Jump to content

Chevrolet Cruze

Mustafa06
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 3 hafta sonra ...
  • Yanıt 55
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Mustafa06

7

• murdock

3

• grk41

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• 2 hafta sonra ...

Geçenlerde yolda gördüm. Gidiyor olmasaydı baya bi inceleyecektim  :D

Fotoğraflarında göründüğünden daha büyük ve heybetli göründü bana. İnsignia ila paralel çizgilerde dış tasarımı.

Haberlere görede gelmeden bitmiş  :o

http://www.haberturk.com/ekonomi/yazar/10412-Chevrolet-Cruze-gelmeden-bitti.aspx

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

WTCC de yarışıyor bu araba ve gayette başarılı.. hatta bence BMW 3 serisinden daha iyi, Seat Leon la kapışıyorlar daha çok zaten.. iyi reklam oldu WTCC yarışları bu arabaya..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yakında kullanma fırsatı buldum.

dış ebatları segmentine göre büyük denilebilir, ölçülerini bilmiyorum, en azından büyük duruyor ve çoğu araçtan çekici. 

iç mekanı daewoo chevrolet'lerle kıyaslanamayacak şekilde iyi, insignia tarzı yapmışlar. gösterişli duruyor,ses sistemlerinden pek anlamam,  bu araçtaki ses sistemi  çoğu araçtan iyi geldi bana, normal bir kullanıcı için net ve doyurucu. 

sürüşte en büyük problem motordu. 1,6 düz araç ikinci viteste bayılıyor ve yetersiz kalıyor. hızlı vites değişimlerinde 5. vitesin yerini bulmakta birkaç kere sorun yaşadım. 

yeni çıkacak astranın platform arkadaşıymış, yol tutuşu başarılı. 28500tl fiyatı oldukça makul.

ilgilenen kişilere opel astralarla ilgili duyulan onlarca şikayeti (özellikle motor ve kritik parça arızaları) akılda bulundurmalarını öneririm.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

cruze tasarım , donanım olarak ve fiyat olarak gayet başarılı olmuş.bana göre tek eksisi,teknik olarak çok sorun çıkartması....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla Abi, değil 125, 225 bile olsa kötü Daewoo / Opel imajını düzeltemez. Arabaya dışardan bakınca şahane, kullanınca ki hele de problemler yaşamaya başlayınca rezalet. Bi arkadaşımda var 34 Kr yakıyo, otomatik. Yokuşta da 'biri beni itsin' diye sızlanıyo. 125 olunca belki çekiş artar ama yakıtın da artacağı kesin.

4 ileri otomatikse 34 kr olmicak bir rakam degilki bence. mazda 3 AT de benzer degerlerde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben de cok arabayı sıkıstırarak kullanmam. Ancak duz yolda da 90 a dayanamiyorum. 130-140 gidiyorum. Bu durumda 4 ileri olmasinin verdigi dezavantajla oluşuyordu sanırım bendeki 9,5lt lik ortalama. Cunku yeni aracimi da aynı sekilde kullaniyorum. 80 beygir fazlasına ragmen ortalamam 8,1lt.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada önceden Mini Cooper S İnşallah yazıyordu. Sanırım almışsın, hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler.

Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Ben Ataşehir'den Levent'e gidiyorum iş için hergün.Trafiğe yakalanmamak ve keyifli gitmek için sabah 6 da çıkarım evden.Akşamda 4 de çıkıyorum işyerinden süper oluyor 7-8 Lt civarı şu sıralar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
Guest edarguner

"Adamlar 1,3 dizel getirmeye başlamışlar...  Mazda iyice sıkıntıya girecek...." bence çok sıkıntıya girecek bir durum değil.Zaten bu konu da çok rakip var, Daha Mazda 3 dizel için rakipleri ekarte edemediler ki Türkiye'de. Ben diyorum halen bu Adamlar çıtırdan takılıyorlar Ülkemizde :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Son zamanlarda honda mı cruz mu, corolla mı cruz mu, mazda3 mü cruz mu?  muhabbetleri ile çok karşılaşyorum. koyacakları multijet motor olacak... Onuda kullanırlar pazarlamada. Malum yaygın motor ya Ülkemizde..

Yazıyı takrar okudum ama Cruze için 1.3 dizel getirceklerinden tam olarak bahsetmiyor, başka bir model olabilir. Ama Cruze 1.3 Dizel olursa Düşüncene tamamıyla katılıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...