Jump to content

Dönüşlerde Titreme (94-98)

realzapata
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

1996 323 familia 1,8 sedan otomatik.........Virajlarda gaza bastığımda aracımda titreme oluyor özellikle kavşaklarda ve yukarı doğru ana yola çıkarken olan dönüşlerde sonra düze çıktığımda titreme kesiliyor performansta sıkıntı yok ancak kısa titremeler oluyor sebebi hakkında yardımcı olabilecek cevaplarınızı bekliyorum...teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

komple egzost borusunu bi kontrol ettirmende fayda var. altını sürttüğün bir zamanda yamulup şaseye yaklaşmış olabilir ve araçta esneme sırasında şaseye değiyor olabilir. tecrübeyle sabittir ;):)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Egzos için lifte kaldırmışken ön takıma da bir bakılsın bence, daha çok ön takım gibi düşünüyorum ve tehlikeli olabilir hemen bakılmazsa...:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Dönüşlerde, virajda kasise denk gelsede gelmesede direksiyünda titreme yapıyordu araba, servise gittim ön amortisör gitmiş(patlamamış, yağ sızdırmıyordu, görüntüde sağlam), düz yolda sorun yoktu yanlızca dönüşlerde ve virajlarda problem yapıyordu, değişti(maz3 garantiden) sorun kalmadı, senin araçta da benzer bir durum olabilir belki... 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

en sonunda bu titremenin nedenini buldum şanzuman kulakları kopukmuş şimdi hem ön hem arka kulak arıyorum parçayı nerden bulabiliriz ve fiyatı konusunda yardımcı olabilecek varsa sevinirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

İstanbulda olmak farketmiyor ben parça treni.com dan aldım banada kargo ile gönderdiler.Sorunumu çözdüm işçilik dahil 185 tl ye mal oldu ancak arka şanzuman kulağını sökmek bir hayli zor oldu.direksiyon söküldü traversler aşagıya indi nerdeyse motoru indiriyorduk küçük bir not usta direksiyonu sökerken arabanızda sürücü hava yastığı varsa ona söyleyin kontak anahtarını çıkarsın yoksa airbag açılır.Sonuçta sorunum çözüldü burdaki konuya cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...