Jump to content

Yeni Mazda fiyatları ( ÖTV İndirimi sonrası )

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Türkiyede 120.000 stok fazlası araç varmış.Bence yeni model araç getirmektense ellerindeki stok fazlasını bitirmeye çalışırlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 134
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

27

• x-rayted

14

• pesenna

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Son pişmanlık neye yarar

Herşeyin bedeli var

Buraya kadar

Firar eder aklım başımdan

Uçar gider

Ziyan olmuş mazda 2

Varsın olsun beter  :'( :'( :'(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İzinde olmasına rağmen Toros Bey mailime cevap yazdı ve az sayıda da olsa Yeni Mazda3 ün ÖTV indirimine yetişebileceğini söyledi :) Hani aranızda bekleyen olursa diye söyledim :)

En son buluşmamızda fiyatının 40 lar seviyesinde olacağını söylemişti ama sanırım dediği gibi  yetişebilirse indirime donanımına göre 35-40 civarı bir fiyata alınabilir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

guzel goren guzel dusunur vs vs :D ya sticker almadim daha klavyeye. bende cok hizli yazarim ama bakarak yazarim. karisiklik olmasin diye ingilizce kullaniyorum yoksa kufretmek gibi bir niiyetim yok mustafa abi dahil :D

bi sıkıntın olursa gel, canının sıkıntısını geçiririz :sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23.3 2009 itibari ile . Bunlar insanı yoldan çıkartacaklar :D

Yeni Mazda6

2.0 Comfort 57,821 43,703

2.0 Dynamic 62,152 48,034

2.0 Dynamic AT 64,078 49,960

2.0 Dynamic + 67,447 53,329

2.0 Dynamic + AT 69,372 55,254

2.0 Exclusive AT 71,007 58,332

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23.3 2009 itibari ile . Bunlar insanı yoldan çıkartacaklar :D

Yeni Mazda6

2.0 Comfort 57,821 43,703

2.0 Dynamic 62,152 48,034

2.0 Dynamic AT 64,078 49,960

2.0 Dynamic + 67,447 53,329

2.0 Dynamic + AT 69,372 55,254

2.0 Exclusive AT 71,007 58,332

benim cmaxi 20ye saysınlar exclusive'i 50ye versinler  ;D aradaki farkı 36 ay kredi yapsınlar rengi bakır kırmızı veya galaksi gri olsun..Ben alayım  ;D:D

Hayır güzel değil..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi 50 trilyon çıksaydı verirdim sana mazda6 parası ama çıkmadı  :D bende babama baskı yapıyorum ama yok diyor  >:( eğer alırsa mazda3 taksiye giricek

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

herkese selam,

aranıza yeni katıldım, bunun sebebi de yeni bir araç arayışında olmam.

civic, corolla, lancer ve mazda3 deneme sürüşü yaptım (bazılarını daha önce kullandım)

civicin o yüksek beygirinin nereye saklandığını ve corolla gibi hissiz bir arabanın nasıl olupta sınıfının en çok satan aracı olduğunu bir türlü anlayamadım. bu iki aracında haddinden fazla abartıldığını düşünüyorum.

lancer ise corolla ve civicten daha rafine bir araç, motoru, transmisyonu ve direksiyonu oldukça iyi çalışılmış, daha tok ve sizi istediğiniz şeyleri yapabileceğine ikna eden bir araç havası var.

mazda 3 ise bütün bunlardan daha zevkli, gaz pedalına anında cevap veren ve ayrı bir havası olan bir araç olarak gördüm, ihtiyarlamış kasası ve iç malzemesine rağmen (genede civic ve lancerin altında kalmaz) çok etkileyici geldi, tamam dedim işte bu...

mazdanın hakettiği yerde olmadığını düşündüm, elbette birilerinin bunda hatası vardır.

fiyatlara gelince; türkiye gerçeklerinden uzak buluyorum. passat gibi bir aracın 38 liraya satıldığı yerde mazda6 yı 43 liraya satamazsınız. tamam 2.0 litre, ayrı dizaynı var ama passat (ve mondeo) prestiji ve ikinci el değeri ile bu şekilde altedilemez.

ayrı bir heyecanı olur diye yeni mazda3 leri bekleme kararı aldım. forumu araştırdım, resimlere baktım, bazı arkadaşların fiyatı 35-40 arasında olacak dediklerini gördüm. bu da biraz garibime gitmedi değil. bu fiyatlara civic ve corollanın oldukça güzel donanımlarını satın alabiliyorsunuz, ikinci eli olan rağbet gören araçlar. mazdanın ise ispatlayacak daha çok şeyi var ve pazarda yer kapacak, insanları mazdacı yapacak fiyatlar bunlar değil. siz daha kaliteli olabilirsiniz ama bunu insanlara anlatmanız lazım. bu kadar beğenmeme rağmen böyle bir fiyat çıkarsa gider civic alır, istediğim zaman satarım.

demek istediğim yeni mazda3 şu an civic yada corolladan pahalı olamaz, en azından mazda türkiyede yer edinmek ve araç satmak istiyorsa...

herkese iyi akşamlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ağzından bal damlıyor :) İnşallah Yeni Mazda3 yüksek fiyatlı olmaz ama kur farklarından dolayı zamlanacağını düşünürsek ama ÖTV ye de bir parti yetişecek dersek belki fiyatlar beklentimizden daha düşük olur. E olsun ki biz de alabilelim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ötv nin bu şekilde uzatılacağını düşünüyorum. ilk akının ardından alımların yavaşladığını görüyorum. özellikle 1 ay sonra satamıyoruz seslerini yine  duyacağız.  20lira aracın bayi satış fiyatı + 12lira vergi=32lira...yaklaşık 8bin euro...el insaf. bu adamlar arabayı daha nasıl ucuzlatsın, neresinden çalsın, kaç kişi ekmek yiyor bir araçtan. artık insanlar 12lirayı eskisi gibi kolayca devlete bayılamıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...