Jump to content

Yeni Mazda fiyatları ( ÖTV İndirimi sonrası )

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Nerden aldım ben bu arabayı ? 

Cenk Abi, böyle düşünme. Sonuçta yine biz aşağı yukarı şuanki fiyatlardan aldık araçları. Zararımız yok yani. Kafana çok takarsan kendini üzersin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 134
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

27

• x-rayted

14

• pesenna

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Cenk Abi, böyle düşünme. Sonuçta yine biz aşağı yukarı şuanki fiyatlardan aldık araçları. Zararımız yok yani. Kafana çok takarsan kendini üzersin.

sıfır araç alıp zarar ettim diye üzüleceken ikinci el alacakın abicim..  hele birde kriz zamanında aldıysan tamamen şahsi bir karar bence.. parası olan el değmemiş araba sahibi olmalıyım diyen biniciler bu tür iki 3 milyarlık indirimlerde böyle dawranmamalı.. ne arabalar görüyoruz sıfırı 40 milyar olup aynı sene 30 a  satanlar bu kadar tepki göstermiyor..  çünkü biliyorlar sıfır araç böyle, alıcaksın 3 sene 4 sene binecekin ki zararın olmasın...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda.co.uk 2009 ilkbaharında launch olacak diyor. Bu da en geç mayıs sonu demek (haziran yaz ayı sonuçta). Bu ayrıca hazirana kadar hiç üretilmeyecek demek değil. Bildiğim kadariyla (en azından FORD öyle yapıyor)  biraz üretip kenara koyuyor 2-3 ay sonra ülkelere  veriyorlar.Ne yapıp edip bu partiden çok değil 100-200 tane alabilseler yeterli olur...

Edit: Dalga geçmenize gerek yok. Yaşım yeterince büyük ben de 2-3 bişey bilip yazıyorum.

Avrupa içinde iletim çok daha kolay çünkü gümrük problemi yok ama Türkiye ye gelen araçlar önce Barcelona sonra da Türkiye de toplamda 2-3 hafta kaybediyorlar. Onun için oradaki tarihleri baz almak doğru olmaz..

Not : Dalga geçmedim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

mazda.co.uk 2009 ilkbaharında launch olacak diyor. Bu da en geç mayıs sonu demek (haziran yaz ayı sonuçta). Bu ayrıca hazirana kadar hiç üretilmeyecek demek değil. Bildiğim kadariyla (en azından FORD öyle yapıyor)  biraz üretip kenara koyuyor 2-3 ay sonra ülkelere  veriyorlar.Ne yapıp edip bu partiden çok değil 100-200 tane alabilseler yeterli olur...

Edit: Dalga geçmenize gerek yok. Yaşım yeterince büyük ben de 2-3 bişey bilip yazıyorum.

Not: kimse sizinle dalga geçmedi yaşınıza hürmetimiz elbette var keşke bizi biraz daha tanıyıp veryansın etseydiniz  :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ayrıca yeni mazda 3 ler zaten satışta. Forumda resimleri bile var...ha belki sadece NA için 2.0 2.5 neyse onları üretiyorlardır. 1.6lar daha yoktur muhtemelen....Ama işte mazda TRnin başarısı da bu olur.Bana mayıs sonuna kadar 1.6 üret ne yap et ver bana derse başarı bu olur...

Yoksa japonya bana temmuzda veriyor, bunu değiştiremem demek zaten normal prosedürdür.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

istemiyorsan bana ver sayın abim.  :):geyik:

kolay kolay kimseye abi demem. kayınbiraderim bile benden yaşça büyük olduğu halde ona adıyla hitab ederim. senin daha önceki mesajlarının pek çoğunu okuyup konulara ne kadar hakim olduğunu gördüğüm için (1.3 motor hakkındaki fikirlerine katılmasam da) saygımdan dolayı abi demiştim. bu sözleri dalga geçme olarak algıladıysan kusura bakma. O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ayrıca yeni mazda 3 ler zaten satışta. Forumda resimleri bile var...ha belki sadece NA için 2.0 2.5 neyse onları üretiyorlardır. 1.6lar daha yoktur muhtemelen....Ama işte mazda TRnin başarısı da bu olur.Bana mayıs sonuna kadar 1.6 üret ne yap et ver bana derse başarı bu olur...

Yoksa japonya bana temmuzda veriyor, bunu değiştiremem demek zaten normal prosedürdür.

Abi bir bilgi eksikliği olduğunu düşünüyorum.Mazda Kuzey Amerika  araçları hariç tüm araçlarını Japonya da üretir oranın pazar ihtiyaçları farklı olduğu için. Doğal olarak da Avrupa spekli araçlar Amerikadan gelmez ( tek istisnası BT-50 sanırım ) .  Avrupa ya satılacak olan araçların hepsi Japonya dan Barcelona ya oradan da Avrupa ülkelerine dağılır. Bu sebeple Amerikada 1.6 motor üretilmediğinden oradan bu aracı getirtmekte mümkün değildir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iki dakika bıraktık hemen gerilim yaratmışsınız :)

1.3 kalkması konusunda bencede hata yapıldı ya kalmamalıydı yada kalkacaksa getirilmemeliydi.sanırım bunda bizimde etkimiz oldu 1.3 gelmeden araba satamazsın diye baya sıkıştırdık adamları.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Peki alınganlık için özür dilerim..

2 yi satma konusunda kararsızım. Muhtemelen satmam.

Ben tüm yeni 3lerin japonyada üretildiğini sanıyordum. Çünkü şu an ABDde eski mazda 3 satılıyorken Kanadada yenisi satılıyorç amerikada üretilse bu olmazdı diye düşündüm. Yoksa meksikada mı üretiliyor ?

Konuyu fazla uzattım. 1.6 üretimini öne aldırabilirse veya bizim pazarımız düşük pazardır üvey evlat muamelesi görür. Önce almanya ingiltere fransa doyar sonra bize gelir felan...Mazda bir şekilde  bize geleceği erkene alabilirse bikaç yüz araba fazla satmış olur...

Diğer markalarda da kayda değer indiirmler olmuş..

Mondeo 1.6i trend Hb 39

focus 1.6i Hb titanium  34.5

207 1.4 trendy mp3 24600

auris 1.6 comfort  31600

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Peki alınganlık için özür dilerim..

2 yi satma konusunda kararsızım. Muhtemelen satmam.

Ben tüm yeni 3lerin japonyada üretildiğini sanıyordum. Çünkü şu an ABDde eski mazda 3 satılıyorken Kanadada yenisi satılıyorç amerikada üretilse bu olmazdı diye düşündüm. Yoksa meksikada mı üretiliyor ?

Konuyu fazla uzattım. 1.6 üretimini öne aldırabilirse veya bizim pazarımız düşük pazardır üvey evlat muamelesi görür. Önce almanya ingiltere fransa doyar sonra bize gelir felan...Mazda bir şekilde  bize geleceği erkene alabilirse bikaç yüz araba fazla satmış olur...

Diğer markalarda da kayda değer indiirmler olmuş..

Mondeo 1.6i trend Hb 39

focus 1.6i Hb titanium  34.5

207 1.4 trendy mp3 24600

auris 1.6 comfort  31600

diğer konulardan birinde verilmişti linki en çok mazda6 ucuzlamış
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Neden bu böyle sebebini direk bilmiyorum ama stoklar ile alakalı olabilir. Bildiğim kadarı ile Mazda Amerikada sadece birkaç yerde ama ABD nin içinde üretim yapıyor. Yeni Mazda3 için detayı bulamadım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hani ötv indirimi en çok senin işine yarayacaktı :D

Hurda yarayacaktı demiştim ÖTV.yi beklemiyoduk bile hurdayı da 30 yaş yapınca adiler yaramadı işte...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Hurda yarayacaktı demiştim ÖTV.yi beklemiyoduk bile hurdayı da 30 yaş yapınca adiler yaramadı işte...

ehh artık sen de oy verirken bu durumu göz önüne alırsın :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanıyorum ki şimdi herkesin elinde şişen araçlar geçen yılın kotasından ve geçen yılın fiyatlarıyla ithal edilmiş araçlar, yani öyle olması lazım ticareten düşünüldüğünde..

Yeni kasa her nezaman gelicekse bu fiyatlardan geliceğini beklememek lazım döviz böyle giderse, hurda indirimini de bu ötv indirimi bittikten sonrası için düşünüyorlar anlaşılan, yani bu fırsat bence son artık, daha uygunu olmaz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanıyorum ki şimdi herkesin elinde şişen araçlar geçen yılın kotasından ve geçen yılın fiyatlarıyla ithal edilmiş araçlar, yani öyle olması lazım ticareten düşünüldüğünde..

Yeni kasa her nezaman gelicekse bu fiyatlardan geliceğini beklememek lazım döviz böyle giderse, hurda indirimini de bu ötv indirimi bittikten sonrası için düşünüyorlar anlaşılan, yani bu fırsat bence son artık, daha uygunu olmaz...

tabi tabii..eldekiler için en iyi fırsat bu...

yeni kasa tabii ki pahalı çıkacak ama sonuçta bu indirimi ucundan yakalayabilirlerse 3-5 ucuza alınabilir...Yeni mazda 3ün yüksek kurdan yüksek fiyatlı ve 15 hazirandan sonra ÖTV indirimi kalkmış dönemde  geldiğini düşünsenize, iyice alınmaz olur fiyatı...Sonuçta mazda elde kalan eski kasayı  bitirmek istiyor ama eski kasa olduğu için almayan veya yeni kasayı bekleyen de vardır...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

..Sonuçta mazda elde kalan eski kasayı  bitirmek istiyor ama eski kasa olduğu için almayan veya yeni kasayı bekleyen de vardır...

Bekleyen o riski de göze alır :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

diğer konulardan birinde verilmişti linki en çok mazda6 ucuzlamış

enteresan olan mazda 6 2.0 litre olduğu için zaten bu ÖTV indiriminden fazla etkilenmiyor. Yine de en ucuzlamış model..

İşçisin sen işçi kal derdik.

Kızarlardı.

Sen bilirsin birader...

Büyük düşün, işsiz kal.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...