinde herkezin aklinda once TOMTOM gelir demeki var bu melete bir sey :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

haaa abi sen itouch alacaktin. UFK a bri sor onun haritasi olmasi lazim yani bosuna TOMTOMA para verme.Itouchim yok o yuzden tam bilmiom ama yurtdisinda arklar yol bulmak icin google map ile dolaniyordu ayrica GPS i var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

segmentine göre arka kısım geniş

bir kaç sene önce arkadaş 206 RC almıştı arkasına bu boyla zor sığdım :D

koltukları zaten her yeri kaplıyordu :)

navigasyon kullanan mazdacı yok mu TR'de?

görüşlerini alsaydık

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iTouch bildiğim kadarıyla telefon özelliği olmayan bir cihaz. bağlantı olarak şebeke yerine wireless kullanıyor. Navigasyon var mı yok mu, varsa da nasıl çalışıyor bilemiyorum.

Ama bendeki iphone 3g de assisted gps var (entegrated değil)

gecikmeli işliyor ve rota çizemiyor.bazen aşırı sapmalar olabiliyor ama genelde tutarlı.

sym'de nokia e66 var ve gps sisteminden çok memnun. tabi ki farklı bir yazılım yüklemiş (nokia maps 5 para etmez diyor)

gerçek bir navigasyon aletinin daha sağlıklı oldugu kanaatindeyim.çünkü üretiliş amaçları bu ne de olsa :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya prd evet bir karisiklik oldu ipodlar da

Itouch sadece sarki calio VE WIFI ustuden nete giriyorusn GPSi yok...Iphone da 3G TR de olmadi GPRS ten nete baglinyor.GPS olayi TR varmi yokmu bilmiorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ufukcum bu arada iphone da haritayi kullandinmi. bi arkadas cok yararli oldugnu  soyluyordu istanbulda sen ne diyorsun?

istanbulda benim çok işime yaradı. Malum bir çok yerini bilmiyorum ist.un ama kapıya kadar götüremese de en azından yakınlarına gidebiliyorum istediğim adresin.

yeni sürümle birlikte rota çizme olayı başlayacak diye okudum ama ticari amaçla kullanılabilir bu olay (apple ek ücret isteyebilir zira paragöz bir firma)

güncelleştirmek ve jailbreak için bir arkadaşın cihazını (ipod touch 2G)pc'ye bağlamıştım ve yeni firmware'ın itunes üzerinden satıldıgını bizzat gördüm!

apple'dan bu sepeble çok soğudum.

Diyelim ki bir masaüstü ve bir dizüstü pcniz var. ipod/iphone unuza yeni şarkı yüklemek istiyorsanız

iki pcnizde de aynı şarkılar ve aynı playlistler olmak zorunda. aksi takdirde eski şarkılarınız senkronizasyon sırasında siliniyor.  :kafa: Bağlanabilirlik anlamında Nokia (PC suite) tek geçerim  O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mekan gitmeden once google mapten yeri gor haritayi bas yakina geldidne indir cami...Birader su su nerde de.... belki biraz daha urastiriyor ama beles.Eyer ogle idare ediosan bence naviyi bosver ama yok ben soracam moracam urasamam dersen tak cama TOMTOM, tak camaaaaaa

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gelde al simdi :(

jailbreak ile bir çok şeyi yapmak mümkün hatta makinayı mouse olarak bile kullanmak mümkün :)

ama jailbreak yapılınca garanti dışına çıkıyormuş ki bu da saçma

bedelini ödeyip aldığınız aleti istediğiniz gibi kullanmak sizin hakkınızdır. (çift sim kart takma vb bahsetmiyorum)

neden garantiden vazgeçmeniz gereksin?

ayrıca servis altyapısını kurmadan TRde satışa sunulmuş olması çok büyük bir eksiklik

Bildiğim kadarıyla Apple amerika'da müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir kuruluş ama TR'de haklarında çok şikayet var.

Bir çok sorunu tamir yerinde "yenisiyle değiştirmek" yöntemiyle çözmeye çalışmaları ve bu değişim için kullanıcı hatası kavramını çok mantıksız kullanan bir firma

örneğin sim kart yuvası çengelli iğne ile kurcalanıp yuvası bozulan ve çift sim kart takılan (ki bu olay garanti dışı'nın daniskasıdır) iphone'u müşteri memnuniyeti kapsamında ücretsiz değişim yaparken bana ait (tamamen üreticiden kaynaklanan çizilmeyen ama kenarından ufak bir darbe ile dalga dalga çatlayan ekranın) telefonun tamirine bile yanaşılmaması bir de üstüne astronomik bir fiyat karşılıgında yenisi ile değiştirilebileceğini söylemek nedir ben bilemiyorum.

Yavas yavas piyasa kendi açığını kapatıyor ve fason apple servisleri yavaş yavaş kuruluyor, bunların kime ne kazandırdığı da meçhul. Kasıtlı yapıldıgını bile düşünüyorum bazen...

Heneyse konu apayrı yerlere geldi :)

bana müsaade görüşmek üzere

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi sana sole solim...Ben Ipod Gen 5 kulaniyorum.Ekrani ii muzik te ii.Itouchin ekrani buyuk oldugu icin eyer sen film izliyeceksen idealdir, ipod gen 5 1:30 saat sonra pili bittip kapaniyor(film konusu ile)Itouchlarda pilin daha ii oldunu dusunuyorum.Tabi filmi ipoda eklemek icin encoder felan gerek(detaylar sevmedin icin buna girmiyorum:D)Bence telinden memnun isen al kendine bir itouch, iphone a gerek yok.Eyer filmde istemiyorum deseydin 2. el nano veya birinde el al derdeim.

Bu gecelik bana musade Iphone/Itouch hakkinda sorun varsa ozeldende msj atabilirsin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ufuk, Kadir in getirecegi sanirim XCarlink in ipod versiyonu, onun USB li olani da var.  senin arabada MP3 icin en iyi cozum bu diyebilirim. Birgun bulusabilirsek gorursun arabada

Navigasyon isini cok bilmem ama uyumsuzun arabada gorbin miydi ismi onu gordum bence gayet basarili

Edit : Konuyu böldüğüm için en son mesajımın bir kısmını buraya tekrar koymam gerekti :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Navigasyonun hangi marka olduğu önemli değil.. IGO-8 tabanlı olsun GPS modulu Sirfstar III olsun. Haritası da Başarsoft 10.2008 ve sonrası olsun yeter ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Türker, navigasyonlu RX-8 lerdeki navigasyon çalıştırılabildi mi peki ?

Valla Navigasyonlu RX8'lerden biz showrooma alamadık. Ufuğun aracını teslim ettikten sonra almayı planlıyorduk ancak yetişemedik. Yeni partiyi bekliyoruz.Navigasyon çalışıyor aslında ama Türkiye haritası olmadığı için kullanılamıyordu demek daha doğru olur..

Yapılabilecek en güzel uygulama orjinal sistemi söküp yerine Double DIN geniş ekranlı dokunmatik bir DVD player takmak :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...