Jump to content

Yeni lastik tavsiyesi...

dunyamil
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Heyoo sonunda benim lastikten biri daha almış :D

Ben de Mayıs gibi geri taktıracağım Nokian H lerimi . Kavacıkta bir bayii var ona da uğrayıp biraz daha bilgi almak istiyorum lastik hakkında, vaktin olursa beraber gideriz..

Güle güle kullan :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Boşver 16-17 yi Yeni Mazda3 gelsin belki direk 17 gelir :D

yok yahu memnunum ben arabamdan yeni kasa şimdi ne servisi bilir ne gelen sesin yerini bulurlar ne kronik hastalıgını bilirler almam kasa değiştiği ilk sene :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Kaşınmada diyor olabilir  :D Bülocanın o anki ruh haline bağlı  :D

olabilir valla karantisi yok :D :D  neyse konuya döneyim yeni lastik alacam bende ne alalım  :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Heyoo sonunda benim lastikten biri daha almış :D

Ben de Mayıs gibi geri taktıracağım Nokian H lerimi . Kavacıkta bir bayii var ona da uğrayıp biraz daha bilgi almak istiyorum lastik hakkında, vaktin olursa beraber gideriz..

Güle güle kullan :)

Saol Burak, gideriz elbette neden olmasın... Daha pek bir şey anlamadım ama umarım sonra iyice serteşip kafa şişirmez er30 gibi... Gerçi ilk 15-20 bin kadar fazla rahatsız etmiyordu onlarda ama..

Hayırlı olsun. Kazasız sürüşler dileğiyle..

Teşekkür ederim, hepimize kazasız belasız sürüşler...

olabilir valla karantisi yok :D :D  neyse konuya döneyim yeni lastik alacam bende ne alalım  :)

İstersen nokian alanlarda bir test yap, sonra karar ver... Maç olur ise benim arabayı deneyebilirsin, Buraktakilere de bakarsın, en azından kıyaslama şansın olur... senin lastiklerin şuandaki durumunu bilmiyorum ama ben bu gün test için bir kozyatağı üsküdar yaptım ve arabanın motor sesini uzun süredir bu kadar iyi duymadığımı fark ettim... Bir de yoldaki kavşak, yaya geçidi çizgilerinde er 30 ların nasıl kütlediğini...  Ha umarım psikolojik değildir benim durum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim yazlıklar lastikçide al bir dene istersen :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Yenisini bana alırsın o zaman :D

çok uyanık gördüm seni hacım bugun :D :D ne yedirdiler sabah sana cin gibisin maaşallah :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok uyanık gördüm seni hacım bugun :D :D ne yedirdiler sabah sana cin gibisin maaşallah :D

Sabah erken kalktım 8.30 da oy kullandım, yarış seyrettim, zihnim açıldı ondandır :D Yoksa herhangi bir katalizör kullanmadım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...