Jump to content

hyundai değişme talebi

saltek
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

aracım 2000 model 1.8 otomotik vites 70000 km sunroff lpg li.bayandan aldım.çok temiz.yaklaşık 2,5 sene önce aldım.şimdi ise bir arakadaşım bendeki aracı beğenmiş,karşılığında 2004 model hyundai elentra 1.6 düz vites gls 52000 km lpg yok takas teklifi yaptı.ben den aracımın üstüne 3500 tl istedi.takas teklif ettiği araçta temiz ancak takas teklifini sizler nasıl değerlendiriyorsunuz.fikirlerinize ihtiyacım var.daha önce hiç hyundai kullanmadım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracım 2000 model 1.8 otomotik vites 70000 km sunroff lpg li.bayandan aldım.çok temiz.yaklaşık 2,5 sene önce aldım.şimdi ise bir arakadaşım bendeki aracı beğenmiş,karşılığında 2004 model hyundai elentra 1.6 düz vites gls 52000 km lpg yok takas teklifi yaptı.ben den aracımın üstüne 3500 tl istedi.takas teklif ettiği araçta temiz ancak takas teklifini sizler nasıl değerlendiriyorsunuz.fikirlerinize ihtiyacım var.daha önce hiç hyundai kullanmadım

Arkadaşın 2000 mazda 323 1.8 otomatik vites arabası var, yardımcı olabilecek fikir sahibi arkadaşların dikkatine.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kesinlikle tavsiye etmiyorum daha önceden hyundaim vardı yemin ettim bir daha almam diye bir kere sana sorduklarında ne araban var diye kimse elentrasına bakmaz ucuz araba der geçer ikinci elide kötü ama diyer arkadaşları bilmem; ama ben şahsım adına bende mazda var dediğim zaman o kalite cevabını alıyorum bu benim için yeterli birde hyundailere bak bakalım uzun kilometre yapmış olananı bulabilecekmisin motorları randımansız benim hyundai aldığımda beş yaşında 80 000 km (yağ yakıyordu)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zamaninda hunday getz kulandim ayrica bir akrabamizin accenti vardi. Hunday marka olarak basit hic bir ozeli olmayan bir araba gibi geldiyor bana.Getzi fiesta ile karsilastirdimda, fiesta kat kat kat daha iyi getzten. Arabanin yasindan dolayi 2004 model arabdan daha az vergi verecen, bide ustune 3500 verecen yeni araba icin. Tabi bide LPG den Benzine gecis de bir masraf cikaracak. Eyer motorun kmsinden dolayi herangibi bir sorunun yoksa, ve olmiyacana inaniyorsan satma bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

elentra kazası yoksa 16 eder. onda baya bi özellik var benim bildiğim. getz, accent gibi arabalarla katşılaştırmak yanlışbence. sonuçta malzeme iyi olursa iyi araba çıkar i 30 da gördüm ben neler yapab,ileceklerini. tabiki mazda çok çok daha iyi ama. model bazında karşılaştırma yapıldığında duruma bakmak lazım. sizin araba şu anda 12500 e rahat satabilirseniz takasın anlamı yok. daha düşük ediyorsa takas edin bence. sonuçta daha yeni. ikinci eli konusunda mazdada pek iç açıcı değil. elentradan daha tutulan bir araba değil.

tabiki mazdacılar olarak arabamızı çok seviyoruz mazda bir ruh işi ama gerçekçide olmak laızm.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...