Jump to content

Jant - 1

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 999
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

150

• MuRDoC_111

285

• Selman

71

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Valla Volkan bence 3'e de düşünebilirsin...

ya sen benim jantlarımı beğenmiyosun da,sen o jantları bide yaylar takılınca gör,bakalım fikrin değişecek mi  :o
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi valla beğenmeme açısınan söylemedim, bu jantlar gerçekten dehşet...

Allah var süper jantlar,yani ben alırken bunları görseydim epey bi düşünürdüm herhalde  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Göbeğinde Mazda logosu olmayan bütün jantları protesto ediyorum....İşte o kadar...

Selman abi ben yedim taşı beynime ama söylemiştim sana,Angel kolisinin içinden MAZDASPEED logolu jant göbeği çıktı...yaylar takılırken halledicem onlarıda  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla Selman Abi ben de çok seçiciyim biliyosun ama yani bu jantların ortasında Iveco logosu olsa yine alırım. :)

Volkan o logolar bana da çıktı ama ne bileyim bence çok bi kalitesiz, ben hiç düşünmedim yapıştırırım filan diye saklamayı, hatta toplantıda sormuştum isteyen var mı diye, şimdi de nerdeler bilmiyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Iveco'yu niye beğenmedin ki? Saab ve diğerlerinden iyidir, hatta en iyisi bence BMC....

Selman abi etme eyleme SAAB dedin mi akan sular durur yaa  8)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya tabi daha iyidir, ben ondan demedim, sanki çok kolay düşermiş gibi geliyor.

Bi de bizim jantların ortasındaki Mazda logoları sökülebiliyor mu? Niye sordum, şunun için, bana o yapışkanlar ilk geldiğinde düşündüm takmayı ama altında orjinal jant göbeğindeki Mazda logosu çıkıntı yapacağı için iyi yapışmaz diye düşündüm...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eski bir silikon kullanıcısı sizler için bu nevi problemleri halleder, hiç merak etmeyin....Benim yapıştırdığımı düşürecek daha doğmadı anasından....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okan benim öyle bi sorunum yok işte,o yüzden benimki şu andaki Oxigin yazısı gibi olucak...yani benimkinin göbeğide yuvarlak,Mazdaspeed yazısıda yuvarlak...hatta baktım denedim boyutları bile aynı  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valaha kac saattir arıyorum bulamadım şu jantın eşgalini :-\ :-[

kardeşim benim yaa,feda ettin kendini bizler için  :-[ yoksa bulamadım deyip bizi mi kandırıyon,taktırıp karşımıza öyle mi çıkcan  :o
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kardeşim benim yaa,feda ettin kendini bizler için  :-[ yoksa bulamadım deyip bizi mi kandırıyon,taktırıp karşımıza öyle mi çıkcan  :o

yok valaa bulsam apartmanı ayaga kaldırcam bu saatte :-[_yarın devam ederim kaldıgım yerden :-\_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...