Jump to content

Chevrolet Cruze

Mustafa06
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 55
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Mustafa06

7

• murdock

3

• grk41

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest edarguner

Mazda2 nin güncel fiyatını ve gökhan abinin kıliosunu düşününce... Getirselerde işe yaramaz diyorum ben :D

Niye ki 32-33'e dizel Mazda 2 verseler, Donanım olarak bence epey dolu. Şimdi kılio ile karşılaştırılınca başka bir çok yetenek daha ortaya çıkıyor tabi ama Mazda kalitesinde kaç tanesi olacak ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kusura bakmayın ama arkadaşlar, Mazda 2 dizel geldiğinde 25binlira olmasını beklemiyorsunuz umarım. O da 40bin olur.

Adamlar BVR şanzımanlı HB executive donanımını 38bine veriyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

Arkadaşlar, ben biniyorum memnunum, 2010 Cruze LS plus+sunroof, tek eksiğim LPG ona da bakacaz artık, başka bölümde yazmıştım, '98 323'üme kıyamadım satmaya, Cruze'u ilk kullandığımda giden benzine ağzım açık kalmıştı, ben Mazdaya LPG bile düşünmedim bunca yıl ama Chevrolet'e şart.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Turbo her zaman iyi değil demek ki...

Uzun vadede turbo her zaman serseri mayın etkisi yapar... Sağolsun ülkem insanı turbonun nasıl kullanılacağından bihaber olduğu için durum maalesef böyle.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Uzun vadede turbo her zaman serseri mayın etkisi yapar... Sağolsun ülkem insanı turbonun nasıl kullanılacağından bihaber olduğu için durum maalesef böyle.

Her markanin degil abi. Ornegin gecen gun mercedes c180 nin 300.000 km testi vardi. Turboda en ufak bir sikinti cikmamis. Aksine performansi artmisti aracin. 0-100 u 9.0 saniye iken 300 bin km sonrasi 0-100 u 8.5 sn olmus.

Chevrolet gibi dandik yaparsan sikinti cikar ama adam gibi turbo kullanirsan sikinti olmaz. Dizel araclarda turbo var. En basiti 1.3 linea mjet. 200 binin uzerinde cok fazla arac var sikinti yasayan nadirdir.

2.3 mazdalarda turbo var sikinti yasayan var mi? Dizel mazda 3 lerde ayni sekilde?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Her markanin degil abi.

Muhakkak öyle... Ama Mercedesin testini ehil insanların yaptığını da unutmamak gerek... Bizim insanımızın büyük çoğunluğu dizel ve turbo kullanım şartlarını bilmiyor bile... Vurgulamak istediğim nokta bu.

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Chevrolet de çıkan sıkıntı merhumların hakkın rahmetine kavuşması şeklinde oluşmuş, belkide turboda bir sıkıntı yoktu, hatta turbo boost u fazla kaçmış olabilir Allah muhafaza...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi fiyat listesine bi bakıyım dedim adamlar çıldırmış mı ya :ohmy: o fiyatlar ne öyle hayırdır Dükkanı kapatıyoruz zararına satış diye pankart  açmaya mı utanıyolar ki  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi fiyat listesine bi bakıyım dedim adamlar çıldırmış mı ya :ohmy: o fiyatlar ne öyle hayırdır Dükkanı kapatıyoruz zararına satış diye pankart  açmaya mı utanıyolar ki  :D

Batan geminin malları hesabı :) tam da "sıfır araç olsun da ne olursa olsun" mantalitesindekilere uygun fiyatlar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...