Jump to content

Jant - 1

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 999
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

150

• MuRDoC_111

285

• Selman

71

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Volkan Abi söyledim anneme izin vermiyor, yeter bu kadar şey yaptırttın bize diyor :-\_jantı kendim para biriktirip yapcam artık, onuda ancak yaz tatili dönüsü ayarlayabilirim :-\_cok sagol abi düsüncen için eksik olma :clap:_söylemen bile cok sevindirdi abi beni, taaki annem olmaz diyene kadar :'(_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla bir ben varım heralde bizim jantları çok beğenen ve değiştirmeyecek olan :)

kaldı ki yakıt tüketimini arttıracak ve motoru daha çok zorlayacak olan bir modifiye bu..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla bir ben varım heralde bizim jantları çok beğenen ve değiştirmeyecek olan :)

kaldı ki yakıt tüketimini arttıracak ve motoru daha çok zorlayacak olan bir modifiye bu..

yaa Murat bırak bu beğeniyorum ayaklarını,yengeniz beni vurur de adam akıllı bitsin gitsin  ;D  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O konuda Ouz'un arkası ben değilim valla, görüyorsunuz masraf çok, dedesinin elini öpücek, tabii önce bir puanını görmek ister babam, bilirim... :) Güzel bir yere atsın kapağı, esirgemez hiçbir şeyi tosundan...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herif ortada yok, biz gelin-güvey oluyoruz, hani nerde bir "Hayırlı olsun globalleşmişsiniz Kanka, Mücahit Abi"... Kimbilir nerelerde söndürüyor feneri, zor bu kafayla....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi ben msn e dün gec girdim, sabah dersanesi var kankamın erken kalkıyor, kolay degil abi calısıyor cocuk, kolay mı öle jant almak ;D_arabayı gasp ettikten sonra arkaya yazacak abi zaten "bıdı bıdı yok alın teri" diye :D:tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

He he he, çok komiksin... :) Bugün dershane falan yoktu, bir sınav mı ne varmış, öğlen 12.oo de kalktı ki biz bütün alışverişimizi halledip eve dönmüştük, 1-2 saat Sims oynadı sonra da zıpladı gitti, kim bilir nerelerde....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kesin kütüphanede arkadaslarıyla ders calısıyordur abi, ya da sınav cıkısı tutmustur hocasının kolunu biz etüt isteriz diye :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...