Jump to content

Jant - 1

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

abi valla mangal olmasada sizin için her zaman zaman bulurum ama mangal varsa daha bi başka olur :D inşallah gelmeden bir hafta önce haber veririm organize oluruz... hepiniz sağolun :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 999
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

150

• MuRDoC_111

285

• Selman

71

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

kanıma göre (kanımca ;D) güzel bi jant daha ;)

_modeli resmin altında yazıyor ^-^

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla abi o kadar jant modeli var ama dedigin gibi aklımda hiç bişicikler yok ;D_zaten şu anda kendime jant bakmıyorum daha zamanı var o işinde işte topiği kalkındırmak amacıyla çalısıyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

olur mu ya, body-kit i ledleri taktırmadan janta nasıl gecerim :eek:_body i tamamlamak lazım ki ona göre yani aracın son haline göre en önemli ve aracı en cok degiştiren parca olan jantları alayım_dediğim gibi arabayı en cok degiştiren parca jantlar bu yüzdende orda bi yanlışlık yaparsak bütün hevesim kacar yani önemli o 8:)_bana göre dogru sonuca ulasmanın yolu sırayı dogru yapmak ki jant benim için ilk sırada değil :)_ha eger keşş 10 milyarım olsaydı arabayı aldıgım ilk hafta kasar kendimi yapardım herseyi_parcaları tek tek alıncada böle biraz uzun sürüyor işte :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hatta şöyle acıklayayım benim olayı.._eger bastan en cok istediğim parca jantlar olmasaydı hiç bulaşmazdım zaten body miş falanmıs fişmanmış, en bastan beri jantlar acıkta kalıp sırıtmasın diye body e kafa yordum para biriktirip dilendim falan :P_dediğim gibi zaten bi 10 milyarım olsaydı hatta 5 olsun neyse :D 1 haftada bitirirdim olayı_ama parcalar arasında 2-3 ay oynayınca mali durumlardan dolayı, araba leylek halde içinde gezmek istemem yani o yüzdende işin içine sıralama giriyor_hal böle olunca burda sıralama işin içine giriyor ve ordada sıralamam şöyle; spoiler ve marspiyeller aynı anda ilk önce yapılır, sonra ön sport tampon + xenon, arka sport tampon + led, yay + jant da en son_bunlar bittikten sonra body deki ufak tefek kurcalamalarla ugrasılabilinir kanımca_

ayrıca böle daha iyi bence yani yavas yavas yapmak bu işleri, bi anda yapıp cıkıp hevesini yitirmiyorsun, sürekli bi sonraki parcaya odaklanıyorsun ;)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan haklısın kendince ama Jant en sona bırakmak ancak çamurluk şişirme vs.yaparsan tercih edilir.Onun dışında sıralama fark etmez ve çok önemli değil.Tabi sonuçta herşey zevk ve mali mesele. ;)Bakma biz öyle takılıyoruz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...