Jump to content

Jant - 1

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 999
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

150

• MuRDoC_111

285

• Selman

71

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Volkan Abi sen bakma Okan Abi ye bende tuttum bu jantı :tey: hatta hep tutmusumdur hep aklımdadır ama malum burda almaya kalksam olmaz mantıksız kacar_zaten üstüne biraz daha eklesen rx8 in kendisini alırsın :D_abi senin jantcı bulabilir mi yurt dısından bu jantı müsait bi zamanında sorsan??_ne kadara bulur acaba cok merak ediyorum :(_ eger makul bi fiyata bulup getirebilirsek jantı şu andaki stok 16" leride satıcam abi_ayrıca bide rx8 jantının replikası da var galiba OEM Rx8 Rims(wheels) olarak geciyor yabancı forumlarda_2sine birden baksınlar abi hem orjinal olana hem de replikaya ama orjinal öncelikli tabi, fiyatlarda ilk planda geliyor :)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 resim daha buldum gri mz3 sedan üzerinde, kanımca direk sınıf atlatmıs bu jantlar arabaya_dehset olmus.. :clap:

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi çok saglam gösteriyor arabayı ama, bilmiyorum cok hosuma gidiyor benim_orjinallikten de ödün vermiyorsun bide o da güzel bişey..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 resim daha buldum gri mz3 sedan üzerinde, kanımca direk sınıf atlatmıs bu jantlar arabaya_dehset olmus.. :clap:

Yemişim jantı,bana göre şık ama sıradan bir jant.Sen motora bak abim neler uygulamış. O0:nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçen Erdem abi'nin jantlara dikkat ettim. (titanyummazda3) Daha önce aklımda jantları değiştirme gibi bir düşünce yoktu. Orjinal jantları çok beğeniyorum ama bu jantlar kafamı kurcalamaya başladı. Titanyum gri Mazda3'e ayrı bir hava katmış :nazar:

%90 fotoğraftaki jant ama yanılıyor da olabilirim. Fotoğraftaki; Enkei Racing JS+M . Daha önce verildi mi bilmiyorum. 14-17'' boyutları mevcut. Bijon aralığı Mazda3'lerde 114.3müş. bu model jantın sadece 17'' olanı uyuyor bu durumda. 16'sının da 114.3'lük olanı olsaydı daha bir hevesle düşünebilirdim ama orjinal boyutla pek oynamak istemiyorum. Ayrıca yazlık ve kışlıklar da elimde patlar bu durumda...

elem_detail_jsm_sv.jpg

Diğer bir rengi:

elem_detail_jsm_gm.jpg

Hatta bu da arabanın üzerinde :)

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...