Jump to content

Mazda İletişim / Çağrı ve Müşteri Destek Merkezi - 44 44 693 (MZD)

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda müşterilerine daha iyi bir satış sonrası hizmet deneyimi sunmak amacı ile Mazda Müşteri Destek Merkezi olarak adlandırdığı çağrı merkezini devreye aldı.

Bu numarayı ( 0 212 44 44 693 ) ;

* Ürün ve hizmetler hakkında bilgi almak,

* Şikayet ve önerilerinizi iletmek,

* Yol Yardım Desteği almak için arayabilirsiniz.

post-1-141695275923_thumb.jpg

Burak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Fiyat doğru ama bilgilerde yanlışlıklar var . 115 HP olması gerekiyor.

Version Adı : MAZDA Mazda 3 1.6 Impressive

Araç Sınıfı : C

Yakıt Tipi : Dizel

Mazda3 Dizel Impressive 60.510 TL

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Emregc kardeş  mazda3 imp. dizel olanın satış fiatı  o. 2 ocak 2012 den beri de aynı.2012 modelleri için. yanlışlık yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sabah bu ilanı görünce Mazdanın sitesine  Teknik Özellikler ve Fiyatlar'a girdim baktım 60 K ya Mazda 3 göremedim , şimdi Fiyat Listeleri eklenmiş sanırım, yeni dizel impressive sedan bu fiyattan görünüyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda'nın sitesinde bir kaç yerde fiyat var. Eğer birinde varsa bir yanlışlık söylersen bildirelim ama ben uzun süredir o fiyatların değişmediğini biliyorum. Yani bugün düzelmiş değil. Baktığın yerde problem olabilir. Bulursan söyle, bildirelim hemen..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:) Artık problem midir yoksa Ön Isıtma mıdır bilmiyorum, Alfabemiz soldan sağa, yukarıdan aşağıya doğru okunduğundan  Fiyatları ararken  önce doğal olarak yukarıda bulunan  Teknik Özellikler ve Fiyatlar bölümüne girdim , fiyatlara baktım ve çıktım... Altta bulunanları okumak gereği duymadım...

Şimdi ne düşündüler bilemiyorum, kendileri bilir... Müşteriyi önceden 2011 fiyatlarıyla ısıtıp sonra Ce eee  daha pahalı olan 2012 fiyatlarını göstermeyi planlamış olabilirler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar,

Bildiğim kadarı ile artık özel hizmet numaralarının başında kod olmuyor. Bu sebeple yapacağınız aramaları artık direk  44 44 693 olarak yapabilirsiniz.

Bu sebeple konu başlığını da değiştirdim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...