Jump to content

Jant - 1

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 999
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

150

• MuRDoC_111

285

• Selman

71

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Zaman ayırıp ilgilendiğin ve bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.Peki bu jantlar İstanbul'da nerede satılıyor?

rica ederim abi.._abi İstanbul da nerde bulursun bilmiyorum ama bu 5zigen ve Mugen Honda ile yakın markalar_o yüzden google dan arattım Mutluhan Honda getirtiyormus galiba bu markaların parcalarını dolayısıylada jantları falan bulursun abi ordan ya da iyi bi modifiye dükkanı istediğin jantı getirtir abi zaten bide modifiyecilere sor istersen_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

astraya ne yapsan bos :nea:_bu arabayı biliyorum, öncedende görmüstüm_acıkcası yazık o Lexani lere verilen paraya_adamın arabaya yaptıgı hersey basına buyruk durmus, hiçbiri birbirini tamamlamıyor_zaten bu adam paso müzik sistemi ve lcd monitör calısmıs aracın içine, yani amacı o_hatta yanlış hatırlamıyor ve karıstırmıyorsam bunu gecen sene İzmir de oto fuarında görmüstüm, arka koltukları falanda iptal ettirmis komple sistem gerecleri dolu içi_kısacası astraya body işi yapmadan gerci onu yapsanda bos ama, en kral jantı taksanda bu durum sadece seni janttan sogutmakla sonuclanıyor :nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

astraya ne yapsan bos :nea:_bu arabayı biliyorum, öncedende görmüstüm_acıkcası yazık o Lexani lere verilen paraya_adamın arabaya yaptıgı hersey basına buyruk durmus, hiçbiri birbirini tamamlamıyor_zaten bu adam paso müzik sistemi ve lcd monitör calısmıs aracın içine, yani amacı o_hatta yanlış hatırlamıyor ve karıstırmıyorsam bunu gecen sene İzmir de oto fuarında görmüstüm, arka koltukları falanda iptal ettirmis komple sistem gerecleri dolu içi_kısacası astraya body işi yapmadan gerci onu yapsanda bos ama, en kral jantı taksanda bu durum sadece seni janttan sogutmakla sonuclanıyor :nea:

Ohhhhh Murdoc farkı  :2funny:

Kardeşim sen öle diosan öledir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu jant zaten soğuk, hatta buz, arabayla alakası yok, söyle şunu açıkça... :P

abi orası öylede yine bu markanın ve benzer modelinin ki bunların hepsi birbirine benziyor belkide aynısıdır, Malatyalı bi arkadasın mavi mazda3 ünde vardı, fenada degildi hani, bunda cok sırıtmıs alakaları yok yani_arabanın hertarafı ayrı bagırıyor ben burdayım diye_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan kardeş bu nasıl baka bakam :2funny:

Yaw şu hip hopcu zenci abilerin jantları göstermeyin ya.  :nea: Harbiden jantdan buz oluyorsun.Bunların birde pırlantalı olanları var. :o

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan şuna baksana bi adam mx-5 jantını krom yapmış nasıl sence ?

aslında arabayla birlikte cekselermiş fotosunu daha rahat yorum yapılırdı ama zaten bu stock jant yine sadece krom a batırılmıs hali_dediğim gibi belkide arabaya yakısmıstır, arabanın üstünde görmek lazım ama zaten benim kromla aram iyi olmadıgı için pek bişey söyliyemicem, ben olsam bunu krom yapcagıma daha güzel bi jant takardım arabaya :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sabahlara kadar krom, sabahlara kadar mx5 diyenler için gelsin sıradaki jantımız :P

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...