Jump to content

Yeni Mazda fiyatları ( ÖTV İndirimi sonrası )

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

evet, mazda 3 almanın hiç bir esprisi yok bu fiyatlarla

size göre olmaya bilir ama bence alınır çünkü rakiblerinden pek eksiği yok

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 134
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

27

• x-rayted

14

• pesenna

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

6 senelik kasası olan ve iki ay sonra yenisi gelecek olan bir araç için verilmez bence. rasyonel düşünmek lazım.

kötü demiyorum, yanlış anlamayın denediğim araçlar içinde beni en çok etkileyeni oldu ama insanı düşünmeye sevkeden pekçok dezavantajıda var, bunu da kabul etmek lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

full mazda 3 almanın neredeyse bır esprısı kalmamıs baksanıza 6ya

Makul donanımdaki 6, 55 milyar o listede, vergisini de düşünürsen niye cazip olmasın 3 almak? Sen en donanımlı 3 ile en düşük donanımlı 6 yı kıyaslarsan olmaz ki bilader....:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 senelik kasası olan ve iki ay sonra yenisi gelecek olan bir araç için verilmez bence. rasyonel düşünmek lazım.

kötü demiyorum, yanlış anlamayın denediğim araçlar içinde beni en çok etkileyeni oldu ama insanı düşünmeye sevkeden pekçok dezavantajıda var, bunu da kabul etmek lazım.

haklısınız 2 ay sonra değişicek neyse size civiciniz hayırlı olsun derim ama yeni mazda3. bekleyin derim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kasa dediğiniz vakit iş değişir ama, zevk meselesi olur, baktığınız açıya göre farkeder, siz 2 ay sonra yenisi çıkacak dersiniz, ben aman yenisi çıkmadan fırsat bu fırsattır derim, 3 kasası sınıfında henüz geçilebilmiş bir kasa değil bence 2 ay sonra çıkacak yenisi de dahil olmak üzere... Donanım deseniz orası farklı tabii...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

diğer araçlar daha iyi olmayabilir ama 32 liraya mazda aldığımda olası diyalogları aktarayım.

-abi neden mazda aldın? keşke biraz daha koysaydın da jetta yada civic alsaydın.

aynı para dediğimde ise: hondalar ve corollalar ve  jettalar canavar gibi, değmez buna.

-abi keşke biraz daha araştırsaydın.

-abi bunların servisi kapanmış, sorun yaşarsın.

-abi kime satacaksın, para etmez satarken bu.

-abi içi de darmış, arkadaşın bilmem ne parçası iki aydır gelmiyormuş servise.

-abi mazda bir modaydı 90larda, bitti artık türkiyede

...

bunun gibi şeyler. eminim sizlerde mazda sahipleri olarak bunları duymuşsunuzdur.

oysa civic aldığınızda:

-abi canavar gibi araba. güle güle kullan

bu kadar...

o kadar para verip bunları duymak istemiyorum.

bu fiyatlarla mazdanın işi zor.

itirazı olan?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ben gayet severek aldım aracımı, başkalarının ne düşündüğü çok bağlamıyor beni  2.5 sene oldu halende çok memnunum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

yazdıklarımı insanlardan duydunuz ama değil mi? :)

alırkende aldıktan sonrada kimseye fikrini sormadım valla  :D :D  zira amaç kendi zevkimdi, zaten alanların çoguda çok yakarmış servisi yokmuş vs gibi şeyleri aracı begenerek aldıklarından pek dert etmiyolar öte yanda şu da var ben aldıgımda eski distribütör işi bırakmış yeniside daha tam işe başlamamıştı buna ragmen serviste ve garantiden değişecek parçalarda sorun yaşamadım 2-3 gün gibi sürelerde parçalar geldi ve sorunlar halloldu bundan sonrada daha iyiye gideceğini düşünüyorum zamanla senin bahsettiğin gibi fısıltı gazetesiyle bilgilenen arkadaşların seside kesilecektir diye düşünüyorum :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

diğer araçlar daha iyi olmayabilir ama 32 liraya mazda aldığımda olası diyalogları aktarayım.

-abi neden mazda aldın? keşke biraz daha koysaydın da jetta yada civic alsaydın.

aynı para dediğimde ise: hondalar ve corollalar ve  jettalar canavar gibi, değmez buna.

-abi keşke biraz daha araştırsaydın.

-abi bunların servisi kapanmış, sorun yaşarsın.

-abi kime satacaksın, para etmez satarken bu.

-abi içi de darmış, arkadaşın bilmem ne parçası iki aydır gelmiyormuş servise.

-abi mazda bir modaydı 90larda, bitti artık türkiyede

...

bunun gibi şeyler. eminim sizlerde mazda sahipleri olarak bunları duymuşsunuzdur.

oysa civic aldığınızda:

bu kadar...

itirazı olan?

Valla arabayı arkadaşlar için alıyorsan haklısın da kendin için alıyorsan niye mahalle baskısına bu kadar boyun eğiyorsun ki... Arkadaşlarından kaçı mazda kullanmış ki bunları söyleyecek... Yazdıklarınızın bazılarını söyleyen çıkıyor, parçası pahalıymış, ikinci eli zayıf diyenler aynı zamanda ha mazda evet sağlam, kaliteli arabadır da diyorlar...

Alacağınız araba için;

- Araba estetik olarak nasıl?

- Yol tutuş ve güvenliği nasıl?

- Arıza ortalamalrı ve kronik sorunları, dayanıklılığı?

- Bakım fiyatları?

- fiyat donanım kıyaslaması(hava yastığı sayısı, esp, abs, fren ani ani destek vs. )

- piyasası, 2. eli(kaç yıl kullanmayı düşünüyorsunuz arabayı bu önemli)

- vs. özellikleri bakın, ha aradan bu sitedeki kullanıı yorumları ile şikayet var nokta com u inceleyin,

şu anda bu arabanın tek dezavantajı bir kaç aya yeni kasanın gelecek olması ki son indirimlerden sonra almaya karar versenizde istediğiniz model ve rekten bulmanız mucize olabilir. Bu yüzden civic iyi bir ALTERNATİF olabilir. Güle güle kullanın şimdiden...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

...

oysa civic aldığınızda:

bu kadar...

itirazı olan?

O zaman VW al.Hem daha fazla para verirsin,hemde millet vay be der.

Ya böyle bir mantık var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hocam baskası git at ucurumdan kendini dese atcak mısın?? :) Allah ın dandirik arabalarından markalarından şaşmayanlar böyle söylemlerde bulunuyor kulaktan dogma bilgilerle ahkam kesiyor diye onları mı dinleyeceksin??  bu arada civic in canavarlıgı falan da kagıt üstünde, kullandım 1kac defa ama o kadar beygiri nereye saklamıslarsa bulamadım hissedemedim.. 20 hp fazlalıgı var farkın bariz olması gerekirken hic alakası yok.. atak değil araba, yakıt ekonomisi derdine düsüp vites oranlarını uzun tutmuslar gibime gelmisti kullanırken..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu tür söylemlere hiç kulak asmam eğer bir araba modelini beğenip  alacaksam söylenenler beni hiç bağlamaz.

Para benim param kimse karışamaz  :egy: 

Piyasası çok diye bi araba alıp sanayide bi dükkana ortak olacak kadar para vermem  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bahsi geçen arabaların hepsinide aldım kullandım sattım,şu anki arabamı çokta fazla araştırmadan zevkim için dizaynı hoşuma gittiği için aldım 2.5 yıldır biniyorum sorunsuzluğu üzerine kalıbımı basarım,laf olsun diye ıvır zıvır laflar eden oldu tabi ama onlar arabadan anlamayan etrafında hangi araba çoksa o iyi mantığı ile konuşanlar.

Ben her zaman diyorum bir hondanın,toyotanın bagaj kapağını aç kapa arabadan anlayan biri arabanın kalitesinin,işçiliğinin puanını verir.

Bu kadar çok satılıyor,insanlar bu kadar sizi tercih ediyor,para veriyor,nasılsa satılıyor diye bu kadar basitleştirmelerine kızıyorum ben  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arabamı alırken ne kâr, ne zarar, ne söylenebilecekler ne de başkabirşey düşündüm. Tek aradığım şey içinde taşıyacağı canların güveni , genişliği ve alacağım zevkti. O sebeple söylenenlere çok kulak asma, içindeki ses ne diyorsa onu dinle..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bagaj kapağını aç kapa arabadan anlayan biri arabanın kalitesinin,işçiliğinin puanını verir.

Bravo Müco, tamamen hemfikirim, ben de etraftaki arabaları bile puanlarım bu şekilde...:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...