Jump to content

Mazda 3 Ses Yalıtımı

Guest Mazda Club TR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

olur abi inşallah Allah kazasız belasız uzun uzun km ler yapmayı nasip etsin inşallah:)

Amin güzel kardeşim hepimize inşallah

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Malzemeleri yavaş yavaş ben de toplamaya başladım. İlk olarak 30 cm bitüself 72 tlye aldım. Sırada firex yalıtım süngeri ve kaputiçi yalıtım folyosu var. Ama bu aralar yapmak içn zamanım yok. Yazı bekliyorum; hanımı melekete göndereyim, başlayacağım yoksa ''Dinçer sen o arabasının içinde yat, eve gelme'' diye başlayabilir.  :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Malzemeleri yavaş yavaş ben de toplamaya başladım. İlk olarak 30 cm bitüself 72 tlye aldım. Sırada firex yalıtım süngeri ve kaputiçi yalıtım folyosu var. Ama bu aralar yapmak içn zamanım yok. Yazı bekliyorum; hanımı melekete göndereyim, başlayacağım yoksa ''Dinçer sen o arabasının içinde yat, eve gelme'' diye başlayabilir:D :D :D

Bu kısım çok doğru sanki :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Malzemeleri yavaş yavaş ben de toplamaya başladım. İlk olarak 30 cm bitüself 72 tlye aldım. Sırada firex yalıtım süngeri ve kaputiçi yalıtım folyosu var. Ama bu aralar yapmak içn zamanım yok. Yazı bekliyorum; hanımı melekete göndereyim, başlayacağım yoksa ''Dinçer sen o arabasının içinde yat, eve gelme'' diye başlayabilir.  :D :D :D

Malzemeleri nereden aldiniz acaba ??  Internetten mi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

oo maşallah hocam benden hızlısınız :) ben de alıcam ama mayıs sonu uygun galiba benim için.hepsini kısa yollara ekledim bekliyorum:)

evet hocam internette bitüself bant,ziftli keçe,sünger hepsi var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

adetaş, tekzen, bir de modernkale adlı siteden temin ediliyor. Kolay gelsin .)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

arkadaşlar malum tatile az kaldı ben de ses yalıtımı projem için malzemeleri sipariş verip toplamaya başladım.öncelikle tekzen den firex ses kesici sünger siparişini verdim izmir e ulaşmış,1m ye 1 m 15 plaka sipariş verdim kalınlığı 5 mm 15 çok ama olsun eksik olmasın da 15 metre kare firex 72 liraya geldi. bitüself bant siparişi vericem ama bu noktada yardımlarınıza ihtiyacım var araba yanımda olmadığından ölçemiyorum sizce dört kapı,taban,tavan ve bagaj için kaç metre kare bitüself sipariş vermeliyim(araba 2009 sedan mazda 3.) yarın sipariş vericem ama ölçü lazım bana

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok mu arkadaşlar bilgisi olan sedan aracın kapı taban tavan ve bagajı kaç metre karedir?

Hocam bu soru çok zor :) Bilen olacağını sanmıyorum. Bir Mazda 3 bulup ölçseniz daha iyi olur gibi ;)

Mobilden gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok ki:) olsa ölçücem ama ağrı da görmek de zor benim araçtan.hakan tahmini 10 metre kare fazla mı?

Hocam tahmini rakam söylemek yanıltabilir, ama Mazda 3 e benzeyen bir sedan araçtan ölçü alsanız olmazmı? Bizim tahminimizden daha iyi bir tahmin olur diye düşünüyorum.

Mobilden gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok mu arkadaşlar bilgisi olan sedan aracın kapı taban tavan ve bagajı kaç metre karedir?

30 cm lik 4 rulo kesin gider ama garanti olsun diyorsanız 5 rulo 30 cmlik alın.

Ayrıca bir arkadaş 72 tlye 30 cmlik almış. koçtaşta simself var aynı ürün 30 cmliği 50 tl. internettende satışı olması lazım. simself diye aratınca çıkar büyük ihtimal.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar malum tatile az kaldı ben de ses yalıtımı projem için malzemeleri sipariş verip toplamaya başladım.öncelikle tekzen den firex ses kesici sünger siparişini verdim izmir e ulaşmış,1m ye 1 m 15 plaka sipariş verdim kalınlığı 5 mm 15 çok ama olsun eksik olmasın da 15 metre kare firex 72 liraya geldi. bitüself bant siparişi vericem ama bu noktada yardımlarınıza ihtiyacım var araba yanımda olmadığından ölçemiyorum sizce dört kapı,taban,tavan ve bagaj için kaç metre kare bitüself sipariş vermeliyim(araba 2009 sedan mazda 3.) yarın sipariş vericem ama ölçü lazım bana

Alınan alınmıştır ama 5 mm yalıtım için çok ince. ben 5 mm lik olanı plastik kaplamaların arkasına titreşimden ses yapmasın diye kullanıyorum. yalıtım amaçlı yerine göre alt taban ve davlumbaz üstlerine 20 mm diğer daha hassas kıvrım bölgelerine 10 mm. kullanmıştım. gerçi siz fazla almışsınız uygun yerlere 2-3 kat uygulayabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Neticeyi paylaşırsan sevinirim:)Gerçi ses yalıtımından şikayetçi değilim ama belirgin bir fark oluşursa ben de denerim:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkürler arkadaşlar görüşleriniz için uygulama aşamalarını ve sonuçlarını paylaşırım mutlaka ay 17 oldu kaldı 14 -15 gün bende sabırsızlıkla arabama kavuşmayı ve planlarımı gerçekleştirmeyi bekliyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

simself bant siparişimi bugün verdim arkadaşlar balkotrade diye bir site var balcıoğlu ltd nin sitesi ile irtibata geçtim 9 metre kare simself bat ı 160 liraya aldım 72 lira da firex süngere verdim toplamda 230 lira baly tarzı yapıştırıcı almam gerekiyor sünger için onun dışında bişey kalmadı galiba

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alınan alınmıştır ama 5 mm yalıtım için çok ince. ben 5 mm lik olanı plastik kaplamaların arkasına titreşimden ses yapmasın diye kullanıyorum. yalıtım amaçlı yerine göre alt taban ve davlumbaz üstlerine 20 mm diğer daha hassas kıvrım bölgelerine 10 mm. kullanmıştım. gerçi siz fazla almışsınız uygun yerlere 2-3 kat uygulayabilirsiniz.

teşekkürler sizin uygulamalarınızı takip ettim gerçekten çok güzel işler çıkartıyorsunuz,tebrikler.haklısınız aslında 5 mm ince ama ben plastik kısımların tam oturmaması ihtimaline karşılık 5 mm aldım dediğiniz gibi uygun yerlere 2-3 kat geçerim artık mesela çamurlukların üstü bagaj kısmı gibi yerlere 2-3 kat olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...