Jump to content

Mazda2 Spoiler ve LED arka far çevrimi...

x-rayted
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arabayı sattık biliyosunuz ama aile içinde..

Yeni kasa mazda2 yi websitesinde incelerken aksesuarları arasında güzel bir arka diffüzör var. Benim tabii bitim kanlıdır Makyaj öncesi 2lere uyar mı bu diye mail attım mazda-tr.coma , bana "biz bilmeyiz yetkili servisimiz bilir, kocama pardon yetkili servise sorun " diye cevap geldi. Enteresan tabii.

Konu hakkında bilgisi veya tahmini olan var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Makyaj öncesi 2lere uyar mı bu diye mail attım mazda-tr.coma , bana "biz bilmeyiz yetkili servisimiz bilir, kocama pardon yetkili servise sorun " diye cevap geldi. Enteresan tabii.

Adamlar daha sattıkları aracın boyasını bilmiyorlar :D mika boya nedir diyorum hönkkk diyor çağrı merkezindeki eleman. Senin sorunu cevaplayamamaları gayet normal.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gerçekten güzel yakışmış benim 2 yede lazım hem led far hemde rüzgarlık. bunların fiyatını ögrenmek istiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Adamlar daha sattıkları aracın boyasını bilmiyorlar :D mika boya nedir diyorum hönkkk diyor çağrı merkezindeki eleman. Senin sorunu cevaplayamamaları gayet normal.

O konuyu bulamadım şimdi, CX-9 ların boyası standart olarak mika olduğuna göre en kaliteli boyadır sanıyorum halen...:D

Bu arada ruhsata baktım bizim araç da mika olarak satılmıştı, galaksi gri, ama ruhsatta sadece gri yazıyor, ilden ile değişiyor bu işler sanırım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 2 yıl sonra ...

Konuyu yeni gördüm ben de güzel bir hort olmuş :D İlk mesajlardaki fotoğraflarda görülüyor ki Mazda2'ye spoiler çok yakışıyor. Orjinal parçanın pahalı olacağı malüm. Mazda3 için spoiler yaptıran arkadaşlar var özel firmalara, oralara telefon açıp bilgi alınabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben de spoiler istiyorum ama fahiş fiyattan satıyorlar. aksesuarlar gerçekten çok pahalı orjinal olanlar.

diğer türlüsü de yok. mazda 3 bi noktaya kadar da mazda 2 için yok, yani az falan değil komple yok.

türkiye'deki oto aksesuarcılar da çin malı çöp satıyorlar zaten.

ha bu arada orjinali montaj hariç 420 tl.. el insaf!

http://www.mazda-tr.com/satin-alma-ve-sahip-olma/aksesuarlar/mazda2/2007-06/dis-gorunum/DP74V4920/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında yılda 2 kere olan kampanyalar bunlarda geçiyorsa uygun fiyata gelebilir.

Pesin ödeme ile 250 ye alınabilir belki  ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında yılda 2 kere olan kampanyalar bunlarda geçiyorsa uygun fiyata gelebilir.

Pesin ödeme ile 250 ye alınabilir belki  ???

valla ben daha bi indirime denk gelemedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi hort olmuş :)

Ben o spoileri forumdaki mazda bayiisi yöneticiliğ yapan bir arkadaştan almıştım. Daha doğrusu ankaradaki mazda bayiisi idi satan. Şu an o da yazmıyor sanırım foruma. Makuldü fiyatı. Bana kargo ile ham halde yollamıştı, ben de burada boyatıp taktırmıştım.

Listedeki 420 TL ham halde onu boyatmak taktırmak falan 600den ucuza malolmaz sanırım.

LED stopları ise ebayde aylarca bekleyerek almanyada bir satıcıdan almıştım.

Bu Mazda 2 şu an izmirde .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni Mazda2'ye niyet var mı sizde ? :)

Bende vardı ama bayilere sordum en 6-7 ayı var diyorlar, bide gelince sıra olur muhtemelen.

Tahminimce fullu de 50 nin altında olmaz.

Bir iki yıl eskisini kullanalım sonra bakarız :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni Mazda2'ye niyet var mı sizde ? :)

Yani yok gibi Burak. Çok güzel olmuş ama bizim o zamanlar çocuklar küçüktü küçük araba yetiyordu. Mazda 2nin fiyatı inanılmaz uygundu almıştık. Şimdi jazz bile küçük kalıyor. Sanırım jazzı yeni focusla değiştireceğiz. Fiyatı makul olsa belki mazda 3 alırdık ama olmadı maalesef.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni Mazda3'ün 2. eli belki mantıklı olabilir ileride zira söylenen tüketim değerleri dizeli aratmayacak cinsten. Hele bir de dizel 1.5 böyle ekonomik olursa o zaman ikna edici bile olabilir :)

Tabii bu kararların hepsi zamana, paraya ve ihtiyaca göre şekilleniyor. Daha önce de dediğim gibi en iyi araba bindiğin arabadır :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni Mazda3'ün 2. eli belki mantıklı olabilir ileride zira söylenen tüketim değerleri dizeli aratmayacak cinsten. Hele bir de dizel 1.5 böyle ekonomik olursa o zaman ikna edici bile olabilir :)

Tabii bu kararların hepsi zamana, paraya ve ihtiyaca göre şekilleniyor. Daha önce de dediğim gibi en iyi araba bindiğin arabadır :)

yani Burak Avrupa otomotiv endüstrisi küçük hacim turboya gidiyor. Buna karşı koymak manasız. Koca BMW bile seneye 1.5 litre 3 silindir motor satacak. Mazda atmosferiğe ne derse desin ne kadar överse övsün, turbonun o düşük devirdeki ataklığını sağlayamıyor.  Honda bile küçük hacim turbo çıkaracak. Ben küçük turbonun düşük devir ataklığına alıştım artık...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...