Jump to content

Arabanın garantisini bozan parçalar?

kaHEN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Selamlar herkese.

Kaç günden beri kafama takılan soru bu.. Mazda 2 aracıma hangi parçaları taktırırsam garanti bozulur veya bozulmaz çok merak ediyorum. Mesela bir arkadaşım dedi ki yay bile arabanın garantisini bozabilir, en basitinden xenon far arabanın garantisini bozar dedi. Bu doğru mudur?

Xenon,yay ve diğer benzeri şeyler arabanın garantisini bozar mı ???

Şimdiden çok teşekkürler. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

garanti olayı biraz karısık.. servise kalmıs bisey bence.. xenonu serviste taktırırsan ya da yayı alıp serviste taktırırsan, servisle de aran iyiyse sorun olmaz diye düsünüyorum.. en azından isciligi onlar yapmalı ki daa sonra bi aksilik olursa basın agrımasın.. mesela yay alt takımın garantisini devre dısı bırakır demislerdi bana, tamamen devre dısı kalmıyor garanti, bölüm bölüm oluyor o devre dısı kalma mevzuu ama şu ana kadar bi problemle karsılasmadıgım icin net bisey söyleyemicem.. ama dediğim gibi, en ufak bi parca aldıgımda dahi götürüp serviste taktırdım şu ana kadar.. o yüzden herseyini biliyorlar aracın ki saolsunlar şu ana kadar da yardımcı oldular her konuda, garantilik bi mevzuu olursa büyük ihtimal ellerinden geleni yapıp yine yardımcı olurlar diye düsünüyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yani kısacası servisle alısverişin iyiyse, seni ve aracı tanıyor biliyorlarsa yardımcı olurlar.. tamamen onlara kalmıs olan bisey..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar belirtmiş. serviste yaptırırsan sorun yok. dışarda yaptırırsan ona ilişkin garantiler gider. xenon elektrik aksamının garantisini bozar, yay alt takımın, çip motorun gibi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben mazda 2 aracıma alarm taktırmak istedim. Serviste takılırsa sorun yok, Ancak dışarıda takılırsa elektrik aksamı garanti dışı kalıyormuş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...