Jump to content

Mazda2 1.3 : Bana göre iyi ve kötü yönleri.

x-rayted
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 98
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

17

• x-rayted

18

• dublör

4

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest mustafa_g

Bakmayın onlarınki kıskançlıktan :D Olurda birgün beraber kalkarsınız da kazanırsınız diye sindirmeye çalışıyorlar :D

istersen bu kıyaslamada ördeği dışarıda tut. tutmam diyorsan da Burak'la Pepe, Kadir'le Kado ve Emre'ye bir danış önce :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

istersen bu kıyaslamada ördeği dışarıda tut. tutmam diyorsan da Burak'la Pepe, Kadir'le Kado ve Emre'ye bir danış önce :D

Düplü ördek :D Başka birşey dememe gerek var mı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tümseklere dikkat edelim ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

anlamadım, neden bahsetmiştik, ne gitmiş, 216 beni çağırıyor ;D:D

Almak isteyipte alamadığın :D Necip'te kaşla göz arası satmış onu Pepe insanına alacaktık

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Almak isteyipte alamadığın :D Necip'te kaşla göz arası satmış onu Pepe insanına alacaktık

iyi de daha dün baktım ben, duruyordu :(

bakıp bakıp iç çekiyordum. neyse, hayırlısı olsun diyelim, çok durmayacağı belliydi zaten :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün ilk sayfadaki (-)lere aklıma gelen biri iki önemsiz şey daha ekledim.

- CD çalar maksimum ses 63. Sevdiğin şarkıda sesi açmak çok zaman alıyor. 25-30 yeterdi.Mesela 10 ile bişey dinliyorsun sevdiğin şarkı çıkıyor sen 55-60lara gelene kadar şarkının dörtte biri geçiyor. İnsan kulağının 62 ile 63 arası farkı hissedebileceğine emin değilim..

- Sürücü camı tek dokunuş kapamalı. Ama kapanırken çok fena çarpma sesi çıkıyor.Her seferinde bu kez kırıldı diye irkiliyorum.

- 4 cam elektrikli ama sürücünün admin yetkisi yok :(  Cam kilidi düğmesi basılı iken diğer camları sürücü de  açamıyor. Bu bana enteresan geldi. Daha önceki 4 cam elektrikli olan 2 otomobilimde de cam kilit düğmesine basınca sürücü butnları çalışırdı. Mesela oğlum baba camımım aç derdi ben de açardım. Bunda olmuyor ..O da enteresan geldi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün ilk sayfadaki (-)lere aklıma gelen biri iki önemsiz şey daha ekledim.

- CD çalar maksimum ses 63. Sevdiğin şarkıda sesi açmak çok zaman alıyor. 25-30 yeterdi.Mesela 10 ile bişey dinliyorsun sevdiğin şarkı çıkıyor sen 55-60lara gelene kadar şarkının dörtte biri geçiyor. İnsan kulağının 62 ile 63 arası farkı hissedebileceğine emin değilim..

- Sürücü camı tek dokunuş kapamalı. Ama kapanırken çok fena çarpma sesi çıkıyor.Her seferinde bu kez kırıldı diye irkiliyorum.

- 4 cam elektrikli ama sürücünün admin yetkisi yok :(  Cam kilidi düğmesi basılı iken diğer camları sürücü de  açamıyor. Bu bana enteresan geldi. Daha önceki 4 cam elektrikli olan 2 otomobilimde de cam kilit düğmesine basınca sürücü butnları çalışırdı. Mesela oğlum baba camımım aç derdi ben de açardım. Bunda olmuyor ..O da enteresan geldi..

Birinci problemi ufak bir amfi ile çözebilirsin. İrfan'ın arabada sesi 10 a bile getiremediğimizi hatırlıyorum. Bende BOSE amfi var ben de en fazla 20 ye getirebiliyorum

2. ye birşey diyemeyeceğim ama 3. benim Mazda6 da da aynı. Muhtemelen yenilerinde de değişmemiştir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

1991/94 arası 323 lerde admin yetkisi vardı ama şuanki 97 de aynı sizin 2 lerdeki gibi. ilk başta ben de garipsemiştim bunu ama şimdi alıştım artık. fakat yine de eski modeldeki gibi olmasını tercih ederim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Satıyorum arkadaşlar, gidip siyahını alacam. Alan var mı, ne verirseniz olur :)

Demiştim bunlar kıskanç diye :D Sizi bezdirip arabayı ucuza kapatmaya çalışıyorlar.. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün ilk defa trafikte gördüm bu fıstıktan bir tane :) ( Taciz olarak algılanmasın, bir kompliman :D ) Valla süper görünüyor :)

Boşuna mı koyduk sitenin tepesine :D

7_06_06_08_10_06_18_2.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...