Jump to content

Jant - 1

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 999
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

150

• MuRDoC_111

285

• Selman

71

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

İrfan bu mesajlara eklenebilecek dosyaların buyuklugunu arttırmayı dusunuyorum ama senden cok korkuyorum ;D

bence düsün abi sen iyi olur yetmiyordu zaten bunlar :D_şaka bi tarafa fazla foto yok zaten piyasada 256kb üstünde olan_varsada kücültüyorum alıstım artık elim hızlandı baya :)_böylesi gayet yeterli yani Burak Abi_eskisini düsününce olay budur diyorum, hayatımdan memnunum yani 8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan bu mesajlara eklenebilecek dosyaların buyuklugunu arttırmayı dusunuyorum ama senden cok korkuyorum ;D

Burak abi sen İrfanın verdiği cevaba kanıpta yükseltme bence büyüklüğü felan,neler ekler sonra kimbilir  :D  :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İçime bir kurt düştü ben yinede kontrol edeyim bakalım ne kadarını kullanmışız alanın ;D

Burakcığım sen bu durumu koyverirsen biz bir ay sonra dükkanı kapatırız, o kadarını söyliyeyim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abilerim yapmayın ya valla o kadar emek sallıyom buluyorum kesip biçiyorum öyle aşırı ve rastgele bişeylerde ekledigim yok zaten_gayet düzenli bi şekilde yapıyorum işimi :D_yani cok samimiyim eklediğim fotoları 10 larca defa görmüşlüğüm var zaten kendim için yapıyorsam namerdim, sırf sizlerle paylaşmak için yapıyorum ne yapıyorsam :'( :P:D_forum zengimleşsin istiyorum cidden_resimler cok önemli bu ugurda, kimse gidip bi ürüne dünyanın parasını verdikten sonra güzel olmamıs deyip kredi kartı ekstresi basında aglasın istemiyorum ;)_ :P :P :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abilerim yapmayın ya valla o kadar emek sallıyom buluyorum kesip biçiyorum öyle aşırı ve rastgele bişeylerde ekledigim yok zaten_gayet düzenli bi şekilde yapıyorum işimi :D_yani cok samimiyim eklediğim fotoları 10 larca defa görmüşlüğüm var zaten kendim için yapıyorsam namerdim, sırf sizlerle paylaşmak için yapıyorum ne yapıyorsam :'( :P:D_forum zengimleşsin istiyorum cidden_resimler cok önemli bu ugurda, kimse gidip bi ürüne dünyanın parasını verdikten sonra güzel olmamıs deyip kredi kartı ekstresi basında aglasın istemiyorum ;)_ :P :P :P

Dert edecek bir durum yokmuş. Daha 26MB kullanmışız ;D.. Devam Irfanım kim tutar seni :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tamam olm, amma da ağladın be, admin de yufka yürekli.... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dert edecek bir durum yokmuş. Daha 26MB kullanmışız ;D.. Devam Irfanım kim tutar seni :)

ya daha 170gb x 1.024mb = 174.080mb - 26mb = 174.054mb yerimiz varmıs :D :D_daha nolsun dolmazki ne yapsak :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar nihayet şöyle tam istediğim gibi bi jant buldum geçen gün. Yalnız ufak bir sorun var, jant Saab'ın orjinal jantı. Buna benzer jant önerilerinizi bekliyorum. :D

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar nihayet şöyle tam istediğim gibi bi jant buldum geçen gün. Yalnız ufak bir sorun var, jant Saab'ın orjinal jantı. Buna benzer jant önerilerinizi bekliyorum. :D

Çok beğendiysen çekinme, ben iş edinir o logoyu oradan temizce söker, yerine mazda logosu yapıştırırım, siz logoları bulun yalnız, gerisini hiç merak etme, arkadaşımı viking logolarıyla dolaştırmam...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okan Abi buna benzer 2 jant buldum benim arsivde :D

İrfan ilk jant (kırmızı arabadaki) zaten muhteşem, onun ne olduğunu bulanın 40 yıl kölesi olurum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan ilk jant (kırmızı arabadaki) zaten muhteşem, onun ne olduğunu bulanın 40 yıl kölesi olurum...

ben bi ugrasiyim abi bulabilirsem bildiririm sana_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o jantı bulursan ben bile alırım İrfan  8)

abi bakcam artık bulabilirsem 3 set kapatırız hemen :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sen beceririsin o işi İrfan,anladın sen onu  :D  :)

anlamam mı abi ;)_arsivi yenilemek lazım biraz ama simdilik bizim meshur gladyatör jantın markasını ögrenmeye calısacam işim var biraz yani ugrastırcak :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...