Jump to content

Yeni Mazda fiyatları ( ÖTV İndirimi sonrası )

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

akrabalar ve arkadaşlar arasında daha önce mazda kullanıp sonra bora,honda hatta volvo kulanan ve mazda yı  aradığını söyleyenler o kadar varki inanın  daha dün akşam kayınbirader borasının kapılarının çok sert kapandığından şikayet ettiğinde kilitçide bi ayar yaptır dedim ne ayarı ya şahin kapısı bunlar  aldığımda da böyleydi ayarda yaptırdım böyle 93  323 ü arıyorum bi müşteri bulunca yine mazdaya terfi edecem ama şimdi ikinci ele bakan yok, mazdayı 5 sene kullandım ayar mayar istemediğini söyledi.İkinci ele gelince takasta bıraktığım 626 200.000 deydi onbeş günde satıldı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 134
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

27

• x-rayted

14

• pesenna

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest mustafa_g

eski civiclerde katalog arabasiydi. yol tutusu olmayan frenaji kotu 120hp yazip gitmeyen bir araba....

araba pazarındaki bir eleman geldi aklıma.

-bu araba civicten daha mı iyi?

-civicin nesi iyi?

-bu kaç beygir?

-115

-civic 120

-getir o zaman civicini kalkalım. 500 metrede 4 boydan az fark atarsam geçtim saymam. tamam mı?

-.......

-hadi güle güle :egy::2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ikinci elde değer kaybı artık tüm arabalarda var ama satılabilirlik önemli...bir arabyı 1 haftada satmakla 6 ayda zar zor satmak arasında fark var..

bunun dışında ikinci el değeri bence 0km araba almak için kriter değil.

Ben bazen arka arkaya parketmiş 3 tane siyah civic görüyorum. Bu ne ya üniforma gibi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bana o soruları Yalova'da kimse soramaz, çünkü benim ve Tombak için söylenen tek söz vardır; "Gökhan aldıysa vardır bir sebebi."

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şirket arabası olarak 2003 civic kullanıyorum, bir tek seriliği 3 ten daha iyi,

yol tutuş ciddi söylüyorum facia, çiğli organize çıkışı keskin virajda bir yükleneyim dedim arabaya direk

tam tur döndüm :o, hafif araba, bagaj kapağı elimde kalacak sanki, iç mekan konsol çok daha güzel mazda 3 te  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Artık Mazda6 da da Comfort satılmıyor. Sadece Dynamic, Dynamic+ ve Exclusive var.. O segmentte Comfort zaten garip kaçıyordu..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

arkadaşlar aranızda, ötv indiriminin kalkmasından sonra donanımlı otomatik yeni mazda 3'e 49.000 lira vermeyi düşünen olur mu?

cidden merak ettim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ÖTV indirimli en donanımlı AT fiyatı  41.500 gibi olacak gibi görünüyor  ( http://www.ozaydinotomotiv.com/mazda3fiyat.html )

ÖTV indiriminden sonra 7.500 TL çıkar mı fiyatı ?

Çıkarsa satamazlar.. Muhtemelen ÖTV indirimi sona erince satışlar düşeceğinden fiyatı aşağıya çekeceklerdir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar aranızda, ötv indiriminin kalkmasından sonra donanımlı otomatik yeni mazda 3'e 49.000 lira vermeyi düşünen olur mu?

cidden merak ettim...

49 bin olan MPS görünümlü (MPS PACK) olacak diye hatırlıyorum... Onu da veren çıkar merak etme 1.6 motoruna rağmen... :) Ben şahsen vermem tabi, paraya yazık yavf...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende Dünyamil abi öyle biliyorum ama yazık edecekler kasaya bence satamazlar çünkü 1.6 motor olmamalı o arabanın üzerinde 2.0 150 bg gönder tamam derim ama 1.6 gereksiz mps kasasına

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende Dünyamil abi öyle biliyorum ama yazık edecekler kasaya bence satamazlar çünkü 1.6 motor olmamalı o arabanın üzerinde 2.0 150 bg gönder tamam derim ama 1.6 gereksiz mps kasasına

2.0 gönder tamam diyorsunda kim alacak ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence alan olur sonuçta 1.6 motorun zayıf kalmasından şikayetçiyiz

bu vergi sistemiyle fiyatlarla bir elin parmaklarını geçmez işte :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

bu vergi sistemiyle fiyatlarla bir elin parmaklarını geçmez işte :)

sandıgından fazla kişi alır 1.6 alınca edeceğin antin kuntin masraflar yerine motoru güçlü aracı al vergisini öde
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2.0 satmaz bence de... Yani Mazda6 satışları ortada.. En fazla Mazda6 nın rakibi olur, satışını böler. O parayı verince de 3 yerine 6 alınır

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

c segmenti bir mazda'ya 50.000 lira verecek çok az insan olsa gerek

son birkaç mesajdır aracın fiyatı değil 2.0 motorlu olursa vergisinden dolayı satıp satmayacağı konumuz yanlış anlaşılma olmasın
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...