Jump to content

Yeni Mazda fiyatları ( ÖTV İndirimi sonrası )

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bugün ötv indirimi kalksa 1.6 impressive metalik otomatik hatchbackin liste fiyatı 49 küsür yani 50.000 lira.

bana göre bu segmentteki böyle bir araba için çılgın bir rakkam, acaba herkes benim gibi mi düşünüyor diye sordum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 134
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

27

• x-rayted

14

• pesenna

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

2.0 gönder tamam diyorsunda kim alacak ???

alan olur bence sonuçta öyle bir arabaya binen insan hem tipi hem performansı için alır en azından bir insan 1.6 gidipte okadar para vericeğime gider honda civic 1.8 140 bg alır çünkü ondada hem performans ve tip var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet senin gibi düşünüyoruz, kimse vermez o parayı, onu da geçtim ben 2.0 getirseler o da satmaz, 6 alınır diyorum, Uyumsuz satar diyor....:)

bugün ötv indirimi kalksa 1.6 impressive metalik otomatik hatchbackin liste fiyatı 49 küsür yani 50.000 lira.

bana göre bu segmentteki böyle bir araba için çılgın bir rakkam, acaba herkes benim gibi mi düşünüyor diye sordum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet senin gibi düşünüyoruz, kimse vermez o parayı, onu da geçtim ben 2.0 getirseler o da satmaz, 6 alınır diyorum, Uyumsuz satar diyor....:)

Hemfikirim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

satar canım abim batarya şöförü olan arkadaşlar gibi çok arkadaş var  sırf 2.0 diye alacak olan :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

türkiye şartlarında d segmentindeki araçların bile aşırı beslemeli motorlarla hacmi 1,6 litrenin altına düşürmeye çalıştıklarını düşünürsek c segmenti için 2.0 lt'nin geniş kitlelerde alıcı bulması mümkün değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

C segmentinde 1.6 satar tamam ona lafım yok ama 49 bin olan MPS görünümlü arabayı kim alır biri bana söylesin 1.6 motoruyla  onu geçtim tek motor seçeneğiyle giriyosun piyasa focus bile 128bg olucak yeni kasasında sen halen 1.6 105 bg üretiyosun ve kalkmış  MPS görünümlü mazda3. 1.6 koyuyosun enteresan benim lafım mps görünümlü mazda3. içindi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sorun motor büyüklüğü değil.Sorun moturun ürettiği beygir.Mazda 6 'da daha fazla motor seçeniği olabilirdi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sorun motor büyüklüğü değil.Sorun moturun ürettiği beygir.Mazda 6 'da daha fazla motor seçeniği olabilirdi.

mazda6. olabilirdi bence örneğim 1.6 seçeneği ve dizel mesela mondeo vb rakibleri en çok bu motor seçeneklerini satıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dizel olur ise yakın bir rakama (46-47) vercek olur, piyasa ortalamaları fiyat ama kaç kişi olur onu bilemeyiz herhalde...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

her halükarda fazla satılmayacaktır..bugün gastede opelin ilanı vardı 1.6 astra 31 bin TL..

Aralıkta - ötv olsun olmasın- bu araba 29 bin -35 bin aralığına alınır bence...

hazirandan sonra hurda teşviği gelecek deniyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Motor seçenekleri bence olmalı. 2.0 satmaz diyenler için gayette yüksek hacimli araçlar bol bol satılıyor. Sadece mazda3 için düşünmeyin. Her aracın alıcısı var. 2.0 ve yukarısı araç alacak adam bu motora sahip araçları listeliyor zaten bmw audi falan diye alan alıyor. Bu markalar ilginçtir en ucuz sıfır km bmw 55.000tl civarında ve base 1 serisi. düzgün bir bmw sahibi olmak için 3.20i falan 100.000tl gözden çıkarmak gerekiyor ki zaten benim piyasaya bakarsak bu araçlardan satılmış yani aAAaa alınmaz getirmeyelim demiyorlar. A6 alanlardan bahsetmiyorum bile. Önemli olan bence bu araçlara milyarlar dökenlerin ilgisini çekmek. Mazdanın yokmu kaliteli arabası ? satılmaz diye getirmiyorlar. Ülkemizde 3 adet bugatti veyron bulunduğunu hatırlatırım.

Listeye bakın fiyatlar her ne kadar iç açıcı olmasa da yeni mazda6 dan fazla son kasa BMW 7 serisi görüyorum yollarda:

http://www.bmw.com.tr/tr/tr/index_narrowband.html?ez_ref=narrowband

BMW 750Li 386.638TL

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...