Jump to content

ÖTV İndirimi

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 82
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

18

• Selman

8

• Gökhan

8

• x-rayted

11

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

ötv indirimi güzel oldu fakat 2. el çok değer kaybetti  

Selman Abi nin dediği gibi kazanan sadece yeni araç alacak kişi ve bayiler.. Diğer herkes kayıpta..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bakın argümanımı yazdım..Bakan ve başbakan o açıklamaları yapmadan önce alanın kendi rsikidir. Fiyatlar artabilir de azalabilir de...Ama bakan ve başbakan ÖTv indirimi yok diyor ..Bu açıklamadan sonra alanlar açısından bir kandırılma sözkonusu. Bakan ve başbakan o açıklamayı hiç yapmasa yine risk benimdi..Ben o zmaan beklerdim..

Politikacı yalanlarını veri olarak kabul etmek lazım maalesef...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba,

Ben de x-rayted arkadaşım gibi ÖTV mağduru oldum. işin acı kısmı ben aracı indirimden bir gün önce, perşembe günü aldım. İndirimden de haberim yoktu.

Daha önce Başbakanın söylediği sözlere güvendim. Hukuki açıdan birşey yapılacaksa ben de seve seve katılırım.

Ötv indirimi mağdurları diğer araç sahipleri arasında da var ve platform oluşturmaya çalışıyorlar. (tesadüfen girdiğim Grande Punto sitesinden öğrendim.)

http://forum.grandepuntotr.com/haberler/10654-otv-magduru-oldum.html

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Seçimlere 10 gün kaldı, yapabileceğiniz tek şey hücrenin içindeki maalesef... Bunun dışındaki çabalar daha fazla para kaybetmenizden başka bir işe yaramaz, avukat arkadaşlar alınmasın...:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilk kez yalan söylemiyorlar ki. Onların bir tek Allah 1 demesine inanırım. Onu da ben kendim biliyorum zaten.

10 lafın 9una yalan 1inede şüpheli olarak bakacaksın :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bunlar ekonomik ve finansal tercihler arkadaşlar, netice olarak bir zorlama yok ortada... Yani sizi belli bir maaşa çalışmaya, belli bir süre çalışmaya falan mecbur tutmuyorlar... Paranız varsa, ister faize verirsiniz, ister dövize çevirirsiniz, isterseniz ev-araba alırsınız.

Bir de otomotiv sektörü çalışanları açısından düşünün, sizin çevrenizde yakınlarınız arasında olmayabilir belki ama bu indirim sayesinde işten çıkartılmayacak veya sabit gelirlerini kaybetmeyecek insanları da dikkate alın..

Diğer taraftan ben arabamı(Mazda 3) 2.5 sene kadar önce 36-37 milyar gibi bir paraya aldım, tam hatırlamıyorum ama dolar 1200 olsa o zaman, 30 bin dolar eder, bugünün 50 milyarı yani, ama bakarsınız üç ay sonra 40 a düşer bu...

Şimdi ben bir zamanlar Çiller'in yaptığı gibi geriye dönük yatırım danışmanlığı yapsam o 30 bin doları dönem dönem kah faize, kah dövize, illa ki borsaya yatırarak bugün 150 milyar bile yapardım ama iş işten geçti...

Ha tamamen haklı olduğunuz nokta şu, hükümetin başındaki seyrek bıyıklı asabi zat 10 gün önce çıkıp dedi ki "Ey Baykal, krize karşı önerin varsa söyle, uygulamazsam namertim, siyaseti bırakırım", bu bizim 40 yıllık Baykal'da hiç kendisinden beklenmeyen bir cevvaliyetle hemen ertesi gün sıraladı 7-8 maddelik bir paket ki aralarında bu ötv meselesi de vardı yanılmıyorsam.. Ne yaptı, ne dedi peki diğeri? "Sen önünden ye, aklın ermez, daha çok çalışman lazım" mealinde kabadayılıklar mutad olduğu üzere.... İşte bu çok ayıp..

Onun için dedim tek yapabileceğiniz oy kullanacağınız hücrenin içinde diğerleriyle boşuna uğraşmayın diye...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben bu kampanyayı şu şekilde değerlendiriyorum.. Frimalar aralık ayındaki yaptığı kampanyaları erteleyip ardından dolar kurundan dolayı zam yapmak zorunda kaldılar fakat piyasada yapılan hareketin devam etmesi gerektiğinden yapılan ötv indirimi dolar kurunu eki haline getirmiş gibi oldu , fiyatlar yine aynı aralık ayındaki fiyatlardan farklı değil... Honda civic elegance a/t yi 46.000 yapmış yapılan indirimle 41.000 olmuş.. ee zaten aralıkta bu rakama veriyolardı.. aynı şey Mazda 3 te de böyle ben bi farklıık göremiyorum anıyacağınız..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zaten bir abimiz de öyle demiş Aralık ayında daha ucuza aldım Mazda6 yı diye :) .

Cenk Abi sen kaça aldın ve şimdi kaça lira ? Gerçekten aradaki farkı merak ettim ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zaten bir abimiz de öyle demiş Aralık ayında daha ucuza aldım Mazda6 yı diye :) .

olayı farketmiş yani ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu an için liste fiyatı metalik boyalı 25300 falan..Herhalde 24000ün altına vermezler. ben de o civarlara almıştım. 

Peki ne ile dava açmayı düşünüyorsun o zaman abi ? Hangi miktarı onlardan talep edeceksin ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...