Jump to content

Mazda2 1.3 : Bana göre iyi ve kötü yönleri.

x-rayted
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 98
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

17

• x-rayted

18

• dublör

4

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Buna ilaveten şasi numarasını herhangi bir servise sordurun orada da detaylı bilgi verirler. Satın almadığınız bir servise sorarsanız içiniz daha rahat olur :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest özgürce

Teknik belgelere baktım, 1.5 L yazılı. Neyse yaa tamamdır sanırım. Dediğiniz gibi bir ara 0-100 testi ya da 188 km/h testi yaparım içim rahatlar. :) Şasi numarasını sorgulamak da güzel fikir, ilk fırsatta denerim. Hepinize çok teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest özgürce

"yavv en bariz fark 1.3lerin ızgarası siyah kümes teli, 1.5ların orada kalın gövde rengi bir bar var..."

O bar sanırım yeni gelecek sport modellerde var. Play 1.5 lerde yok.

1.3 ve 1.5 playler arasında görünüm farkı yok yani.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest özgürce

Bu sabah 0-100 testi yaptım. Kronometrede bende olduğu için olsa gerek bu test çok da kolay değilmiş. 1-2 deneme yapmam gerekti. Sonuçta 10.5 sn civarı değer elde ettim. Fabrika verisi de 10.3 idi sanırım.

Türk insanına ruhsatta, belgede yazan rakamlar işlemez, kendi test etmeden onaylamaz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest özgürce

Benim de bir önceki araç Honda Jazz CVT idi. Kilometreyle, saatle, motor hacmiyle hiç işim olmazdı. Gaza basardım makul hızda giderdi, frene basardım makul mesafede dururdu. Hiç GT filan kullanmadım, o yüzden de bu mazda bana çok seri ve saldırgan gibi geliyor.

Yeşil renk yüzünden epey bi alay konusu oldum çevremde. :) Ama hakettim ben, vaktiyle büyük konuşmuştum. Arabam siyahtı ve "Delikanlı adam renkli arabaya binmez, bi gören olur..." filan derdim hep :) Orta yaş geçiş sürecinin melankolisi adama tükürdüğünü yalatıyor :) yapacak bir şey yok...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest özgürce

kurbaga yeşili, balgham yeşili gibi arayışlara gerek yok ben buldum adını: "lityum yeşili" :) 

Not: Lityum psikiyatride manik bozukluklarda -yani lüzumundan fazla mutlu ve hareketli- kullandığımız bir ilaçtır :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Yeşil renk yüzünden epey bi alay konusu oldum çevremde. :)

birisi yeşil mi dedi? :D

yeşil var, yeşil var.

bu da yeşil:

1_23_01_08_11_25_16_20.jpg

bu da yeşil:

1_30_03_08_10_04_50_9.jpg

Allah göstermesin, ya ikinci fotoda görünen lantis yeşilinden olsaydı arabanız ;)

demek ki neymiş, yeşilden yeşile fark varmış. o yüzden hiç de dert etmeyin, gayet hoş bir yeşil maz2 deki yeşil :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

daha kapalı havada çekildiği için daha koyu çıktığını biliyorsun "fotoğrafı çeken kişi olarak" :D

semavi misin nesin, ne demek aynı araba. bi kere aynı olsa ben gaza bastığımda ördeğin egzostu asfalta değerken senin pis kermit kurbağan poposunu bile kaldıramıyordu. sattığında hadi kurtuldun o kağnı arabasından diye sevindim ama gittin ondan daha kağnısını bulup aldın. hem de ucuz şirket arabası renginden aldın :D

öhö öhööö...

ne diyorduk. evet mazda2 iyidir hoştur güzeldir ve alınmalıdır kesinlikle :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest özgürce
:) Lityum yeşilini fazla teknopsikolojik bulmuşsunuz. Bunca yazılanlardan sonra benim arabaya koyacağınız addan tırsmaya başladım. Kurbağa yeşiline bile razıyım ama daha aşağılayıcı olmasın, zaten yeni üyeyim bi dahada foruma girmem valla :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

:) Lityum yeşilini fazla teknopsikolojik bulmuşsunuz. Bunca yazılanlardan sonra benim arabaya koyacağınız addan tırsmaya başladım. Kurbağa yeşiline bile razıyım ama daha aşağılayıcı olmasın, zaten yeni üyeyim bi dahada foruma girmem valla :)

fazla kasmadan hemen en kestirmeden Kermit derdik ama daha önce Kadir'in (semavi) lantis için kullanmıştık bu ismi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bakmayın onlarınki kıskançlıktan :D Olurda birgün beraber kalkarsınız da kazanırsınız diye sindirmeye çalışıyorlar :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...