Jump to content

Jant - 1

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 999
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

150

• MuRDoC_111

285

• Selman

71

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Fazıl Abi bunlar nasıl??_4x100 bijon aralıklı olanlarıda üretiliyormus bu 2 jantın ^-^

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest superior

Hepsi ayrı güzel...Ama sorun bu jantlar nereden satın alınabilir.Geçenlerde benden yeni model mazdanın (orjinal)çok da güzel olmayan jantlarına 2500YTL para istediler(Lastik hariç).

mx520od3.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aras o işi yaptıgım program silindi formatlarken bilgisayarı yapamıyorum o yüzden_

__Fazıl Abi bu jantların marka, model, ebat ve bijon aralıklarını verdiğin zaman jantcıya sana bulması lazım yani baska yolu yok abi zaten_İzmir de bile Volkan Abi kendi jantcısına telefonda söylüyor onlar jantı buluyorlar, ki İstanbul da hertürlü yaparlar bu işi abi sen bi gerekli bilgilerle ac sor abi mesela Mert Tuning e :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aras o işi yaptıgım program silindi formatlarken bilgisayarı yapamıyorum o yüzden_

__Fazıl Abi bu jantların marka, model, ebat ve bijon aralıklarını verdiğin zaman jantcıya sana bulması lazım yani baska yolu yok abi zaten_İzmir de bile Volkan Abi kendi jantcısına telefonda söylüyor onlar jantı buluyorlar, ki İstanbul da hertürlü yaparlar bu işi abi sen bi gerekli bilgilerle ac sor abi mesela Mert Tuning e :(

Yakışır mı sence o jant tipi benim çok hoşuma gidiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi verdiğin linkten bi şunlar oturaklı gösterdi arabayı bana göre; OZ Michelangelo 17"

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...