Jump to content

Film cam ve polisler....

madenough
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 68
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

6

• Selman

7

• madenough

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

annemi ikna edebilirsem cilt kanseriyim diye raporu çok rahat alabilirim ama almam diye tutturuyo onu zorlamam lazım biraz

bence hoş bi durum değil ya,ALLAH muhafaza ''göstermek gibi olmasın'' derler,bence vazgeç bundan  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

volkan güzel söylüyosunda bu yazın aldığımız güneş ışınları zaten %50mizde çıkartacak bu sorunu ki benim böyle bir beklentim var sırtımda abuk sabuk benler oluştu 3-5 yıl içinde güneşten dolayı... ayrıcana polis vs. lerle de uğraşmama engel olcaksa rahat rahat yaptırırm ztn öle bişey işletsem gidip yanlar arkalar 3 önlerede 1 numara hemen çektiririm  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eğer o raporla ruhsata işletirsek plakayıda özürlü plakasıyla değiştirmemiz gerekmezmi? Ciddi soruyorum

gerekmez Ahmet  ;) birde senden bi ricam olucak onlara ''özürlü'' değil ''ENGELLİ'' diyelim  :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tamam volkan plaka işini anladım ama sıfat konusuna gelince bence özürlü kelimesi engelli kelimesinden daha insancıl bi kelime çünkü engelli demek o insanı toplumdan uzaklaştırmak gibi geliyo bana bu onlar için bi ENGEL olmamalı bence ÖZÜRLÜ demek yapamaması kabul edilebilir gibi geliyo bana...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

bu isim Engellilerin kullanılmasını istediği bi isim Ahmet,o yüzden söyledim yanlış anlamanı istemiyorum kesinlikle...

arkadaşlar isimden ziyade engelli veya özürlü diye adlandırdıgımız insanlara nasıl davrandıgımız önemli hayatlarını kolaylaştırmak için  ne yapıyoruz???
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu isim Engellilerin kullanılmasını istediği bi isim Ahmet,o yüzden söyledim yanlış anlamanı istemiyorum kesinlikle...

Tamam volkancım özür dilerim kötü bir niyetle söylememiştim sadece düşüncem bu yöndeydi yanlış anlamazsın inşallah eğer onlar öyle söylememizi istiyolarsa elbette öyle söyleriz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

abi benim kardeşim Engelli...

benimde cok yakın bir arkadaşım,ve hepimiz birgün bu duruma gelebiliriz o yuszen isimden çok uygun altyapıyı olusturmak daha önemli bence bugun kaç yerde kullanabilecekleri wc yada binebilecekleri uygun otobus vs varki :(
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tamam volkancım özür dilerim kötü bir niyetle söylememiştim sadece düşüncem bu yöndeydi yanlış anlamazsın inşallah eğer onlar öyle söylememizi istiyolarsa elbette öyle söyleriz

yok Ahmet ne yanlış anlaması,onlara ''özürlü'' yerine ''ENGELLİ'' dememiz bile onlara fazlasıyla yeterli bundan emin ol...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benimde cok yakın bir arkadaşım,ve hepimiz birgün bu duruma gelebiliriz o yuszen isimden çok uygun altyapıyı olusturmak daha önemli bence bugun kaç yerde kullanabilecekleri wc yada binebilecekleri uygun otobus vs varki :(

abi söylemek istediğimde o zaten,bu altyapının oluşturulmadığı gün gibi aşikar,bu tamamen Devletin bi ayıbı...Engelli vatandaşlarımıza üç ayda bir 100 milyon vererek,vicdan azabından kurtulmak istiyorlar...neyse abi,bu konuda çok doluyum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

abi söylemek istediğimde o zaten,bu altyapının oluşturulmadığı gün gibi aşikar,bu tamamen Devletin bi ayıbı...Engelli vatandaşlarımıza üç ayda bir 100 milyon vererek,vicdan azabından kurtulmak istiyorlar...neyse abi,bu konuda çok doluyum...

maalesef :( anlıorum seni Volkan
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ülkemizin alt yapısı olmasada en azından biraz yardımcı olabilmek için çaba göstermeliyiz bencede yolda sokakta birşeyler için zorlandıklarında hemen yardımlarına koşmalıyız mesela basit bir örnek ama sağır dilsizler para kazanmak için 5-10 kere anahtarlık vs. satma işine giryolar körler şarkı söylüyorlar... bu hayata küsmek yerine hayatta var olmaya çalışanlara da gücümüzün yettiği kadar destek vermeliyiz -tabi bunu art niyetle de yapanları vardır onları da allaha havale ederek- dilencilere 1 kuruş vermem sizde vermeyin açsa karnını doyurmaya çalışın başkada bişey yapmayın çünkü ayakkabı verseniz onuda satıyolar yine ayakkabısız geziyorlar tecrübeyle sabittir sadece karınlarını doyurun onların maddi desteğide diğerlerine verin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Babam hızdan 6. cezasını yediğinde (5.'yi fark etmemiş kesen polis, normalde alınması gereken ehliyetle dolaşmış) 6.'yı kesen polis de fark etmedi, 2 saat sonra iş yerine gelip aldılar ehliyetini... :D

Ama sana bişey olmaz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Babam hızdan 6. cezasını yediğinde (5.'yi fark etmemiş kesen polis, normalde alınması gereken ehliyetle dolaşmış) 6.'yı kesen polis de fark etmedi, 2 saat sonra iş yerine gelip aldılar ehliyetini... :D

Ama sana bişey olmaz...

Olm Okan,korkutma çocuğu. :2funny::fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biran Abi o başka bişeydi, adamlar 5. cezayı kesmiş fark etmemiş, 6. cezayı kesmiş yine fark etmemiş. Babam ehliyeti alıp gittikten sonra merkezden anons geliyo "ehliyete el koyun" diye, polisler de tabi "adamı gönderdik" diyemiyo, arayıp buluyolar babamı. Uç bi nokta yani...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...