Jump to content

Jant - 1

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

benim fikrimi biliyosun zaten,söylemeye gerenk yok  ;)  :)

bilmem mi Volkan Abi ;)_zaten olayın özetini gecersek; Volkan deyince maz14, maz14 deyince kırmızı mz3, kırmızı mz3 deyince krom jant, krom jant deyince de oxigin :D;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 999
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

150

• MuRDoC_111

285

• Selman

71

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

bilmem mi Volkan Abi ;)_zaten olayın özetini gecersek; Volkan deyince maz14, maz14 deyince kırmızı mz3, kırmızı mz3 deyince krom jant, krom jant deyince de oxigin :D;)

çok yaşa sen İrfan  ;D  ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya bilmiyorum ama bana mazda dynamicin orjinal jantı hepsinden güzel geliyor.bendeki comfort olduğu için satıp dynamic jantı almayı düşünüyorum.ama satılık dynamic jantı görmedim henüz.bi kişi satıyodu oda çok istedi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya bilmiyorum ama bana mazda dynamicin orjinal jantı hepsinden güzel geliyor.bendeki comfort olduğu için satıp dynamic jantı almayı düşünüyorum.ama satılık dynamic jantı görmedim henüz.bi kişi satıyodu oda çok istedi.

abi merak ettim ne kadar istedi :)_şahsen ben jant degiştirmeye kalksam elimdekileri satmam_olurda ilerde degişti araba, elimdekini satarken eski jantlarını takar satarım_sonradan aldıgım jantlarıda yenisine transfer ederim_kıyamam öyle güzelim jantların eski arabayla beraber gitmesine_ :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bitane daha  ;)

Volkan Abi bu ilk eklediğinden daha güzel ama ben bi türlü etrafında vidaların dizili oldugu jantları sevemedim_nedeni jantı bi derece ufak göstermesi_yani bunun 18ini alacagıma gider 18 vidasız bi jant olurum daha büyük gösterir daha güzel olur_hele bide vidalı 17 alacagıma elimdekini hiç degiştirmem, görüntü olarak daha güzeli olabilir ancak boyut olarak aynı hesaba gelecektir dısardan bakıldıgında_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi merak ettim ne kadar istedi :)_şahsen ben jant degiştirmeye kalksam elimdekileri satmam_olurda ilerde degişti araba, elimdekini satarken eski jantlarını takar satarım_sonradan aldıgım jantlarıda yenisine transfer ederim_kıyamam öyle güzelim jantların eski arabayla beraber gitmesine_ :(

850 istedi(2 yıllık araba).alıcağımda mazda orjinal jant olacağı için eskilerin gitmesi okadar önemli değil benim için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

850 istedi(2 yıllık araba).alıcağımda mazda orjinal jant olacağı için eskilerin gitmesi okadar önemli değil benim için.

yo yo zaten onu dynamic jantı olan için söylemiştim ;)_bu arada pek bi bilgim olmadıgı için yorum yapamıyorum verilen fiyat hakkında ama biraz fazla gibi geldi banada :-X

__dedigim anda yorumu yapmıs bulundum zaten :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yo yo zaten onu dynamic jantı olan için söylemiştim ;)_bu arada pek bi bilgim olmadıgı için yorum yapamıyorum verilen fiyat hakkında ama biraz fazla gibi geldi banada :-X

__dedigim anda yorumu yapmıs bulundum zaten :D

850 bence iyi rakam ya,ne olacaktı ki  ???
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaş sen buraya takılmaya devam et, böyle gençler arasında elbet bir ekmek çıkar, hatta bildğim kadarıyla Volkan'ınkiler duruyor..

Bu arada aynı fikirdeyim dynamic jantları değiştirilmesine gerek olmayacak kadar güzel...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

850 bence iyi rakam ya,ne olacaktı ki  ???

ama lastiklerde var dimi dogru o zaman_gerci lastik olmasa bile 16" orjinal mazda jantı yani_gercekten yapar bencede o kadar şimdi bidaha düsününce ::)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ama şu mantıkla yaklaşıyorum ben. neticede kullanılmış mal.tekerlekleri istemem.2 yıl kullanılmış tekerden bana hayır gelmez.

abi ama onların yenisini almaya kalksan mazda nın orjinal jantı oldugu için dısardan alacagın 18"lik bi janttan daha fazla para verirsin_her yerde söyler oldum artık şunu ama bidaha söyliyim, 18"lik mazda rx-8 jantının teki 1.500ytl(set 6.000ytl diim ben size) :o :o_bu fiyata dısarıdan baska marka 4 adet 18" jant alınır_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaş sen buraya takılmaya devam et, böyle gençler arasında elbet bir ekmek çıkar, hatta bildğim kadarıyla Volkan'ınkiler duruyor.

abi ben arabadan çıkacak olan hiçbi şeyi satmam,onlar lazım olacak sonra bana  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi ben arabadan çıkacak olan hiçbi şeyi satmam,onlar lazım olacak sonra bana  ;)

Volkan Abi arabadan cıkacaklarla 2. bi mz3 toplayacak belli oldu :D;D:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şİmdi burada gözardı ettiğimiz bir şey var, hem jantların renk ve şekli, hem de arabanın rengi çok önemli bir arada düşünmek lazım, bu jantlar bu renge çok iyi gitmiş, ama koyu renklerde, hatta kırmızı ve mavide bile felaket sırıtır...

Mesela İrfan'ın ilk sayfada eklediği bir çok jant benim de çok hoşuma gitti ama çıplak jant olduğu için bir karar vermek mümkün değil....

Jantı bağımsız olarak değil, her marka, model ve renge göre ayrı ayrı düşünmeliyiz, bence....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...