Jump to content

Mazda 626 Sol Ön Cam Motoru (1988 - 1991)

designerst83
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Benimde sıkıntılarım oldu cam motoruyla ilgili insan uğraşmaktan aramaktan yoruluyor.

Sana tavsiye iyi bir elektrikçi bul çıkma farklı bir aracın motorunu taksın olsun bitsin ben öyle yaptım bir sene olmuştur sıkıntı yok ;)

Kesinlikte en temizi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

arkadaşlar merhabalar 91 626 ma sol ön cam krikosu lazım.. camı tutan parça kırıldı.. izmire bursaya sordurdum bulunamadı.. sizler yardımcı olabilir misiniz acaba?? şimdiden teşekkür ederim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi bir elektrikiçi bul farklı bir arabanın cam krikosunu taksın olsun bitsin hiç uğraşma.

Zamanında sırf orjinal diye çıkma bir cam motoruna 150 tl istemişlerdi, bir kaç farklı yere sordum hep aynı.

Birde adam sana çıkma bir parça veriyor sonuçta on senelik parça belki daha fazla ömrü kısa sürer ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

haklısın aklıma da geldi ama niğdede kimse uğraşmak istemedi uymaz deyip geçiştirdiler bakalım hurdaya ayrılmış mazda buldum krikosu sağlamsa gönderecekler haber bekliyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, benimde sağ ön camım nerdeyse tıkanma seviyesine gelmişti hatta o kadar yavaş kapanıyordu ki üstten tutup çekmesem yada içerden yukarı doğru desteklemesem kapanmıyordu. Daha sonra formda ki arkadaşların önerisi ile bende fitillerde wurth ün slikon sprey ini kullandım ve inanılmaz sonuç aldım. Toz tutma konusuna gelince, yaylaya çıkarken köy yollarının tozu sanki özellikle fitillere tutulmuş gibi yapışmıştı ama şehir içinde öyle bir durumla karşılaşmadım. Ayrıca arabayı yıkadıktan sonra fitilleride nemli bir bezle siliyorsanız bence aldığınız sonuç karşısında benim gibi toz tutma sorununu göz ardı edersiniz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...