Jump to content

Film cam ve polisler....

madenough
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 68
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

6

• Selman

7

• madenough

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

benim arkin arabada vardi cam film, polis cizdi mesela,, lazermi filmmi diye kontrol etmek icin sonra cektiler arabayi. bende istiyorum film olayini ama bi yandan da bi eskiya larla ugrasmak istemiyorum, ceza dan cok rusvet almaya cok meraklilar.

bu istanbulda en sansli polis. reina, laila, sortie gibi eglence yerlerinin onunde gorev yapan polis neticede.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim arkin arabada vardi cam film, polis cizdi mesela,, lazermi filmmi diye kontrol etmek icin sonra cektiler arabayi. bende istiyorum film olayini ama bi yandan da bi eskiya larla ugrasmak istemiyorum, ceza dan cok rusvet almaya cok meraklilar.

bu istanbulda en sansli polis. reina, laila, sortie gibi eglence yerlerinin onunde gorev yapan polis neticede.

Karşısında karakol var.Pek birşey yapmazlar orda bence.Kaldıki oraya gelenlere dokunamazlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla bana bi polis aynen boyle demisti,,

ah benim gorev yerimi mi bogaz'a verseler gunde 250 ytl ye  para demem demistide ohaa demistim. :)

Bence fazla barınamazdı doğuya sürülürdü

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla bana bi polis aynen boyle demisti,,

ah benim gorev yerimi mi bogaz'a verseler gunde 250 ytl ye  para demem demistide ohaa demistim. :)

Gözünü toprak doyursun pis herifin. >:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kaçırdığınız nokta adamlar arabanın ruhsatına bile bakmadı sadece kimlik + arama yaptılar

zaten gelip alabiliolarsa gelip alsalardı yerim yurdum belli  :2funny: çay içer gelirdik iş ortaköydeki karakola kalınca sırtım yere gelmez çay içer çıkar giderim ehueuh ayrıcana sivil ekip aramış arabadan bişey çıkmamış benden çıkmamış ... görevleri bitmiş ben artık onların işi deildim o konumda ayrıcana beklemekte 1 zaman kaybı 2 para kaybı 3 filmler gidicek 4 arabayı bir yere çektirtecekler ve bir ton prosedür koycaklar önüme ... rüşvet isteme durumu falanda yoktu ortada bugün oraya 500 mt civarı bir yere daha gittim yani 1 defa daha düşününce yine en iyisini yaptığım kanaatindeyim sizlerede tavsiye ederim  :tey: ki plakamıda alamadılar ceza da gelmez eve. daha evveldende ordan 5-6 kere kontrol varken geçmiştim ama 2 kere durdurdular bu sefer başlarında ki amirleri muhtelen filme takandı normal polisler filmcama bulaşmıyorlar niyesini bende bilmiyorum açıkçası birde akşamları polis görünce ben hep içerden ışığıda açıyorum ki filmler daha az göze batsın hani sevimli görünüp durdurmasınlar diye :D sizlerede tavsiye ederim veya yanınıza bir bayan oturtun  :D onda da durdurmuyorlar. ayrıcana 1,5 senedir ilk olay ve hiç rüşvette vermedim kimsede camlar filmmi diye sormadı. ayrıcana lazer cam olunca ne fark ediyo onu anlamadım ben sonuçta oda başka bir karartma yöntemi lazer cam içinde aynı sonuç geçerli olacaktır birde onda camları değiştirmeni isteyeceklerdir muhtemelen. risk daha yüksek. bir arkadaşım filmleri polisin yanında tutup çekerek sökmüş (filmleri zaten tam yan sanayi gibi duruyordu) sonrada yola devam etmiş. (sırf öndekileri sökmüş arkadakileri yutturmuş çook komik bir görüntü oluşturuyordu arabada  ;D)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kaçırdığınız nokta adamlar arabanın ruhsatına bile bakmadı sadece kimlik + arama yaptılar

zaten gelip alabiliolarsa gelip alsalardı yerim yurdum belli  :2funny: çay içer gelirdik iş ortaköydeki karakola kalınca sırtım yere gelmez çay içer çıkar giderim ehueuh ayrıcana sivil ekip aramış arabadan bişey çıkmamış benden çıkmamış ... görevleri bitmiş ben artık onların işi deildim o konumda ayrıcana beklemekte 1 zaman kaybı 2 para kaybı 3 filmler gidicek 4 arabayı bir yere çektirtecekler ve bir ton prosedür koycaklar önüme ... rüşvet isteme durumu falanda yoktu ortada bugün oraya 500 mt civarı bir yere daha gittim yani 1 defa daha düşününce yine en iyisini yaptığım kanaatindeyim sizlerede tavsiye ederim  :tey: ki plakamıda alamadılar ceza da gelmez eve. daha evveldende ordan 5-6 kere kontrol varken geçmiştim ama 2 kere durdurdular bu sefer başlarında ki amirleri muhtelen filme takandı normal polisler filmcama bulaşmıyorlar niyesini bende bilmiyorum açıkçası birde akşamları polis görünce ben hep içerden ışığıda açıyorum ki filmler daha az göze batsın hani sevimli görünüp durdurmasınlar diye :D sizlerede tavsiye ederim veya yanınıza bir bayan oturtun  :D onda da durdurmuyorlar. ayrıcana 1,5 senedir ilk olay ve hiç rüşvette vermedim kimsede camlar filmmi diye sormadı. ayrıcana lazer cam olunca ne fark ediyo onu anlamadım ben sonuçta oda başka bir karartma yöntemi lazer cam içinde aynı sonuç geçerli olacaktır birde onda camları değiştirmeni isteyeceklerdir muhtemelen. risk daha yüksek. bir arkadaşım filmleri polisin yanında tutup çekerek sökmüş (filmleri zaten tam yan sanayi gibi duruyordu) sonrada yola devam etmiş. (sırf öndekileri sökmüş arkadakileri yutturmuş çook komik bir görüntü oluşturuyordu arabada  ;D)

Ben yinede bir daha sefere böyle birşey yapmanı tavsiye etmem.Sen kaçarken peşine poliside takabilirdi.Sonra çık işin içinde.Çünkü ozaman polise itatsizlik işi içine giriyor.Geceyi nezarette geçirebilirdin.Sadece cam filmiyle kalmaz ehliyet mehliyette gidebilirdi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Polis dur deyince durmadın diye ehliyeti almazlar tahminimce Murat Abi, tabi peşine polis takıldı mı işler baya bi büyür, orası ayrı... :D

Aynen öyle, ateş edip vururlar, bugün benzer bir haber vardı gazetelerde....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynen öyle, ateş edip vururlar, bugün benzer bir haber vardı gazetelerde....

Ben en ufaktan ehliyeti örnek gösterdim.Çok daha tehlikeli şeylerde olabilir.Kaldıki Polisten kaçıyorsan kimse kusura bakmasın ehliyetini aldırmayı haketmiş sayılırsın.En azından yut dışında öyle olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hem film açısından hem de buna benzer şeylerle karşılaşmamak için, akşamları hiç değilse aydınlatması iyi olan yerlerde, iç ışıkları açık tutmakta fayda var...Çoğunuz hatırlamaz sıkıyönetim dönemlerinde çok oldu bu yüzden b..

yoluna giden....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Film yasağına kesinlikle katılıyorum zaten ben Selman Abi, zifiri filmli bi arabanın karakol önünde camları açıp taraması Türkiye için çok da uzak bi ihtimal değil. Hayatında doğru düzgün terör eylemi görmemiş ülkelerle karşılaştırmamak lazım Türkiye'yi. Diğer modifiyelere değil de film yasağına ben de katılıyorum. "Sen niye yaptırdın o zaman?" derseniz en açık renk benimki, içerinin görünmesini hiç engellemiyo nerdeyse...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eskiden arabasında film olana hovarda derlerdi.şimdi denmez oldu galiba

buda doğru mücahit abi sırf o iş için arabasına film yaptıran insan tanıyorum ben :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilk olarak peşime polis takılsa zaten dururum ne oldu git demedin mi diye olaya girer yanlış anlaşılma olmuştan çevirirm muhabbeti 2. olarak gözümün önünde böle bi olay oldu yapılan şey sağ çektirip adama cezayı döşemek oldu 1 veya 2 sene evvel oluyo bu 3. olarakta konum itibari ile peşime takılmaları mümkün değildi bende zaten onun için kaçtım ortam çok elverişliydi ayrıcana asaiş benim kimlik sorgulamamı yaptırdı ve adamlar beni öle bi durumdan dolayı dur demedi kontrolü yapanın asayiş olduğunu ve ruhsata dahi bakmadıklarını ilk mesajımda belirtmiştim ben bulunduğum yer itibariyle 1 dk içinde e-5 ordan da direk köprü yoluna çıktım peşime polis takılana kadar 2 yol değiştirdim (normal yolumda oydu zaten) belkide takılıp e-5ten maltepeye kadar gitmişlerdir  :2funny: ama onlar arabaya binip kontağı açıp gaza basana kadar atı alan üsküdarı çoktaaaann geçmişti onun için dert etmeye gerek yok he ayrıcana benim filmlerde önler 1 arkalar 2 numara onun için simsiyah falan gibi bi durum söz konusu değil birde adi filmlerden taktırınca koyu ve garip bir siyah oluyo arabanın camları ve hovarda vs. ne derseniz ben onlara diyorum. birde son olarak film cam kesinlikle bütün arabalarda olmalı en açık tonunda çünkü güneş ışınlarını iyi kesiyor ve sağlık açısından da faydası var bunu en açık tonda belkide renksiz yapmak mümkünse söyleyin ben ondan yaptırim benim amacım içeridekilerin görülmemesi falan değil birde trafik polisi çevirince film cama takmıyo asaişe ne oluyo onu anlamadım yok egzos var mı yok cart curt sana ne birader...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Marşa basana kadar senin Üsküdar'ı geçmen pek önemli değil, sonuçta adam Toros'la Mazda3'ü zaten yakalayamaz trafiğe girmedikçe. Ama polis telsizi denen mucizevi bi buluş var tabi... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...